- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
Bende öyleyim sadece eşim ve ailem arkadaşlarımla görüşmem sadece 1 tane kuzenim var onunla da ayda yılda bir açıkçası hayatıma birilerini almak istesem çok kişi var ama ben az insan çok huzur diyiyorum ama bazen kendimede vakit ayırmam gerektiğini düşünüyorum aslında Bi kaç defa kadınlarla toplansak muhabbet sohbet iyi geliyor diyiyorum ama...
Arabayı satsa ömür boyu parası yetiyormuş. Markasını merak ettim bak şimdiNedeni mesaiye kalmıyorsunuz? Ya da neden ölümden döndünüz?
Range Rover ya da Rolls RoyceArabayı satsa ömür boyu parası yetiyormuş. Markasını merak ettim bak şimdi
kim diyor bunu?
iş arkadaşlarınsa kesin kıskanıyorlar.
yok ailen yada eşinse iyiliğini istiyorlardır.
Bide nasıl bir araba merak ettim yahu,insana ömür boyu yetecek bir para kaynağı olacak
Öyle arabayla olunmez ki? Ekstra güvenli onlarE öyle mutluysanız sorun ne? Maşallah arabanızın parası da size ömür boyu yetermiş? Göze geldiğiniz için mi kaza yaptınız? Onu anlamadım.
Acaba insanlara çok kibirli davraniyo olabilir misinizHerkese merhaba..
Evliyim 1 kızım var evimizde şükür mutluyuz.kamu kurumunda çalışan biriyim 5 te işten çıkınca koşa koşa eve gelip yemeğimi yapayım ev işlerini hallederim çok şükür bir sıkıntı yok..eşimle arkadaş gibiyiz..annem karşı apartmanımda oturuyor hergün görüşürüz yani sürekli olarak bir arkadaşa da yada komşuya ayıracak vaktim yok..yada ihtiyaç duymuyorum..uzun zamandır bu böyle..hiç bir komşumla görüşmüyorum..bazı yanlış davranışları oldu hemen mesafe koydum..eski arkadaşlarımla hayat yoğunluğu nedeniyle görüşemedikçe araya zaman girdi.. soğuduk..
İş yerim tam bir hayakırılığı..mesaiye kalmıyorum yada Doğum sonrası ücretsiz izne ayrıldım diye bana karşı toplunbir tavır var..yemeğe giderler çağırmazlar dışarda buluşurlar 30 kişiden tek benim haberim olmaz..bindiğim araba yüzünden 3 kez ölümden döndüm 15 yıllık şöförüm ..arabayı sat istifa et diyorlar..o para sana ömür boyu yeter diyorlar..eşim mimar güzel bir evde oturuyorum allah herkese versin.evimin lafı hep dillerinde. Kendimi ezdirmiyorum müdür bile olsa lafımı esirgemem dobrayım bu herkesi rahatsız ediyor..ama yapım böyle artık hayatıma yeni insan katlamıyorum. Sadece ailem..
Şimdi sizden beni olumlu yönlendirecek yorumlar bekliyorum..herkese teşekkürler
Bu kadar yalnız olmanız için dobralıktan farklı bişey olması gerek. Dobralık insanları uzaklaştırmaz.Herkese merhaba..
Evliyim 1 kızım var evimizde şükür mutluyuz.kamu kurumunda çalışan biriyim 5 te işten çıkınca koşa koşa eve gelip yemeğimi yapayım ev işlerini hallederim çok şükür bir sıkıntı yok..eşimle arkadaş gibiyiz..annem karşı apartmanımda oturuyor hergün görüşürüz yani sürekli olarak bir arkadaşa da yada komşuya ayıracak vaktim yok..yada ihtiyaç duymuyorum..uzun zamandır bu böyle..hiç bir komşumla görüşmüyorum..bazı yanlış davranışları oldu hemen mesafe koydum..eski arkadaşlarımla hayat yoğunluğu nedeniyle görüşemedikçe araya zaman girdi.. soğuduk..
İş yerim tam bir hayakırılığı..mesaiye kalmıyorum yada Doğum sonrası ücretsiz izne ayrıldım diye bana karşı toplunbir tavır var..yemeğe giderler çağırmazlar dışarda buluşurlar 30 kişiden tek benim haberim olmaz..bindiğim araba yüzünden 3 kez ölümden döndüm 15 yıllık şöförüm ..arabayı sat istifa et diyorlar..o para sana ömür boyu yeter diyorlar..eşim mimar güzel bir evde oturuyorum allah herkese versin.evimin lafı hep dillerinde. Kendimi ezdirmiyorum müdür bile olsa lafımı esirgemem dobrayım bu herkesi rahatsız ediyor..ama yapım böyle artık hayatıma yeni insan katlamıyorum. Sadece ailem..
Şimdi sizden beni olumlu yönlendirecek yorumlar bekliyorum..herkese teşekkürler
Bende buraya takildimÜcretsiz izne ayrıldım diye herkes düşman oldu?
nE?
Sizin çevrenizde bu kadar manyaklar yoktur herhalde sıkıntı olmaz diye düşünüyorumBende buraya takildim
Bende ayrilacam tirstim şimdi
Umarım yokturSizin çevrenizde bu kadar manyaklar yoktur herhalde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?