- 12 Kasım 2015
- 698
- 623
- 18
- Konu Sahibi DuslerPerisi
Merhaba arkadaşlar. Ben 4 yıllık evliyim ve 3 yaşında bir kızım var. Eşim 20 yaşında askere gitmeden önce is kazası geçirmiş ve aldığı tazminatla askerden dönüşe babasının arasına ev yapmis. Yapmaz olaymis. Haliyle arsa babasının olunca bizde tapu olmuyor. Ve satamiyoruz. Evin hakkında daha önceki bir konuda bilgi vermiştim ama kısaca özetleyim. Yatak odam cok kucuk kızımın odası rutubet içinde ve kızım kışın salonda yatmak zorunda kalıyor. Mutfağıma 2 kişi sıgamiyor. Biz evlenirken ilk olarak burda oturmaya karar vermiştik çünkü Düğünumuzu kendimiz yapıyorduk. Ve yeni evlendigimde ev bu kadar rutubet olmuyordu. Kızımın odasının camına bakan komşumuz bütün pisligini bizim evin duvarına dayadi camın dibine ağaçlar ekti ve ağaçlar büyüyünce hiç güneş almaz oldu. Ve rutubet bin beter hale geldi. Neyse bunca sorun yetmezmiş gibi birde akrep çıkiyor. son 2 senedir belki elli altmış tane öldürmusuzdur. Hazır kira ödemiyorken bir çocuğumuz olsun biraz büyüsün ben ise öyle gidiyim istedik ama hayaller hayatlar bir olmuyor malesef. Tam kendimizi topladık artık gidicez derken eşim de ameliyat olunca borçlar birikti gidemedik. Artık ben isyan ettim ve bu evden de pis yaratiklardan da bıktım. Is arıyorum. Akrep lerden nasıl kurtulurum bilmiyorum.kizlar nolur dua edin biran önce is bulup surdan gidiyim. 1 aydır is arıyorum ama 1 geri dönüş bile olmadı.