Evimde mutluyum

Bana teyze teyze dediler :cry:bi etiket bile yapamıyon :KK70:
neyse 2 evin araban var sende kıskanılanlar arasındasın :63:
sorma hemşire yakin gözlüğümü takmamışım, bastonum uzağa düşmese gider alırdım da gözlüksüz etiket de bu kadar oluyor:cool:yaşlilik başa bela, nabcan?

Bana teyze teyze dediler :cry:bi etiket bile yapamıyon :KK70:
neyse 2 evin araban var sende kıskanılanlar arasındasın :63:
bu arada o 2 evle araba muhtelif yerlerimden akan alınterimle alınanlar sadece bacım, azcık kocamin da katkısı olmuştur şimdi hakkinı yemeyeyim ama tapular benim üstüme, kefen parası :-) bi de babadan kalanlar var onları saymıyom, onlar kızın mirası....yine de herkesler beni çekebiliyor ama çok ilginç, hiç fesat tanıdığım yok demek ki?

Son düzenleme:
Sen beni banlatmak mı istiyorsun ahiretliğim ha söyle :KK70: imla falan yok bende idare et :KK43: ben en azindan okumamışım okuyupta ne yazdığını anlamadıklarımızdan olsaydık bide :KK70:
Sahi geçen gün benide banlamıslar ama neden hala anlamadım , kimseye hakarette etmedim ... altı üstü azcık geyik yapmıştık 🥴

Konu sahibi zannediyor ki millet fesat zenginliğini kıskanıyo ondan sevilmiyo tabiki zenginliğini kıskananlar vardır ancak esas insanların sevmediği özelliği kötü niyeti ,kendini büyük görmesi.Kamu kurumunda mesiye kalmasan müdüre başkana rest çeksen en fazla başka birime sürerler işten kovamaz kimse.Konu sahibi bir düşünsün bakalım acaba insanlar kendisini neden sevmiyormuş.Not:Kamu kurumlarında mesaiye kalınca para alınmıyo:)Çokça sorulan soruya yeri gelmişken yanıt vereyim dedim:))
Ama konu sahibi şu an süt izninde ise mesaiye kalamaz. Ben de kamu kurumunda çalışıyorum, mesai ücreti alıyoz biz.

bu arada 2 ev araba muhtelif yerlerimden akan alınterimle alınanlar sadece bacım, azcık kocamin da katkısı olmuştur şimdi hakkinı yemeyeyim ama tapular benim üstüme :-) bi de babadan kalanlar var onları saymıyom, onlar kızın mirası....yine de herkesler beni çekebiliyor ama çok ilginç, hiç fesat tanıdığım yok demek ki?
Ohhh ohhh allah dahada versin insallah . Bu arada yazlık nerde ? 😎

Ohhh ohhh allah dahada versin insallah . Bu arada yazlık nerde ? 😎
lan konu nasıl benim malvarlıgıma döndü? fasfakirim kızım ben, kocam düz memur, ben memur, amale gibi çalışiyom 20 yıldır, bir yıldır aysonunu zor getiriyorum, benden size şimdilik nazar çıkmaz, başka kapıya :KK70: kocayı yeni kriterlerime göre değiştirince haber veririm söz, ilk sen çekemezsin:halay:

lan konu nasıl benim malvarlıgıma döndü? fasfakirim kızım ben, kocam düz memur, ben memur, amale gibi çalışiyom 20 yıldır, bir yıldır aysonunu zor getiriyom, benden size şimdilik nazar çıkmaz, başka kapıya :KK70: kocayı yeni kriterlerime göre değiştirince haber veririm söz, ilk sen çekemezsin:halay:
Tipik “aman kimse nazar etmesin” kadını 😂

