o
otelcilik sektörünü iyi bilen, otel tatilini çok seven ve coronadan önce bile gittiğim 5 yıldızlı dahi olsa odalardaki yatakları ters yüz edip çift alez+çift çarşaf+evden gelen yastik+pike sermeden kullanmayan, koltuk sandelye banyo kumanda sehpa çekmece ...gibi yüzeyleri m2 ye bir şişe domestos döktükten sonra oda hizmeti dahil hiçkimseyi sokmadan tatilimi tamamlayan biri olarak en son şunu söyleyebilirim herkesin seks hijyen sağlık ve yaşama alıskanlıkları sizinkiler kadar usturuplu olmayabilir, dikkat etmekte fayda var, hele ki benim yaşama alanımda ben yokken benden izinsiz kalan 4 yabancının vermiş olabileceği tahribatı asla kaldıramam, konu sahibi de bilgisizliğinden ve iyiniyetinden bu kadar rahat bence
ne olabilir ki
en fazla sperm, idrar, dışkı ya da bilimum sıvılar olabilir
bunlarla da her alanda karşılaşabiliriz
bu saydıklarım otobüsün tutacağında da parada da bolca var
korona öncesinde çoğumuz sabahları poğaçamızı alıp öğlen de dışarıda yemek yiyen insanların
yıllar önce bir fabrikaya gitmiştim paketli ürün üreten hayatımda gördüğüm en kirli yerlerden biriydi
sonra bir konserve gıda fabrikasına gitmiştim
kadınlar elleri ile girişmiş sarma sarıyordu başlarında yalandan birer örtü sohbet muhabbet ellerinde çay bardakları vs
biz de 10 kişi dan dun girdik ayakkabılarımızla, saçımız başımız açık dolandık yanımdaki gıda mühendisi böyle olur ki demişti ihracat yapan bir firmaydı
ben bu nedenle evde seks yaparken olabilecek çokkk kirli bir şey cidden düşünemiyorum
yani koltuğu çamaşır suyu ile dezenfekte ediyorsunuz iyi hoş da çatal bıçak vs nasıl kullanıyorsunuz o zaman ya da yemekler
yani o salataları doğrayan adamın 10 dajkika önce ne yaptığını hiçbirimiz bilmiyoruz değil mi
bence biraz göz kapamak biraz da iyi düşünmek lazım
lakin "herkesin hijyen sağlık ve yaşama alışkanlıkları sizinkiler kadar usturuplu olmayabilir, dikkat etmekte fayda var" cümlenize katıldım
görümcem yazlık kiralayıp kalmıştı ama ay her yer pistir modunda her yeri temizledik vs vs anlattı
ben de saf saf ne olacak ki dedim insanlar ne yapacak eve
sonra ben yazlıkta iken görümcem bize kalmaya geldi
ve bingo ayağını koltuğun yastığına koyup yattı
evinde yahut benim evimde bunu yapmayan kişi orada bunu yaptı
dedim ki kişi kendinden bilir işi ama bu beni çok da rahatsız etmez
ama bu kişi kendisinden önce birisinin oturduğu klozete dahi oturmayan çokkkk pis bulan kişi, onun poposunun değdiği yere oturmazmış
bu durumda konu sahibi görümcem olsa klozeti de yenilemek lazım galiba :)))
evet, herkesin tercihleri, yaşam alışkanlıkları farklı ben sadece yatak odası mahremin orayı bari kullanmasınlar açısından yaklaşıyorum olaya
yatak odamı kullansınlar ama bebeğin odasına girmesinler diye mesaj atardım ben olsam, orası daha fazla hijyen gerektirir benim gözümde
konu sahibi arkadaşa kolay gelsin