Evimde mutluyum

neden bu kadar kötüsünüz? böyle bayat yorumlar yapınca daha çok artı filan mı geliyor, ondan mı bu hırsınız? mesaiye kalmak zorunda mı ya da kafası uymuyor diyelim ki anlaşamıyor iş yerindekilerle. kaldı ki orası iş yeri anlaşmak zorunda da değil, işini yapar çeker gidersin. yoruma bak, herkes kötü bir o iyiymiş bak bak. illa kötü, moral bozucu bir yorum yazmak zorundasınız değil mi? valla burası insanın enerjisini emiyor diye gitmiştim aşırı haklıymışım.

Çok Teşekkür ederim içimi rahatlattınız

E ama siz zaten evlat olsa sevilmeyecek karakterde biriymişsiniz, herkeşler beni konuşuyor herkeşler beni kıskanıyor, herkeşlerin mutluluğumda gözü var sendromu . Allah aşkına bir yere giderken davet bile etmedikleri adamın dedikodusunu neden yapsınlar 7/24. Ha bir de çocuğu her şeye bahane ediyorsanız gıcık olmaları normal sonuçta hicbir aşamasında yer almadıkları bir çocuk için sonsuz anlayış kolaylık neden göstersin millet ( bence siz tam öyle bir tipsiniz ay ben yapamam çocuum var) Bir de arkadaşların sorduğu soruların aynısını ben de merak ediyorum , beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…