Evimde mutluyum

ben onu yazdıktan sonra öyle yazınca üstüme alındım haliyle. bana demediyseniz kusura bakmayın.
Durup durup sağa sola yükseliyosun gibi gelmişti bana başta ama ayarını kaçirmazsan az deliyi severiz burda zaten kediciymişsin, hic dayanamam...öpüyorum ponciğini

not: bibi taş gibi hatun, yaşına hurmete daha 20 yılı var

çok tatlısınız o da sizi öpüyormuş. ona da saygısızlık etmek istemem. siz de kusura bakmayın yanlış bir şey yazdıysam Bibibella

öyle valla, nazardan korkmasam evi satıp porche alıcam, çok seviyorum kendisinişoforlüğum de iyi aslında ama kenafir gözlüler var malum...sonra kesin 2-3 kaza filan olur, porcheye yazık diye almıyom
Yerinde olsam yapardım, sonuçta dünya malı dünyada kalıyor , ömür dediğin kısacık bir kesit, ye iç yasa keyfine bak

Kedisi ve kahvesi olan kişi paspamuk olmazmıydı ya
Yanlış biliyorum demekki,başka arayışlara gireyim iyisi mi,tavşan mavşan edineyim
Kedinize bir baktırın,panter puma filan olmasın:)
Yok yok kedi candır ya anası kurban olsun benim pambuk kedim var ama ben pek pamuk sayılmam banlanmak istemiyorum diyelim sadece

Uuu kefen de halis koza ipeginden galibaa
ne yapayim hemşire? evlat tek, yaşlilikta emekli maasına kalip çocuğumun sırtına mı bineyim , huzurevi parasını da mı düşünmeyeyim...gencliğim tükendi ama ilerde elden ayaktan düşersem çocuğuma yük olmayacağım en azından diye iyi ki diyorum şimdi...zaten olduğu olacağı da bu, bundan sonra zor, anca karın tokluğu

Bir cok kisinin ozendigi hayatin var. Ozellikle esimle arkadas gibiyim kismina sukret. Sakin istifa etme. Diyeceklerim bu kadar. Sevgiyle kal

Derdiniz nerede ben anlamadım. Çok paranız var , arabanızı satsanız bi ömür parası size yeter , komşunuz yok çünkü SİZ istemiyorsunuz , iş yerindeki arkadaşlarınız bi yere giderken sizi çağırmıyor çünkü sizi kıskanıyorlar. Yani siz arkadaşlarınızın sizi istememesine mi bozuluyorsunuz Niye bozuluyorsunuz ki sizin mustmutlu , toz pembe hayatınızı kıskanan insanların sizinle görüşmek istememesi çok normal değil mi ? Kaldı ki ben sözümü sakınmam açık sözlüyümdür diyorsunuz. Acaba bu açık sözlülük kabalığa vardığı için mi istenmiyorsunuz ortamda. Bence bunu bi sorgulayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…