• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde muska buldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tugbaag

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2025
14
-3
1
33
Evimde yatak odamın kapısının eşiğinde büyü buldum kızlar huzurum yok eşim eve gelmiyor başına gelen kurtulan var mı ne yapacağımı bilmiyorum
DAC48FF2-B325-4272-B7CF-D0EBF4562FF9.webp
C5AAF75F-A699-4AF8-9AFB-FA2D16AC7AC4.webp

Bu konuları açmak yasak. Konunuz muhtemelen kapanacak. Çevrenizdeki bir cami hocasına danışın bence.
Cami hocası da hiçbirşey demiyor yakın suya atın diyor ama bu şekilde bitecek mi sanki eşim eve gelme fikri bile aklına geldiğinde dayanamıyorum diyor

Bir toprağa gömün nas felak okuyun. İnanmazsanız sizi etkilemez. Eşinizle sorunlarınızın kök nedenine yoğunlaşın, anlaşamadığınız şeyler neler diye.

Evimde yatak odamın kapısının eşiğinde büyü buldum kızlar huzurum yok eşim eve gelmiyor başına gelen kurtulan var mı ne yapacağımı bilmiyorum Eki Görüntüle 3662512 Eki Görüntüle 3662513
Bilinen bir büyüdür melek gibi eşleri şeytana çevirir
Normalde hanımcı bir koca olacakken bu büyü nedeniyle eve gelmeyen huzur vermeyen pislik şerefsiz birine dönüşmüş kocan
Yoksa asla öyle bir koca değilmiş

kapanır konunuz içim bi tuhaf oldu anasını satayım
Çocuğumun yatağının altından da yanmış kağıt kalıntısı ve domuz yağı buldum eşime yapılmış büyü eşimin en sevdiği bu hayatta 4 yaşındaki oğlum ikisini doğrudan hedef almışlar ne yapacağım inan bilmiyorum rabbim kimsenin başına vermesin

Bilinen bir büyüdür melek gibi eşleri şeytana çevirir
Normalde hanımcı bir koca olacakken bu büyü nedeniyle eve gelmeyen huzur vermeyen pislik şerefsiz birine dönüşmüş kocan
Yoksa asla öyle bir koca değilmiş
Ne yapmam gerekir inan bilmiyorum hayatım karardı gerçekten

Çocuğumun yatağının altından da yanmış kağıt kalıntısı ve domuz yağı buldum eşime yapılmış büyü eşimin en sevdiği bu hayatta 4 yaşındaki oğlum ikisini doğrudan hedef almışlar ne yapacağım inan bilmiyorum rabbim kimsenin başına vermesin
amin nas felak ayetel kürsi okuyun bol bol kuran okuttur sirkeyle sil ne denir bilmiyorum ki korktum

Evinize kimler giriyor?

Cami hocası da hiçbirşey demiyor yakın suya atın diyor ama bu şekilde bitecek mi sanki eşim eve gelme fikri bile aklına geldiğinde dayanamıyorum diyor
Bu konu yasak. Ben inanıyorum böyle şeylere. Yakın suya atın dediği gibi. Bol bol dua okuyun. Bırde sirkeli su ile temızleyın evın heryerıne sırke ile tuz karıstırıp sıkın. Büyüklerim bana hep bunu önerir büyülü olaydan bağımsız yani. Nazar vs gibi kötü enerjılere karsı.

Evinize kimler giriyor?
Kaynanam benim oğlum bana aşıktır diyip gezen bir tip herkes beni uyardı o kadın için bütün şüpheler onu gösteriyor büyük oğlum erken doğdu küvezde kaldı 2.5 sonra çıktı ölümlerden döndü neyin kanaması gelişim geriliği her zorluğu yaşadım çocuğu güya görmeye gelmiş başında şimdi oğlum ölürse bize ne miras kalacak diye kavga ettiler düşünün durumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X