- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
Bence MercedesArabayı satsa ömür boyu parası yetiyormuş. Markasını merak ettim bak şimdi
Ama göze gelmiş. Göz güvenlik dinler miÖyle arabayla olunmez ki? Ekstra güvenli onlar
Çok kötüsünüz ama komiksiniz deAma göze gelmiş. Göz güvenlik dinler mi
Bende öyleyim sadece eşim ve ailem arkadaşlarımla görüşmem sadece 1 tane kuzenim var onunla da ayda yılda bir açıkçası hayatıma birilerini almak istesem çok kişi var ama ben az insan çok huzur diyiyorum ama bazen kendimede vakit ayırmam gerektiğini düşünüyorum aslında Bi kaç defa kadınlarla toplansak muhabbet sohbet iyi geliyor diyiyorum ama...
Ben koskoca konuda olumsuz olarak sadece mobbingi gördüm onun haricinde gayet kıskanılacak bir hayatBir sorununuz yok. Dertsizlik dert yapmış. Çekirdek çitleyin Esra Erol izleyin bişeyciniz kalmaz
Koca konuyu su ikinci kelimeden daha kisa surede okudumBence alınılabilinilir.
Ne kötülüğümü gördünüz. Aşk olsunÇok kötüsünüz ama komiksiniz de
Bu çok iyiydiBelki de arkadaşlarınız evinizde mutlu olduğunuzu bildikleri için dışarı çıkarken size haber vermiyorlardır.
Çok Teşekkür ederim içimi rahatlattınızOncelikle sahip oldugunuz her seye masallah allah bozmasinis arkadasi ozel hayatta cok nadir arkadas olabiliyor bunu dert etmeyin.sanirim sizi tuzu kuru olarak gorup biraz kiskanmislar. Kimseye taviz vermemek guzel ama politik olmaya da calisin cunku gununuzun buyuk kismi iste geciyor. Bir de ev ve ozel yasantiniz hakkinda ne kadar az sey bilinirse o kadar iyi bence. Kamuda bu dedikodu maalesef ki oluyor. Cok da takmayin hayatinizin tadini cikarin
Satsa parası ömür boyu yetcek olan arabasıyla sanırım göze geldi diye kaza yapmısKadını kaçırdınız tebriklerneden ölümden döndü söylemedi
Evet ben de dert göremedim başlığı okudum konuyu okurken evimde mutluyum ama aradım ama evim b.k kokuyor gibi ama evime ses geliyor gibi....Ne kötülüğümü gördünüz. Aşk olsunBurada cidden dert görseydim yorum ona göre olurdu.
3 yakın arkadaşım var görüşüyoruz onlaraBence bir-iki tane de olsa dostunuz olsa iyi olur :)
Araba değildir o bence uçak falandır.Satsa parası ömür boyu yetcek olan arabasıyla sanırım göze geldi diye kaza yapmıs
Şimdi uçak dese bizim gözümüz değcek. O yüzden araba dedi heralde.Araba değildir o bence uçak falandır.
Teşekkür ederimKamu kurumlarında nedense hep ya emekli etme ya da istifa ettirme çabası var maaşları onlar veriyormuş gibi bence ohhh sefam olsun demelisin maşallah bu zaman için gerçekten harika bir hayat iki kst daha enerjik olup keyfine keyif kat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?