- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.883
- 598
Hep gececek derler ya,artı bu yıl altınHadı ya bızde o dönem 500 ü geçicek haberleri vardı hemen yapmıştık.
Bekarlık sultanlık evlilik krallık demiş biriBekarlık sultanlıktırEvlenırsem gömün beni adghhj
Ben pek beceremiyorum bırıkım ya yanı ılerde yatırım için kullanırım altın takmayı sevmiyorum. Bu aralar düştü ama yapmakta fayda var gram falanHep gececek derler ya,artı bu yıl altın
Düşer dedikce cıktı,cıktııı cıktıı
Neyse yine de 3 5 bir sey var gram filan,teselli babında:))
Göcmenler hiç saşmaz altından da ondan sordum,tabii yapılacak olan yapılmalı da hani gecistirmemişler pahalı diye ne güzel.Hazırlıklı olmak iyidir.Yok göçmen değiliz kuzum
Bılemıyorum evlilik diyince elim ayağım boşalıyor adhjjkBekarlık sultanlık evlilik krallık demiş biri
Tövbe tövbe elin ayağın niye boşalıyor nişanlılık falan geçti mi başından?Bılemıyorum evlilik diyince elim ayağım boşalıyor adhjjk
Benim yaş gelince şimdiden ne olur olmaz annem yapalım dedı. Liseye giden kardeşimede o gün yaptık. 100 gram ona yaptılar sağ oldunlar ayırmadan 100 de bana yaptılar. Yoksa şu an uçmuş altın fiyatları valla evleneceklere Allah kolaylık versınGöcmenler hiç saşmaz altından da ondan sordum,tabii yapılacak olan yapılmalı da hani gecistirmemişler pahalı diye ne güzel.Hazırlıklı olmak iyidir.
Yok kız hazır hissetmiyorum evliliğe böyle boğuluyorum sfhjjkTövbe tövbe elin ayağın niye boşalıyor nişanlılık falan geçti mi?
Sev sev,senin sadık yarın sarı altındırBen pek beceremiyorum bırıkım ya yanı ılerde yatırım için kullanırım altın takmayı sevmiyorum. Bu aralar düştü ama yapmakta fayda var gram falan
Tamam hazır hissetmezsen normal böyle düşünmen amann boşver napacaksın erkenden evlenip de benim herif kandırmayaydı beni evlenmezdim ben de hemenYok kız hazır hissetmiyorum evliliğe böyle boğuluyorum sfhjjk
İnşallah beceririm ilerde boya badanadan artarsaSev sev,senin sadık yarın sarı altındır
Altın gibi var mı,dara düşsen bozarsın gram filan,büyük borçlarda ev araba vs kurtarıcıdır.El bollugu ve güvencedir her zaman.
Süper,iyi günlerde kullanın,ben de aynen böyle düşünüyorum ileride cocuklarım için.Benim yaş gelince şimdiden ne olur olmaz annem yapalım dedı. Liseye giden kardeşimede o gün yaptık. 100 gram ona yaptılar sağ oldunlar ayırmadan 100 de bana yaptılar. Yoksa şu an uçmuş altın fiyatları valla evleneceklere Allah kolaylık versın
Can 27 yaşına geldım erken değilde hep 29 falan dıye kendımı telkin ediyorum adhjk sende kanmayaydın canım içinde varmışTamam hazır hissetmezsen normal böyle düşünmen amann boşver napacaksın erkenden evlenip de benim herif kandırmayaydı beni evlenmezdim ben de hemen
Ben şahsen totoları yetıyorsa evlenmeye kendılerı yapsın derım ama inşallah duygusal davranmam agjkkSüper,iyi günlerde kullanın,ben de aynen böyle düşünüyorum ileride cocuklarım için.
Yok be içimde olmasa da bu herif başımın etini yediCan 27 yaşına geldım erken değilde hep 29 falan dıye kendımı telkin ediyorum adhjk sende kanmayaydın canım içinde varmış
Evlenmeyi onlar karsılasın tabii,ama herşeyi de yapana kadar saçları agarır gençlerin vallahi bu zamanda:))Ben şahsen totoları yetıyorsa evlenmeye kendılerı yapsın derım ama inşallah duygusal davranmam agjkk
Altınlarını yaparım artıkın tabi o zamanları görürsek inşallahEvlenmeyi onlar karsılasın tabii,ama herşeyi de yapana kadar saçları agarır gençlerin vallahi bu zamanda:))
Bizim işyerinde de var herkesin gözü üzerimizde nazardan korkuyorum diyen tipler. Kimse kimsenin umurunda değil. Bu kadar da onemsemeyelim kendimizi.
Margeret sen burda hiç lafını etmedin ama özelden biliyorum senin beyinin ailesinin uluslararası oteller zinciri vardı , dolar milyoneri bi aileydi di mı? Sen niye hiç buraya konu açmadın beni çekemiyorlar , doğumgünlerine çağırmıyorlar diye? burda da gayet seviliyosun yani, hiç kimse dışlamiyor seni değil mi?neden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?