Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman cok da dert edecek birsey goremedim ben. Is ortaminda arkadaslik kurmak zor olabiliyor. Ozellikle gorev tanimlari net degilse ve rekabet varsa gercekten zor. Siz illa is yerindeki arkadaslarinizla mi iyi anlasmak istiyorsunuz? Eger oyleyse cok dobra olmamanizi, politik olmanizi tavsiye ederim. Ozaman sizden iyisi olmaz. Fakat arkadasliklariniz yuzeysel olur, derinlemesine iliskiler seviyorsaniz yapabileceginiz bisey degil...3 yakın arkadaşım var görüşüyoruz onlara
burda anonimsiniz kendinizi kaf dağında görmenize hiç gerek yok.Herkese merhaba..
Evliyim 1 kızım var evimizde şükür mutluyuz.kamu kurumunda çalışan biriyim 5 te işten çıkınca koşa koşa eve gelip yemeğimi yapayım ev işlerini hallederim çok şükür bir sıkıntı yok..eşimle arkadaş gibiyiz..annem karşı apartmanımda oturuyor hergün görüşürüz yani sürekli olarak bir arkadaşa da yada komşuya ayıracak vaktim yok..yada ihtiyaç duymuyorum..uzun zamandır bu böyle..hiç bir komşumla görüşmüyorum..bazı yanlış davranışları oldu hemen mesafe koydum..eski arkadaşlarımla hayat yoğunluğu nedeniyle görüşemedikçe araya zaman girdi.. soğuduk..
İş yerim tam bir hayakırılığı..mesaiye kalmıyorum yada Doğum sonrası ücretsiz izne ayrıldım diye bana karşı toplunbir tavır var..yemeğe giderler çağırmazlar dışarda buluşurlar 30 kişiden tek benim haberim olmaz..bindiğim araba yüzünden 3 kez ölümden döndüm 15 yıllık şöförüm ..arabayı sat istifa et diyorlar..o para sana ömür boyu yeter diyorlar..eşim mimar güzel bir evde oturuyorum allah herkese versin.evimin lafı hep dillerinde. Kendimi ezdirmiyorum müdür bile olsa lafımı esirgemem dobrayım bu herkesi rahatsız ediyor..ama yapım böyle artık hayatıma yeni insan katlamıyorum. Sadece ailem..
Şimdi sizden beni olumlu yönlendirecek yorumlar bekliyorum..herkese teşekkürler
Malesef böyle bi takım var.ben hiç kötü algilamadim kadının yazdıklarını. Hiç mi başka insanlarla sorun yasamadilar , bı gruplasmaya dek gelmediler anlamıyorum. Arkadaşları demiş arabanı sat sana parası yeter diye kadına hava atiyomus damgası vurdular. Cidden hayret ediyorum ben de.neden bu kadar kötüsünüz? böyle bayat yorumlar yapınca daha çok artı filan mı geliyor, ondan mı bu hırsınız? mesaiye kalmak zorunda mı ya da kafası uymuyor diyelim ki anlaşamıyor iş yerindekilerle. kaldı ki orası iş yeri anlaşmak zorunda da değil, işini yapar çeker gidersin. yoruma bak, herkes kötü bir o iyiymiş bak bak. illa kötü, moral bozucu bir yorum yazmak zorundasınız değil mi? valla burası insanın enerjisini emiyor diye gitmiştim aşırı haklıymışım.
kesinlikle öyle, ben de hiç kötü algılamadım mesela. bilmiyorum belki de hiç çalışma hayatına atılmadılar ondan da olabilir. arkadaşlarının onu demesine takılmayıp kadının bununla hava attığını sanmaları çok komik cidden:)Malesef böyle bi takım var.ben hiç kötü algilamadim kadının yazdıklarını. Hiç mi başka insanlarla sorun yasamadilar , bı gruplasmaya dek gelmediler anlamıyorum. Arkadaşları demiş arabanı sat sana parası yeter diye kadına hava atiyomus damgası vurdular. Cidden hayret ediyorum ben de.
Offf evet ya hiç çalışma hayatına atılmadık hepimiz zavallı birer ev hanımıyız. Küçücük, çirkin, köhne evlerimizde oturup konu sahibi gibilerin evlerini arabalarını konuşuyoruz kendi aramızda beyimizin asgari ücretli maaşıyla aldığımız çekirdeği çitlerken. Hep kıskançlıktan bunlar. Hep ezikliğimizdenkesinlikle öyle, ben de hiç kötü algılamadım mesela. bilmiyorum belki de hiç çalışma hayatına atılmadılar ondan da olabilir. arkadaşlarının onu demesine takılmayıp kadının bununla hava attığını sanmaları çok komik cidden:)
Sadece arkadaşlarıyla olan derdini anlatsa haklısınız. Ama gereksiz birçok detay var.kesinlikle öyle, ben de hiç kötü algılamadım mesela. bilmiyorum belki de hiç çalışma hayatına atılmadılar ondan da olabilir. arkadaşlarının onu demesine takılmayıp kadının bununla hava attığını sanmaları çok komik cidden:)
Bi dk ya ben ev hanımıyım yaptığım yorumları da silemem ne olacak şimdiOfff evet ya hiç çalışma hayatına atılmadık hepimiz zavallı birer ev hanımıyız. Küçücük, çirkin, köhne evlerimizde oturup konu sahibi gibilerin evlerini arabalarını konuşuyoruz kendi aramızda beyimizin asgari ücretli maaşıyla aldığımız çekirdeği çitlerken. Hep kıskançlıktan bunlar. Hep ezikliğimizden![]()
bende bu güzelliğime nazar değiyor diye konu açayım diyorumBir “herkeşler beni kıskanıyor” konusuyla daha karşı karşıyayız sayın kadınlar kulübü kullanıcıları. Hayırlı uğurlu olsun...
oyy öyle mi olmuş piremses? çalışıyor musun sen bir de, vay iş arkadaşlarının halineOfff evet ya hiç çalışma hayatına atılmadık hepimiz zavallı birer ev hanımıyız. Küçücük, çirkin, köhne evlerimizde oturup konu sahibi gibilerin evlerini arabalarını konuşuyoruz kendi aramızda beyimizin asgari ücretli maaşıyla aldığımız çekirdeği çitlerken. Hep kıskançlıktan bunlar. Hep ezikliğimizden![]()