Evimde mutluyum

Hep gececek derler ya,artı bu yıl altın
Düşer dedikce cıktı,cıktııı cıktıı
Neyse yine de 3 5 bir sey var gram filan,teselli babında:))
Ben pek beceremiyorum bırıkım ya yanı ılerde yatırım için kullanırım altın takmayı sevmiyorum. Bu aralar düştü ama yapmakta fayda var gram falan

Göcmenler hiç saşmaz altından da ondan sordum,tabii yapılacak olan yapılmalı da hani gecistirmemişler pahalı diye ne güzel.Hazırlıklı olmak iyidir.
Benim yaş gelince şimdiden ne olur olmaz annem yapalım dedı. Liseye giden kardeşimede o gün yaptık. 100 gram ona yaptılar sağ oldunlar ayırmadan 100 de bana yaptılar. Yoksa şu an uçmuş altın fiyatları valla evleneceklere Allah kolaylık versın

Ben pek beceremiyorum bırıkım ya yanı ılerde yatırım için kullanırım altın takmayı sevmiyorum. Bu aralar düştü ama yapmakta fayda var gram falan
Sev sev,senin sadık yarın sarı altındır
Altın gibi var mı,dara düşsen bozarsın gram filan,büyük borçlarda ev araba vs kurtarıcıdır.El bollugu ve güvencedir her zaman.

Süper,iyi günlerde kullanın,ben de aynen böyle düşünüyorum ileride cocuklarım için.

Bizim işyerinde de var herkesin gözü üzerimizde nazardan korkuyorum diyen tipler. Kimse kimsenin umurunda değil. Bu kadar da onemsemeyelim kendimizi.

Bana da saçma geliyor. Sanki insanların işleri gücleri yok yatip kalkıp bizi düsünüyorlar hep içten içe bize hasetleniyorlar da nazar degecek.

Bir insan hayatında ki çoğu kişiyle sorun yaşıyorsa insan ilişkileri ve iletişim konusunda sorun yaşıyordur. Sürekli kötü insanlara denk gelme duruma da inanmıyorum. İnsanlara bahane bulmak yerine özeleştiri yapıp biraz kendinize baksanız nasıl olur?

Özellikle yalnız kalan, mesafeli olanlar ayrı ki onlarda beni aramadılar, sormadılar diye dert etmez zaten.

Evinizin, arabanızın sürekli dillerinde olması da abartılı geldi, kazalarınizi nazara bağlamaya çalışmanızdan da belli bakış açınız.

Satınca parasının bir ömür yeteceği bir arabayı görmedi bu gözlerim, etrafımda da zengin insanlar var hâlbuki, sizin kadar olamadılarsa demek

Evet benim esim Ispanyol, ailesinin Ispanya'da otel zinciri var. Hic dislanmadim hatta soyle diyeyim ben onlarin yasadigi hayati hic gormedim, evlerini bile bilmiyorum araya pandemi girince Ispanya'ya hic gidemedik :). Esim aktif olarak sirkette calismiyor pasif olarak yardim ediyor, kendi kariyerini kurmayi tercih etmis biz Ispanya'dan cok uzakta bir ulkede yasiyor ve calisiyoruz. Ben esimin anne ve babasini sadece nikah icin Turkiye'ye geldiklerinde yuzyuze gordum, onlar da gayet bize uyum sagladilar. Muhtemelen kendileri kucuk bir organizasyonla evlenmeyi tercih etmezdi ama bize saygi duydular ve cok eglendiler.

Cevremdeki insanlar esimin ailesinin durumu ile ilgili hic yorum yapamaz cunku neden bundan sebep beni kiskansinlar? Sonucta ben kendi hayatim ve kariyerim ile bir yerlere gelmeyi tercih eden bagimsiz bir kadinim, beni boyle bilmeleri yeterli. Sans eseri hayatta karsima ciktigi icin evlendigim adamin ailesinin maddi durumu sayesinde insanlarin beni kiskandiklarini dusunmeyi kendime yaptigim bir saygisizlik olarak gorurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…