• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde akrep var

DuslerPerisi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
698
623
18
Merhaba arkadaşlar. Ben 4 yıllık evliyim ve 3 yaşında bir kızım var. Eşim 20 yaşında askere gitmeden önce is kazası geçirmiş ve aldığı tazminatla askerden dönüşe babasının arasına ev yapmis. Yapmaz olaymis. Haliyle arsa babasının olunca bizde tapu olmuyor. Ve satamiyoruz. Evin hakkında daha önceki bir konuda bilgi vermiştim ama kısaca özetleyim. Yatak odam cok kucuk kızımın odası rutubet içinde ve kızım kışın salonda yatmak zorunda kalıyor. Mutfağıma 2 kişi sıgamiyor. Biz evlenirken ilk olarak burda oturmaya karar vermiştik çünkü Düğünumuzu kendimiz yapıyorduk. Ve yeni evlendigimde ev bu kadar rutubet olmuyordu. Kızımın odasının camına bakan komşumuz bütün pisligini bizim evin duvarına dayadi camın dibine ağaçlar ekti ve ağaçlar büyüyünce hiç güneş almaz oldu. Ve rutubet bin beter hale geldi. Neyse bunca sorun yetmezmiş gibi birde akrep çıkiyor. son 2 senedir belki elli altmış tane öldürmusuzdur. Hazır kira ödemiyorken bir çocuğumuz olsun biraz büyüsün ben ise öyle gidiyim istedik ama hayaller hayatlar bir olmuyor malesef. Tam kendimizi topladık artık gidicez derken eşim de ameliyat olunca borçlar birikti gidemedik. Artık ben isyan ettim ve bu evden de pis yaratiklardan da bıktım. Is arıyorum. Akrep lerden nasıl kurtulurum bilmiyorum.kizlar nolur dua edin biran önce is bulup surdan gidiyim. 1 aydır is arıyorum ama 1 geri dönüş bile olmadı.

Off ya tam da bebisiniz her şeyi araştırma cağında
Ben de çok öldürdüm akrep ama mesela minicik tırnak kadar yavrular dark edilmesi zor
Arkadaş cihaz var demiş iyice araştırın bence çok dikkatli olmalısınız

Frekans yayarak akrep, yılan her türlü haşereyi uzak tutan cihazlar var. İyice araştırıp işe yarayanından alabilirsiniz.

Kayınpederinizi evi satmaya ikna edemez misiniz?
Eşim elektrikci dediğiniz şeylerin alasini aldık ama işe yaramıyor. Ilacladik özel ilaçlar aldık hiç ise yaramıyor. Kp ve bizim tek tapu satilamiyormus. Eşim müteahhitle anlaştı biz hakkımızı para olarak alacaktır onlar daire ama kp o işi bozdu. Gözleri doymuyor. 4 daire az geldi.

Eşim elektrikci dediğiniz şeylerin alasini aldık ama işe yaramıyor. Ilacladik özel ilaçlar aldık hiç ise yaramıyor. Kp ve bizim tek tapu satilamiyormus. Eşim müteahhitle anlaştı biz hakkımızı para olarak alacaktır onlar daire ama kp o işi bozdu. Gözleri doymuyor. 4 daire az geldi.

Eşiniz birşey söylemiyor mu ailesine? Madem durumları var sizi neden bu şartlarda yaşatıyorlar?

Off ya tam da bebisiniz her şeyi araştırma cağında
Ben de çok öldürdüm akrep ama mesela minicik tırnak kadar yavrular dark edilmesi zor
Arkadaş cihaz var demiş iyice araştırın bence çok dikkatli olmalısınız
Ben artık paranoyak oldum onları bile görüyorum. 1 saat önce salonun kapısında bir yavru gebertene kadar konu açmayı bile düşünmüyordum.

Eşim ve ailesi ev konusunda çok tartıştı. Eşim müteahhitle anlaştı ama müteahhite biz istemiyoruz. Oğlum zorla veriyor demiş. Yani kötü paragoz evlat oldu.

Akrep ölülerini bir kavanoza doldurup salonlarının ortasına boşaltırdım ben. Torununuz bunların arasında uyuyor işte alın derdim.

50 -60 akrep dehşet verici Bi rakkam..gider annemde kalırım valla..baslarım evlerine..cocugumdan kıymetli mi
Haklısınız bende çok gittim. Kaldım haftalarca eşim müteahhit aradı anlaştı ama olmadı. Eşim de ameliyat olunca mecbur geldik ve is arıyorum. Ise girmeden kira ödeyecek gücüm yok.

neden rutubeti çekiyorsun akrep nemli yerlerde yaşar pisliklerden türer evinin çevresinde pislik olmaması lazım benim evimde de çıkıyo her gece yatagı kontrol etmeden yatmam mesela, benim komşuda tam evimin yanına hurma agacı ekmişti agaç buyudu rutubet tavan yaptı agacın kökune sıcak su döktüm kuruttum , insan anlayışlı olur biraz agacların çaresine bakın etrafta odun olmasın temiz olsun öyle kurtulabilirsiniz ancak.

Akrep ölülerini bir kavanoza doldurup salonlarının ortasına boşaltırdım ben. Torununuz bunların arasında uyuyor işte alın derdim.
Ben sizden daha Deliyim galiba ben canlılarıni bıraktım salonlarına buyrun iyi uykular dedim. Cocugumun başına birsey gelirse hepiniz hapisten dedim. Eşime sende ailenle hapis göreceksin dedim. Hepinizi süründurucem dedim. Onların evinde de varmış. Bişey olmamış.

neden rutubeti çekiyorsun akrep nemli yerlerde yaşar pisliklerden türer evinin çevresinde pislik olmaması lazım benim evimde de çıkıyo her gece yatagı kontrol etmeden yatmam mesela, benim komşuda tam evimin yanına hurma agacı ekmişti agaç buyudu rutubet tavan yaptı agacın kökune sıcak su döktüm kuruttum , insan anlayışlı olur biraz agacların çaresine bakın etrafta odun olmasın temiz olsun öyle kurtulabilirsiniz ancak.
Ben laborantim is yerinden asit getirdim yaktim araçlarını yine ektiler yine ektiler. Evin duvarında yapışık pisliklerini yikintilarini almıyorlar. Kavga çıkıyor yine cekmiyorlar.

Ben laborantim is yerinden asit getirdim yaktim araçlarını yine ektiler yine ektiler. Evin duvarında yapışık pisliklerini yikintilarini almıyorlar. Kavga çıkıyor yine cekmiyorlar.
ay nasıl bi kabus ya. merak ettiğim akreplerin nereden girdiği. ben olsam evi alt üst edip tüm delikleri sıvardım. illa ki bir yerden giriyorlar değil mi?

ay nasıl bi kabus ya. merak ettiğim akreplerin nereden girdiği. ben olsam evi alt üst edip tüm delikleri sıvardım. illa ki bir yerden giriyorlar değil mi?
Yaaa inanin ki dediginiz herseyi yaptık. Hatta doğalgaz sonradan dosendigi için duvardaki dubel deliklerinde yavruları bulup önce öldürüp sonra kalekimle tikadik. Ne bir delik var ne birsey. Nerden gelip eve giriyorlar bilmiyorum. Ortam sessizken meydana çıkıyorlar. Mesela evde yokken yada geceleri.

Back
X