• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimde mutlu bir gün geçirmek istiyorum diyenler..

ben varim! 8 aylik hamileyim.3 bucuk senelik evliy esim yeni askerden geldi. evim kira. esimin isi olmadigi icin sikintidayiz!! anca televizyon izleyip duruyo bana ilgi gostermiyo stresli oldugu icin. maddi durumlar yani her zamanki gibi. ne kadar severek evlensende para olmadan olmuyo huzurlu olamiyosun

ben varim! 8 aylik hamileyim.3 bucuk senelik evliy esim yeni askerden geldi. evim kira. esimin isi olmadigi icin sikintidayiz!! anca televizyon izleyip duruyo bana ilgi gostermiyo stresli oldugu icin. maddi durumlar yani her zamanki gibi. ne kadar severek evlensende para olmadan olmuyo huzurlu olamiyosun
Cnm katiliyorm sana 2 seneye yakin evliyim bebisimiz yok henuz olmuyo 7 aydr evde bi nese istiyoruz.esimi sewiyorm o da bnj sewioo ama braz odun gbi :D ilgi istiyorm hergun ayni hrsey...yat kalk tv izle borclar harclar...

Cnm katiliyorm sana 2 seneye yakin evliyim bebisimiz yok henuz olmuyo 7 aydr evde bi nese istiyoruz.esimi sewiyorm o da bnj sewioo ama braz odun gbi :D ilgi istiyorm hergun ayni hrsey...yat kalk tv izle borclar harclar...

hepinize katılıyorum büyük aşkla evlendik 9 aylık kızım var durumlar biraz sıkıştı eşim sıkıntıya hiç alışık değil o yüzden mutsuz ve bizide mutsuz ediyor :( suratı hep asık

hepinize katılıyorum büyük aşkla evlendik 9 aylık kızım var durumlar biraz sıkıştı eşim sıkıntıya hiç alışık değil o yüzden mutsuz ve bizide mutsuz ediyor :KK43: suratı hep asık
Ah ah aynen para boyle bisey..umarm odemelerimiz kolaylasir.huzurumuz olshn.hergun Ya Vedud cek cnm 100 tane.cok fydasi oldu bana.

yaaaa esimin bir isi olsaydi is ariyoruz yok hic bir yerde yok. asgari ucrete bile yok. tasinip gidelim diyorum surdan gitmiyor. memleketimiz burasi diyor ama is yok burda kendi is yeri de kapandi

yaaaa esimin bir isi olsaydi is ariyoruz yok hic bir yerde yok. asgari ucrete bile yok. tasinip gidelim diyorum surdan gitmiyor. memleketimiz burasi diyor ama is yok burda kendi is yeri de kapandi
Kyamam..cok zor bi durum.isler yok bzimde kndi yerimz izmirde ama isler durgun.ama issizlik daha kotu.umarm en kisa zamnda ayarlar.hergun ya vedud cnm untma.

Eşimde ben de çalışıyoruz, ama eşim eften püften sebeplerden hep kavga çıkarıyo kendini haklı görüp uzatıyoda uzatıyo evde huzur bırakmıyo nasıl davranacağımı şaşırıyorum yeni evliyiz bişeyler mi oturmadı oturması mı gerekiyo anlam veremiyorum :KK12:

Back
X