çamaşırları renklileri beyazları beraber atıyorsanız ondan olabilir. Diğerlerinde olması ilginç fotoğraf atsanız daha anlaşılır olur.Arkadaşlar 1 ay önce falan üzerimdeki atletimde kahverengi noktalar gördüm. 28 haftalık hamileyim. Bebeğim için aldığım kıyafetleri yıkadım. Kuruduktan sonra katlarken gördüm aynı leke onda da var. 4 kıyafet çöpe gitti. Sonrasinda perde de duvarda buzdolabının rafında ilaç kutularında kağıt havlu üzerinde artık sinirlerim bozuldu. Nokta nokta kahverengi pas lekesi ne benziyor bana fikir verin lütfen napacagim iyice kafaya taktım hatta eşimde benim gibi taktı artık hergun birşey çıkıyor.
rutubetten oluyor olabilirArkadaşlar 1 ay önce falan üzerimdeki atletimde kahverengi noktalar gördüm. 28 haftalık hamileyim. Bebeğim için aldığım kıyafetleri yıkadım. Kuruduktan sonra katlarken gördüm aynı leke onda da var. 4 kıyafet çöpe gitti. Sonrasinda perde de duvarda buzdolabının rafında ilaç kutularında kağıt havlu üzerinde artık sinirlerim bozuldu. Nokta nokta kahverengi pas lekesi ne benziyor bana fikir verin lütfen napacagim iyice kafaya taktım hatta eşimde benim gibi taktı artık hergun birşey çıkıyor.
Çamaşırları nerde kurutuyosunuz ?Arkadaşlar 1 ay önce falan üzerimdeki atletimde kahverengi noktalar gördüm. 28 haftalık hamileyim. Bebeğim için aldığım kıyafetleri yıkadım. Kuruduktan sonra katlarken gördüm aynı leke onda da var. 4 kıyafet çöpe gitti. Sonrasinda perde de duvarda buzdolabının rafında ilaç kutularında kağıt havlu üzerinde artık sinirlerim bozuldu. Nokta nokta kahverengi pas lekesi ne benziyor bana fikir verin lütfen napacagim iyice kafaya taktım hatta eşimde benim gibi taktı artık hergun birşey çıkıyor.
Konu açıp gitmeyen de ne bileyim.
Benim çamaşır makinmden dolayı böyle olmuştu. Ama eskiydi benim makine. Atıp yenisini almistimArkadaşlar 1 ay önce falan üzerimdeki atletimde kahverengi noktalar gördüm. 28 haftalık hamileyim. Bebeğim için aldığım kıyafetleri yıkadım. Kuruduktan sonra katlarken gördüm aynı leke onda da var. 4 kıyafet çöpe gitti. Sonrasinda perde de duvarda buzdolabının rafında ilaç kutularında kağıt havlu üzerinde artık sinirlerim bozuldu. Nokta nokta kahverengi pas lekesi ne benziyor bana fikir verin lütfen napacagim iyice kafaya taktım hatta eşimde benim gibi taktı artık hergun birşey çıkıyor.
Sidikli cin büyüsü yapılmış size,cin işiyor sürekli.Arkadaşlar 1 ay önce falan üzerimdeki atletimde kahverengi noktalar gördüm. 28 haftalık hamileyim. Bebeğim için aldığım kıyafetleri yıkadım. Kuruduktan sonra katlarken gördüm aynı leke onda da var. 4 kıyafet çöpe gitti. Sonrasinda perde de duvarda buzdolabının rafında ilaç kutularında kağıt havlu üzerinde artık sinirlerim bozuldu. Nokta nokta kahverengi pas lekesi ne benziyor bana fikir verin lütfen napacagim iyice kafaya taktım hatta eşimde benim gibi taktı artık hergun birşey çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?