Evimde mutluyum

alinalara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
443
516
53
Herkese merhaba..

Evliyim 1 kızım var evimizde şükür mutluyuz.kamu kurumunda çalışan biriyim 5 te işten çıkınca koşa koşa eve gelip yemeğimi yapayım ev işlerini hallederim çok şükür bir sıkıntı yok..eşimle arkadaş gibiyiz..annem karşı apartmanımda oturuyor hergün görüşürüz yani sürekli olarak bir arkadaşa da yada komşuya ayıracak vaktim yok..yada ihtiyaç duymuyorum..uzun zamandır bu böyle..hiç bir komşumla görüşmüyorum..bazı yanlış davranışları oldu hemen mesafe koydum..eski arkadaşlarımla hayat yoğunluğu nedeniyle görüşemedikçe araya zaman girdi.. soğuduk..

İş yerim tam bir hayakırılığı..mesaiye kalmıyorum yada Doğum sonrası ücretsiz izne ayrıldım diye bana karşı toplunbir tavır var..yemeğe giderler çağırmazlar dışarda buluşurlar 30 kişiden tek benim haberim olmaz..bindiğim araba yüzünden 3 kez ölümden döndüm 15 yıllık şöförüm ..arabayı sat istifa et diyorlar..o para sana ömür boyu yeter diyorlar..eşim mimar güzel bir evde oturuyorum allah herkese versin.evimin lafı hep dillerinde. Kendimi ezdirmiyorum müdür bile olsa lafımı esirgemem dobrayım bu herkesi rahatsız ediyor..ama yapım böyle artık hayatıma yeni insan katlamıyorum. Sadece ailem..

Şimdi sizden beni olumlu yönlendirecek yorumlar bekliyorum..herkese teşekkürler

Kamu kurumunda çalışıyorsam istifa etmem.

Bende öyleyim sadece eşim ve ailem arkadaşlarımla görüşmem sadece 1 tane kuzenim var onunla da ayda yılda bir açıkçası hayatıma birilerini almak istesem çok kişi var ama ben az insan çok huzur diyiyorum ama bazen kendimede vakit ayırmam gerektiğini düşünüyorum aslında Bi kaç defa kadınlarla toplansak muhabbet sohbet iyi geliyor diyiyorum ama...

Himm her sey hos güzel caniniz sıkılıyor demek

Oncelikle sahip oldugunuz her seye masallah allah bozmasin is arkadasi ozel hayatta cok nadir arkadas olabiliyor bunu dert etmeyin.sanirim sizi tuzu kuru olarak gorup biraz kiskanmislar. Kimseye taviz vermemek guzel ama politik olmaya da calisin cunku gununuzun buyuk kismi iste geciyor. Bir de ev ve ozel yasantiniz hakkinda ne kadar az sey bilinirse o kadar iyi bence. Kamuda bu dedikodu maalesef ki oluyor. Cok da takmayin hayatinizin tadini cikarin

Ahahhahhah,bdv ye yazılan derde bakın

Kardeş eşini aksam merdaneyle karsıla,kvnin önünden salata tabagını çek,vatsapta arkadasının özelini paylaş,sonra seyreyle gümbürtüyü

Rahat mı battı anlamadım ki

Bir sorununuz yok. Dertsizlik dert yapmış. Çekirdek çitleyin Esra Erol izleyin bişeyciniz kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…