Evimde akrep buldum!!!

Umarım işine yarar.

Bu kadar kafayı takma,benim çocukluğumda yaz tatillerim bağ evinde geçti,ve o bağ evinde günde en az 3 bazen 5 akrep öldürürdük.

Düşün 10 sene yaz tatilinde 2ay geçirdik o evde ve 10 senede 1 kere beni soktu,bende üstüne oturmuşum fardında olmadan ondan soktu.

Bu gece rahatça uyu ,yarında dediğin ilaçlardan al.

çalışıyor heralde eşin.. çok zor vallaha korkma ama şimdi geç oldu.. yarın git bak bu saate yorma boşu boşuna kendini.. Yarın erke den hemenn git al dediğin gibi o pencerelerde sinkelk taktır.:18:

ay ilahi,eşinden filan bahsetmiyorsun heralde.genelde kadınlar evdeki anlayışsız kocaları için kullanır bu kelimeyi,yalnış anlamayın beni.

yok cnm
evlı değilim

erkeğin her türlüsü öküzdür dimi

erkek kardeş, gıcık arkadaş blaaa blaa blaa

Son düzenleme:

ay canım ya içimi ferahlattın şimdi,çok sağol,şu an öyle durumdayım ki,bacağım kaşınsa zıplıyorum.etrafı inceleyip duruyorum.

bizim evde de öküz var

kahkaha patlattım eşim ne oldu diyor,öküz meselesi bişey yok dedim öküz meselesi ne ya diyor bende büyük baş,kurbanda keseriz dedim adam delirmişim gibi yüzüme baktı kaldı..canlarım o öküzlerden genelde her evde var,kimi daha az kimi daha çok

aynen

çalışıyor heralde eşin.. çok zor vallaha korkma ama şimdi geç oldu.. yarın git bak bu saate yorma boşu boşuna kendini.. Yarın erke den hemenn git al dediğin gibi o pencerelerde sinkelk taktır.:18:

canım eşimin ayağı kırıldı,ameliyat oldu 15 gün olduben çalıştığım için o annesinde kalıyor,bende gidiyorumda arada eve geliyorum banyo filan yapıyorum,eşyalarımı alıyorum filan,sanırım yarın ilaç yaparım o dediğim ilacı alırım.sonrada eşimin yanına gider orda kalırım.

Ay ilahi kızlar ya vallahi şu paranoyak halimle beni de güldürdünüz.valla tablette yaramıyor onlara :):)ama benim kocam yok yanımda ya yazık,olsada ona sarılıp yatsam.korkudan yani başka bişey değil

Benim şu an oturduğum ev 2. İki evde bahçe katı ve neredeyse her yer ağaç. Neyse ilk evimde eşimle oturmuş sohbet ediyorduk birden irkilip "sen burada iğnemi unuttun" demişti. Ben daha yoo demeye kalmadan bir kere daha acı duydu. "Bak yine battı" derken bir baktık akrep. Hemen Akrep kavanoza (Kocaman bir şeydi, bu arada nemi severler, havlularını ve gerekirse kıyafetlerini silkelemeden giyme) acile gittik. Hemen soktuğu yere müdahale edildi, serum verildi. Dr. Zehirli olmadığını söylemişti (Büyüteçle bakmıştı hiç unutmam). Sonuç olarak o evde 2 yıl daha oturdum. Zirai ilaç almıştık sanırım. Tüm kapı ve pencerelere, duvar kıyılarına pompayla ilaçlama yapmıştık. Kokusuz ve bize zararı olmayan bir ilaçlama idi. O günden sonra görmemiştim evimizde. Evde bebek, çocuk varsa birşey diyemeyeceğim, şimdi çocuğum var diye karafatma basmış olan şu andaki evime sadece dikatli bir şekilde tabletle kolluyorum.

camları kapıları kapalı tutun arkadaslar benımde dun mutfagıma elim kadar kertenkele girdi bölee kanatlı yesıl değişik bişey-kertenkele olup olmadıgını bile bilmiyorum- evdede yalnızım eşimde yok.. bismillah dedim bi elimde oklava diğer elimde havlu 30dk cebelleşme sonucu guc bela attım.. 2 -3 defa uzerıme atladı ben cıglık cıglıga :18::18:
daha cam kapı acmam...

konu sahıbı arkadasım netten baksana akreple ilgili zehır yada bu akrepleri uzak tutmaya yarayan aletler pilli yada elektırklı var onun gibi bişeyler alıp catı katına koyabılırsın

Ay ilahi kızlar ya vallahi şu paranoyak halimle beni de güldürdünüz.valla tablette yaramıyor onlara :):)ama benim kocam yok yanımda ya yazık,olsada ona sarılıp yatsam.korkudan yani başka bişey değil

hee bıde aklıma geldi raid sinekmatlar oluyorya tabletlerden hanı varsa ondan tak..en azından taktıgın odaya gelmezmiş... teyzem tecrube etmıs (güneydoguda kalmıslardı bi tayın donemi)

annemlerde çıkardı 4.kattı evimiz nerden geldiğini anlamazdık yaz mevsimi onların çoğaldığı mevsim
istanbulun göbeğinde akreplerle boğuşuyoduk çok iğrenç bir durum anlayabiliyorum allahtan annemler memlekete taşındı orda hiç yok
bende istbldayım ama allaha şükür hiç rastlamadım bir kere hamamböceği gördüm bütün evi ilaçlayıp dezenfekte ettim akşam olunca evin içinde parmak uçlarımla yürüyodum
kahverengiler zehirsiz oluyomuş diye duymuştuk
şimdi yengem sizin gibi çebelleşiyo evi giriş kat bahçeli ilaçlama şirketini aradı adam açık açık söylemiş ilaçlasakta gelebilir demiş
şimdi evdeki bütün delikleri tıkadı camlara sineklik yaptırdı balkon kapısına bile
tetikte bekliyo bakalım ne olacak
inşlh bir daha görmezsiniz

çok geçmiş olsun canım,benim evim normal bir sokakta,ağaç filan da yok üstelik 4.kattayım.muhtemel çatıdan geldi ya ben öyle tahmin ediyorum,kızım var 4 yaşında ama o annemde kalıyor,haftanın 2 günü hafta sonları evde sadece ,onun içinde endişelendim şimdi.

bende ilk taşındığım zamanlarda görmüştüm evimde.. üst katlar hala inşaattı ve kum çakılla gelebiliyo bunlar haberin olsun havalandırma boşluğundan gelmiş olabilir. eğer ki etrafta inşaat yada apartmanda böle bi çalışma var ise oradan gelmiş olabilir. bu arada ben ist. dayım sen nerdesin bilmiyorum ama zehirsizmiş onlar ama insan çok tedirgin oluyo evinde böle bişey görünce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…