Evimde Doğum Yapan Kedi

patilerine tutmaya başladım ama daha fazlasını istiyorum :)) elime almadığım için cinsiyetlerine henüz bakmadım.evladın kızı erkeği olmaz zaten :))))

Ah kuzum.. :69: Çok şükür ki senin gibi birine denk gelmiş yavrucak. Sana güvenmiş, evine doğurmuş.

Bizim burada da bir fıstık hamileydi, sürekli miyavlayıp duruyordu, gelen geçene miyavlayıp resmen yardım istiyordu. Dayanamadım indim sokağa, baktım karnına çatlayacak gibi, karnını elleyince resmen bebelerini hissediyordum. Kendini de öyle bir sevdiriyor ki, böyle uysalını görmedim daha önce. :69: Aldım kediciği kucakladım, öyle bir yerleşti ki kucağıma bebek gibi. Eve götürüp, odama koydum. Belli, doğuracak. Kendini oradan oraya atıyor, habire sokulup sevdirmeye çalışıyor kendini. Yanından ayrıldım mı 'beni bırakma' dercesine miyavlıyor. Gözlerimden yaşlar süzüldü bir an. :14: Çok korktum bir şey olacak, doğuramayacak diye. Çok şükür doğurdu, 5 tane bebesi oldu fıstığın. :emir_bebek: :nazar: Sağolsun esnaf apartman garajını açtı onlara, her gün dönerler geliyor önüne, mis gibi yuvası da var. Keşke hepsi onun kadar şanslı olabilse... :50:

Ah kuzum.. :69: Çok şükür ki senin gibi birine denk gelmiş yavrucak. Sana güvenmiş, evine doğurmuş.

Bizim burada da bir fıstık hamileydi, sürekli miyavlayıp duruyordu, gelen geçene miyavlayıp resmen yardım istiyordu. Dayanamadım indim sokağa, baktım karnına çatlayacak gibi, karnını elleyince resmen bebelerini hissediyordum. Kendini de öyle bir sevdiriyor ki, böyle uysalını görmedim daha önce. :69: Aldım kediciği kucakladım, öyle bir yerleşti ki kucağıma bebek gibi. Eve götürüp, odama koydum. Belli, doğuracak. Kendini oradan oraya atıyor, habire sokulup sevdirmeye çalışıyor kendini. Yanından ayrıldım mı 'beni bırakma' dercesine miyavlıyor. Gözlerimden yaşlar süzüldü bir an. :14: Çok korktum bir şey olacak, doğuramayacak diye. Çok şükür doğurdu, 5 tane bebesi oldu fıstığın. :emir_bebek: :nazar: Sağolsun esnaf apartman garajını açtı onlara, her gün dönerler geliyor önüne, mis gibi yuvası da var. Keşke hepsi onun kadar şanslı olabilse... :50:

bizi seçiyorlar aslında onlar kadar bizde şanslıyız.benim bebekler azıcık oynamaya başladı.bende dayanamayıp yüzlerine tuttum bugün :) bana kızıyorlar sanki saldıra bileceklermiş gibi sesler çıkarıp ağızlarını açıyorlar çok komik oluyor bence :)) bugün yuvalarında değişiklik yapmak istedim ama olmadı.perdeler naylonlu buralar zaten çok sıcak hadi dedim pamuklu bir şey koyayım altlarına.eski pantolon vardı onu serdim amanın bir yabancılık ettiler ki gülsem mi ağlasam mı bilemedim.kaldırdım mecburen.sonra perdeleri düzelttim biraz perdelerin katlarının arasına giriyorlar korkmasınlar diye yine beğenmediler ama çokta sorun yapmadılar.kutuda daha önce klima demiri vardı onu koydum daha rahat hissetsinler diye ve serinlemek için onun üstüne yatıyorlar :) yuva ile biraz oynadım anne gelince baktım sorun yok çok şükür.tabi yine resimler çektim.yakında Türkiye'ye dönüyorum eşime tembih ettim anneyi aç bırakma diye.yavruların en güzel zamanlarında burada olamayacağım.umarım her şey yolunda gider.döndüğümde dışarıda oyun oynarken görme umudundayım.
İzmir'de annemlerin orda sahiplendiğim kızımı çok özlemiştim aileme,arkadaşlarıma kavuşma sevincimin yanında bir de kızıma kavuşma heyecanım var.kaç seferdir rüyalarıma geliyor güzel kızım.ALLAH'ım vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın tüm canlıları.

Back
X