• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde minik sinekler oluştu

Takma_Kirpik

kadına şiddete son.!
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
279
2
296
İstanbul
arkdaslar başlığı bulamadım burda acmak zorunda kaldım daha yeni oldugum için özür dilerim. ama sinirlerim cok bozukk.. evim temizdir,bulasık bırakmam, çiçeğim de yok.. ama evde minik minik asalak sinekler olustu.. ay nerden ürüyorlar nerden giriyorlar anlamadım! minik minik çirkin uyuz sinekler.. bilen var mı? nasıl kurtulurum:44::44::44:

evinizin yakinlarinda cop var mi?
pencereyi falan acinca oradan giriyor olabilirler.
ya da evinizin yakinlarinda yuvalari varsa o yuzden de geliyor olabilirler.
coplerinizi bekletmeden kisa zamanda atin, fazla bekleyince de sinek olusabilir.

lavabo giderlerinden gelebilir.temizlik yaptıktan sonra giderlere çamaşır suyu dökün hatta ilaçlar var giderlere dökmek için tarım ilacı satan yerlerden bulursunuz siz anlatın durumu onlar yardımcı olur ama o tarz ilaçları kullanırkan çok dikkatli olun kullanım talimatlarını okuyun.banyo tuvalet ve tüm giderlerde kullanırsınız.inş sineklerinizden kurtulursunuz.

soğan falan çillenirken bazen çıkabiliyorlar onları kontrol et yuva olayı değil.:34:

Son düzenleme:
aynı dertten ben de muzdaribim canım ya :/ küflü bir şey aradık bütün mutfak ama bulamadık :50: sanırım giderlerde bir sorun var bizde. akşama işten gelince basıcam çamaşır suyunu :52:

Back
X