- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kertenkele bu evin kaçıncı kat kedi girme imkanı var mı ? yada evi tekrardan dip köse kaldır ummadığın gezen tasıyan canlılar olabılır fare gibi ıyykBen balik beslemiyorum evde, hic beslemedim. Konsol benim her gun temizledigim bir yer. Gormememin imkani yok. Gece temizledim, sabah gordum. Bir de yenmis balik gibi degil ki oleli asir olmus gibi duruyor. Ve balik degil bu. Kolu var bir tane. Belki digeri kopmustur. Ve kolunda bir el ve o elde 3 parmak var.
o pulların sonu ne oldu meraktayımForumu takip edenler bilir. Burada "yatağımdaki pullar" diye bir konu açmıştı bir vatandaş ama sonra bir daha dönüp birşey yazmadı. Umarım araştırmaların bittikten sonra bizi de aydınlatırsın.
O espri canim. Fosil olsa isterdim cunku. :) arkadaslar da devam ettirmis. Uzayli bile dedik, gulduk.bence hayvan değil bitki .. hem fosilleşmesi için bir canlının ne kadar geçmesi gerek bilmiyor mu kimse
fosil buuuuu gerçekten yazmışlar komedi :))
Iyi ki siz bulmadiniz o zaman. :)ne kadar dikkatlisiniz , ben bulsaydım ' bu ne ya böyle der ' pencereden savururdum , siz bide inceletecekmissiniz götürüpte çer çöp işte herhangi bir böcek bile onu oraya taşımış olabilir bu kadar merak iyi değil.
beğeni imzayaydıOkadar ayrıntı resimdede görünüyor mu yoksa siz evire çevire inceleyince mi gördünüz..
Çünkü bakıyom bakıyom hiç birşeye benzetemedim..
Herkeste aaa balık fln demiş benim hayal gücüm dar sanırım![]()
O espri canim. Fosil olsa isterdim cunku. :) arkadaslar da devam ettirmis. Uzayli bile dedik, gulduk.
esssryaaa kopardın benifosilse kaynana olabilir![]()
Kollari ve parmaklari var. Ben oyumu kertenkeleden yana kullaniyorum. :)anladım ama balığa çok benzettim lepistes balığına hemde :)
Ne yaparsiniz, issizlik iste.fare gibi herhangi bir böcek taşımıştır , kocaman ekmek parçası çıkardım ben koltugun arkasından taşıyorlar gayet rahat şekilde 3 harfliler koydu oraya he he iş arayın başınıza
Buradan bir arkadas ziraat fakultesi ya da veteriner fakultesine goturmemi soyledi. Hafta ici arastirip goturecegim.arkadaşım kime inceleteceğinizi merak ettim açıkcası :)
Ben de cok guldum, hic boyle dusunmemistim. Kendisiyle gorusmuyorum evime gelemiyor. Kertenkele kiligina girip gelmis olabilir mi?esssryaaa kopardın beni![]()