sorma hemşire yakin gözlüğümü takmamışım, bastonum uzağa düşmese gider alırdım da gözlüksüz etiket de bu kadar oluyorBana teyze teyze dedilerbi etiket bile yapamıyon
neyse 2 evin araban var sende kıskanılanlar arasındasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma hemşire yakin gözlüğümü takmamışım, bastonum uzağa düşmese gider alırdım da gözlüksüz etiket de bu kadar oluyorBana teyze teyze dedilerbi etiket bile yapamıyon
bu arada o 2 evle araba muhtelif yerlerimden akan alınterimle alınanlar sadece bacım, azcık kocamin da katkısı olmuştur şimdi hakkinı yemeyeyim ama tapular benim üstüme, kefen parasıBana teyze teyze dedilerbi etiket bile yapamıyon
Sahi geçen gün benide banlamıslar ama neden hala anlamadım , kimseye hakarette etmedim ... altı üstü azcık geyik yapmıştıkSen beni banlatmak mı istiyorsun ahiretliğim ha söyleimla falan yok bende idare et
ben en azindan okumamışım okuyupta ne yazdığını anlamadıklarımızdan olsaydık bide
![]()
Ama konu sahibi şu an süt izninde ise mesaiye kalamaz. Ben de kamu kurumunda çalışıyorum, mesai ücreti alıyoz biz.Konu sahibi zannediyor ki millet fesat zenginliğini kıskanıyo ondan sevilmiyo tabiki zenginliğini kıskananlar vardır ancak esas insanların sevmediği özelliği kötü niyeti ,kendini büyük görmesi.Kamu kurumunda mesiye kalmasan müdüre başkana rest çeksen en fazla başka birime sürerler işten kovamaz kimse.Konu sahibi bir düşünsün bakalım acaba insanlar kendisini neden sevmiyormuş.Not:Kamu kurumlarında mesaiye kalınca para alınmıyo:)Çokça sorulan soruya yeri gelmişken yanıt vereyim dedim:))
Ohhh ohhh allah dahada versin insallah . Bu arada yazlık nerde ?bu arada 2 ev araba muhtelif yerlerimden akan alınterimle alınanlar sadece bacım, azcık kocamin da katkısı olmuştur şimdi hakkinı yemeyeyim ama tapular benim üstümebi de babadan kalanlar var onları saymıyom, onlar kızın mirası....yine de herkesler beni çekebiliyor ama çok ilginç, hiç fesat tanıdığım yok demek ki?
lan konu nasıl benim malvarlıgıma döndü? fasfakirim kızım ben, kocam düz memur, ben memur, amale gibi çalışiyom 20 yıldır, bir yıldır aysonunu zor getiriyorum, benden size şimdilik nazar çıkmaz, başka kapıyaOhhh ohhh allah dahada versin insallah . Bu arada yazlık nerde ?![]()
Tipik “aman kimse nazar etmesin” kadınılan konu nasıl benim malvarlıgıma döndü? fasfakirim kızım ben, kocam düz memur, ben memur, amale gibi çalışiyom 20 yıldır, bir yıldır aysonunu zor getiriyom, benden size şimdilik nazar çıkmaz, başka kapıyakocayı yeni kriterlerime göre değiştirince haber veririm söz, ilk sen çekemezsin
![]()
öyle valla, nazardan korkmasam evi satıp porche alıcam, çok seviyorum kendisiniTipik “aman kimse nazar etmesin” kadını![]()
Çokta nickindeKonu sahibinin kıskanç alaycı yorumları direk es geçmesiSon derece ezici, sizi muhatap almıyorum diyor
Bayıldım
![]()
ProfilinAma konu sahibi şu an süt izninde ise mesaiye kalamaz. Ben de kamu kurumunda çalışıyorum, mesai ücreti alıyoz biz.
Uuu kefen de halis koza ipeginden galibaabu arada o 2 evle araba muhtelif yerlerimden akan alınterimle alınanlar sadece bacım, azcık kocamin da katkısı olmuştur şimdi hakkinı yemeyeyim ama tapular benim üstüme, kefen parasıbi de babadan kalanlar var onları saymıyom, onlar kızın mirası....yine de herkesler beni çekebiliyor ama çok ilginç, hiç fesat tanıdığım yok demek ki?
ne oldu? bana mı atıfta bulunuyorsun bana yazsana madem. yaşı büyük değil mi, ona hürmeten abla yazdım bu kötü bir şey mi? koşun hemen olay çıkarın koşun. neyse yine de kalp kırmak istemiyorum.dinazor bibi nabıyon?@Bibibella
Kedisi ve kahvesi olan kişi paspamuk olmazmıydı yane oldu? bana mı atıfta bulunuyorsun bana yazsana madem. yaşı büyük değil mi, ona hürmeten abla yazdım bu kötü bir şey mi? koşun hemen olay çıkarın koşun. neyse yine de kalp kırmak istemiyorum.
hahah offf kızgın da kalamıyorum ki çok tatlısınız cidden:) hayır hayır kedi alınKedisi ve kahvesi olan kişi paspamuk olmazmıydı ya
Yanlış biliyorum demekki,başka arayışlara gireyim iyisi mi,tavşan mavşan edineyim
Kedinize bir baktırın,panter puma filan olmasın:)
Hah aman iyi,ben de dedim sallanan sandalyede kediyle uyuklama hayallerım suya düştü:)hahah offf kızgın da kalamıyorum ki çok tatlısınız cidden:) hayır hayır kedi alınpamuk gibi yapıyor insanı.
3 er tane 25 er gramdan bılezık bırde kolyem ıkıde çeyreğim adghjj ıkı çeyreği bı kendım yaptım afgjjHadi bakem kirli çıkınlar herkes dökülsün kimin neyi var neyi yok liste yapsın hemen, bakalım kim kimi daha çok kıskanacak![]()
ben de yavrumu serin bir sonbahar sabahı sokakta bulmuştum. eve aldım, yemek verdim (peynir vermiştim sanırım) su verdim ama süt verilmez, karınlarını ağrıtıyormuş çünkü. birkaç gün sonra veterinere götürdüm, mama tavsiye etti aldık onu. 5 yaşına girdi, şimdi de yatağımda uyuyor. eğer annesi olmayan bir yavru görürseniz alabilirsiniz, mükemmel bir yol arkadaş ve aile bireyi oluyorlar.Hah aman iyi,ben de dedim sallanan sandalyede kediyle uyuklama hayallerım suya düştü:)
Ya gecen gün yavru bir kedi buldum,nasıl güzel,sonra annesi aldı gitti.Oradan geldi aklıma,öyle bir yavruyu sokaktan alınca once ne yapılıyor?
iyi niyetinden eminim canımne oldu? bana mı atıfta bulunuyorsun bana yazsana madem. yaşı büyük değil mi, ona hürmeten abla yazdım bu kötü bir şey mi? koşun hemen olay çıkarın koşun. neyse yine de kalp kırmak istemiyorum.