• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimde fosile benzeyen bir sey buldum!

ne kadar dikkatlisiniz , ben bulsaydım ' bu ne ya böyle der ' pencereden savururdum , siz bide inceletecekmissiniz götürüpte çer çöp işte herhangi bir böcek bile onu oraya taşımış olabilir bu kadar merak iyi değil.

Ben balik beslemiyorum evde, hic beslemedim. Konsol benim her gun temizledigim bir yer. Gormememin imkani yok. Gece temizledim, sabah gordum. Bir de yenmis balik gibi degil ki oleli asir olmus gibi duruyor. Ve balik degil bu. Kolu var bir tane. Belki digeri kopmustur. Ve kolunda bir el ve o elde 3 parmak var.
Canım kertenkele bu evin kaçıncı kat kedi girme imkanı var mı ? yada evi tekrardan dip köse kaldır ummadığın gezen tasıyan canlılar olabılır fare gibi ıyyk :KK34:

bence hayvan değil bitki .. hem fosilleşmesi için bir canlının ne kadar geçmesi gerek bilmiyor mu kimse
fosil buuuuu gerçekten yazmışlar komedi :)

Pullarin akibetini ben de merak etmistim. O nedenle aydinlatacagim sizi. Evim giris kat. Yalniz gece yokken sabah olmasi tuhaf. O sirada eve kimse giremez. Pencereler kapaliydi.

bence hayvan değil bitki .. hem fosilleşmesi için bir canlının ne kadar geçmesi gerek bilmiyor mu kimse
fosil buuuuu gerçekten yazmışlar komedi :))
O espri canim. Fosil olsa isterdim cunku. :) arkadaslar da devam ettirmis. Uzayli bile dedik, gulduk.

ne kadar dikkatlisiniz , ben bulsaydım ' bu ne ya böyle der ' pencereden savururdum , siz bide inceletecekmissiniz götürüpte çer çöp işte herhangi bir böcek bile onu oraya taşımış olabilir bu kadar merak iyi değil.
Iyi ki siz bulmadiniz o zaman. :)

fare gibi herhangi bir böcek taşımıştır , kocaman ekmek parçası çıkardım ben koltugun arkasından taşıyorlar gayet rahat şekilde 3 harfliler koydu oraya he he iş arayın başınıza

Back
X