Aslinda evde bi koku var ama dolaplardan geldigini dusunememisimBizim ogrenci evimizin mutfak dolaplari cok pisti, kuf kokuyordu, gittik koctastan mutfak aldik yaptik, bugunun parasiyla 300 tl gibi biseye malolmustur. Eger o kadar gucum yok derseniz gidin bir yapi markete 20 liraya kaplama kagidi 50 liraya musluk alin yepyeni yaparsiniz.
Aslinda evde bi koku var ama dolaplardan geldigini dusunememisim
Tesekurler onerileriniz icin
Forumda herkes her konuya cok ciddi bi ben dalga geciyorum kiblersen kible
Buyuyunce gecer evet her istedigimizi herzaman alamayız bunun icin oturup aglayamayız
2 kurus musluk dolap icin ağlamak ,evi olmayanlar varken bana cocukluk geliyor
Biraz buyurse o agladigi seylerin ne kadar basit ve halledilir oldugunu gorebilirdi ortada dram yaşanmıyor
Hadi iyi gunumdeyim bugun:) saglicaklaYetişme gibi bir zorunluluğun yok zaten bilip bilmeden alınti saldirisi yapmasaniz yeterli "sonrada benim gunum gergin gecmiş oluyor laf soyleyince :))))))))"
Sizede bebeginizin altini degistirdikten sonra ellerinizi mutfak lavabosunda yikayan hamimefendinin temizligini savunacak kadar titiz gunler dilerim....
ben 2 yıllık yağ leke temizledim biliyormusunuz, resmen mutfak renk değiştirdi, 1,5 şişe yağ sökücüyü mutfağa sıkıp kapıyı çektim yarım gün beklettim, sonrada cif çamaşır suyuyla temizledim. elimde eldiven resmen yapışıyordu değdiğim dolaba:) dolaplarda 8 yıllıkmış ama görseniz telef olmuşlar. hele o koku mahvetti beni, araştırdım 1 kase tuz 1 kase karbonat koydum dolabın içine kokuyu zamanla aldı. çürümüş yerelere tutkal ve karbonattan macun yapın , oraları bi güzel sıvayın, 2-3 saate donar üstünede ya boya yada yapışkanlı folyo ile kaplayın. en azından buda bi çözüm :)Malesef en az 1 senelik yaglari temizledim
Bır ben mi dalga geçtiğinizi düşünmedim? Büyüyünce geçer derken; zamanla bu ağlamalarının yersız olduğunu anlarsın demek istediniz bence, bilmem bende mi tuhaflık?Büyüyünce geçer
Merhaba
Benim derdim aslında şükür ettigim ama bazen cok uzuldugum bi konu
Yeni tasindim
Eski oturdugum ev sıfır daireydi temizdi guzeldi ama tasinmak zorunda kaldik ve ev bulamadigimiz icin mecburi eski bi daire kiraladik
Idare ediyorum bi sekilde
Ama mutfak canımı sıkan olay iste bu
Dolaplar eski dogru durust bi muslugu yok
Ve ben bu dolaplari kullanmiyorum kucuk bi plastik dolabim vardi gunluk kullandiklarimi oraya koyuyorum ama boyle yeni mutfak dolaplari duzenleri gorunce cok agliyorum
Allahim insallah herkese ev sahibi olmayi nasip eder ve banada hayirli bi sekilde....
Merhaba
Benim derdim aslında şükür ettigim ama bazen cok uzuldugum bi konu
Yeni tasindim
Eski oturdugum ev sıfır daireydi temizdi guzeldi ama tasinmak zorunda kaldik ve ev bulamadigimiz icin mecburi eski bi daire kiraladik
Idare ediyorum bi sekilde
Ama mutfak canımı sıkan olay iste bu
Dolaplar eski dogru durust bi muslugu yok
Ve ben bu dolaplari kullanmiyorum kucuk bi plastik dolabim vardi gunluk kullandiklarimi oraya koyuyorum ama boyle yeni mutfak dolaplari duzenleri gorunce cok agliyorum
Allahim insallah herkese ev sahibi olmayi nasip eder ve banada hayirli bi sekilde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?