bu arada o 2 evle araba muhtelif yerlerimden akan alınterimle alınanlar sadece bacım, azcık kocamin da katkısı olmuştur şimdi hakkinı yemeyeyim ama tapular benim üstüme, kefen parası :-) bi de babadan kalanlar var onları saymıyom, onlar kızın mirası....yine de herkesler beni çekebiliyor ama çok ilginç, hiç fesat tanıdığım yok demek ki?
Uuu kefen de halis koza ipeginden galibaa😳

ne oldu? bana mı atıfta bulunuyorsun bana yazsana madem. yaşı büyük değil mi, ona hürmeten abla yazdım bu kötü bir şey mi? koşun hemen olay çıkarın koşun. neyse yine de kalp kırmak istemiyorum.
Kedisi ve kahvesi olan kişi paspamuk olmazmıydı ya🤔
Yanlış biliyorum demekki,başka arayışlara gireyim iyisi mi,tavşan mavşan edineyim:KK51:
Kedinize bir baktırın,panter puma filan olmasın:)

Konunuzun başlığı, içeriği bile ego kokuyor. Burası bir derdim var bölümü. Sizin de iyi kötü bir derdiniz var, insanlarla aranızda iletişim sorunları oluşmuş doğaldır tabii ama iş yerindeki insanlarla ilişkiniz "biz gocamnan çok zengin ve mutluyuz, bütün fağkirler bizi kıskanıyor" minvalindeki konunuz gibiyse sorun yaşamanız işten bile değil. Kimse bu tür insanları sevmez, siz öylesiniz demiyorum ama eğer tavırlarınız konunuzu yazdığınız şekildeyse kendinizi bir ölçmeniz lazım. Ayrıca kimse kıskanıldığı, kendisinde göz olduğu için kaza yapmaz. Trafiğe bu şekilde yaklaşıyorsanız bunlar son kazanız olmaz. Biraz daha dikkat :)

Kedisi ve kahvesi olan kişi paspamuk olmazmıydı ya🤔
Yanlış biliyorum demekki,başka arayışlara gireyim iyisi mi,tavşan mavşan edineyim:KK51:
Kedinize bir baktırın,panter puma filan olmasın:)
hahah offf kızgın da kalamıyorum ki çok tatlısınız cidden:) hayır hayır kedi alın :KK200: pamuk gibi yapıyor insanı.

hahah offf kızgın da kalamıyorum ki çok tatlısınız cidden:) hayır hayır kedi alın :KK200: pamuk gibi yapıyor insanı.
Hah aman iyi,ben de dedim sallanan sandalyede kediyle uyuklama hayallerım suya düştü:)
Ya gecen gün yavru bir kedi buldum,nasıl güzel,sonra annesi aldı gitti.Oradan geldi aklıma,öyle bir yavruyu sokaktan alınca once ne yapılıyor?

Hah aman iyi,ben de dedim sallanan sandalyede kediyle uyuklama hayallerım suya düştü:)
Ya gecen gün yavru bir kedi buldum,nasıl güzel,sonra annesi aldı gitti.Oradan geldi aklıma,öyle bir yavruyu sokaktan alınca once ne yapılıyor?
ben de yavrumu serin bir sonbahar sabahı sokakta bulmuştum. eve aldım, yemek verdim (peynir vermiştim sanırım) su verdim ama süt verilmez, karınlarını ağrıtıyormuş çünkü. birkaç gün sonra veterinere götürdüm, mama tavsiye etti aldık onu. 5 yaşına girdi, şimdi de yatağımda uyuyor. eğer annesi olmayan bir yavru görürseniz alabilirsiniz, mükemmel bir yol arkadaş ve aile bireyi oluyorlar.

ne oldu? bana mı atıfta bulunuyorsun bana yazsana madem. yaşı büyük değil mi, ona hürmeten abla yazdım bu kötü bir şey mi? koşun hemen olay çıkarın koşun. neyse yine de kalp kırmak istemiyorum.
iyi niyetinden eminim canım:işsiz:bibi benim arkadaşım, direkt onu etiketledim zaten sen niye üstüne alındın ? Biraz anlatsana...:kahve:

Back
X