Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cami hocası da hiçbirşey demiyor yakın suya atın diyor ama bu şekilde bitecek mi sanki eşim eve gelme fikri bile aklına geldiğinde dayanamıyorum diyorBu konuları açmak yasak. Konunuz muhtemelen kapanacak. Çevrenizdeki bir cami hocasına danışın bence.
Bilinen bir büyüdür melek gibi eşleri şeytana çevirirEvimde yatak odamın kapısının eşiğinde büyü buldum kızlar huzurum yok eşim eve gelmiyor başına gelen kurtulan var mı ne yapacağımı bilmiyorum Eki Görüntüle 3662512 Eki Görüntüle 3662513
Çocuğumun yatağının altından da yanmış kağıt kalıntısı ve domuz yağı buldum eşime yapılmış büyü eşimin en sevdiği bu hayatta 4 yaşındaki oğlum ikisini doğrudan hedef almışlar ne yapacağım inan bilmiyorum rabbim kimsenin başına vermesinkapanır konunuz içim bi tuhaf oldu anasını satayım
Büyü yapanın da yaptıranın da böyle işlere alet olan herkesin Allah belasını versin.Evimde yatak odamın kapısının eşiğinde büyü buldum kızlar huzurum yok eşim eve gelmiyor başına gelen kurtulan var mı ne yapacağımı bilmiyorum Eki Görüntüle 3662512 Eki Görüntüle 3662513
Ne yapmam gerekir inan bilmiyorum hayatım karardı gerçektenBilinen bir büyüdür melek gibi eşleri şeytana çevirir
Normalde hanımcı bir koca olacakken bu büyü nedeniyle eve gelmeyen huzur vermeyen pislik şerefsiz birine dönüşmüş kocan
Yoksa asla öyle bir koca değilmiş
amin nas felak ayetel kürsi okuyun bol bol kuran okuttur sirkeyle sil ne denir bilmiyorum ki korktumÇocuğumun yatağının altından da yanmış kağıt kalıntısı ve domuz yağı buldum eşime yapılmış büyü eşimin en sevdiği bu hayatta 4 yaşındaki oğlum ikisini doğrudan hedef almışlar ne yapacağım inan bilmiyorum rabbim kimsenin başına vermesin
Evinize kimler giriyor?Çocuğumun yatağının altından da yanmış kağıt kalıntısı ve domuz yağı buldum eşime yapılmış büyü eşimin en sevdiği bu hayatta 4 yaşındaki oğlum ikisini doğrudan hedef almışlar ne yapacağım inan bilmiyorum rabbim kimsenin başına vermesin
Bu kocayı s..ttir etmen gerekiyor düzelmez artıkNe yapmam gerekir inan bilmiyorum hayatım karardı gerçekten
Bu konu yasak. Ben inanıyorum böyle şeylere. Yakın suya atın dediği gibi. Bol bol dua okuyun. Bırde sirkeli su ile temızleyın evın heryerıne sırke ile tuz karıstırıp sıkın. Büyüklerim bana hep bunu önerir büyülü olaydan bağımsız yani. Nazar vs gibi kötü enerjılere karsı.Cami hocası da hiçbirşey demiyor yakın suya atın diyor ama bu şekilde bitecek mi sanki eşim eve gelme fikri bile aklına geldiğinde dayanamıyorum diyor
Kaynanam benim oğlum bana aşıktır diyip gezen bir tip herkes beni uyardı o kadın için bütün şüpheler onu gösteriyor büyük oğlum erken doğdu küvezde kaldı 2.5 sonra çıktı ölümlerden döndü neyin kanaması gelişim geriliği her zorluğu yaşadım çocuğu güya görmeye gelmiş başında şimdi oğlum ölürse bize ne miras kalacak diye kavga ettiler düşünün durumuEvinize kimler giriyor?
Eşim inanmıyor bana sen yaptın diyorChatgpt ye sordum ayirma buyusuymus
Yaa bir de resimdeki kocan mı üstü de karalanmış eve gelme kış kış mı yazmışlar etrafına da arapçaEvimde yatak odamın kapısının eşiğinde büyü buldum kızlar huzurum yok eşim eve gelmiyor başına gelen kurtulan var mı ne yapacağımı bilmiyorum Eki Görüntüle 3662512 Eki Görüntüle 3662513
Valla bana da öyle geldiEşim inanmıyor bana sen yaptın diyor