Evimde tatil yapıyorlar

Bu konuyu neden açtınız? Samimi soruyorum ama eşine dahi tek bir kelime edemeyen bir kadın olarak bu konuyu açma amacınız nedir sizin ? Aşırı ama aşırı pasifsiniz umarım bu pasifiğinizin cezasını çekmezsiniz.
Konuyu açıp herkesi dert sahibi yaptı arkadaş.
Burda herkes kendini yedi hırsından, ama o daha eşine sen napıyorsun hayırdır diyemedi, demeyecek de .

Yatak aklıma gelmedi ama bi alez alınacak o kesin.
Şuan köyde ve orda tel çekmiyor. Mesajda atamıyorum, köyden dönsün Bi, kardeşin evden gitti mi diye sorucam. 2 günlüğüne dedi bana çünkü. Artık gitmiş olmaları gerek, sözde tabi..

Neden mesaj atamıyorsunuz? Yanlış anlamayın, her şeye ama her şeye bir bahaneniz var. Arayamam, edemem, soramam. Şimdi de mesaj atamam. Mesaj yazamamanın sebebini merak ettim.

Nereden başlasam şimdi?

Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.

Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..

Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.

Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
eşiniz hayır diyecek.. o diyemiyorsa yapacak bişi yok, siz hayır diyeceksinz! aynen öyle orası sizin yaşadığınız yer. yazlık değil. anahtar istenemez. siz yokken kalınamaz. darılan darılsın. siz gidip atıyorum ankarada yaşayan akrabanızdan anahtar isteyip kalıyor musunuz? kalmıyorsunuz. deniz olması yaz ayı olması, millete sizin evinize otel muamelesi yapma hakkını vermez. ben sırf bu korkudan yazlık almıyorum yalan değil! ama siz yaşıyorsunuz. saygı duyacaklar

Nereden başlasam şimdi?

Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.

Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..

Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.

Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
Sırf bu yüzden arkadasm yazlığını sattı yüzsüz akrabalar dadanmıştı bıktılar en sonnda lanet olsun diyp sattılar çok zor ya hepsiylekötü olcaksnz yada sessiz kalacaksınız

Nereden başlasam şimdi?

O neymiş öyle yazlık gibi sizin evde tatil . İzin vermememliydiniz reddetseydiniz keske darılanda yatağını ayrı sersin diye bir laf vardır bizim orda

Eşim şuan kendi memleketinde. Ben annemlerin yanındayım.
Zaten ev 2+1 yani çok odam yok. Eşime söyledim bari yatak odasını kullanmasınlar diye ama eşimde de onu söyleyecek yürek yok.
Onu söyleyecek yürek mi yok. Kusura bakma ama sizin ev artık günlük kiralik eve döner benden söylemesi ne sen ne eşin umrunuzda dğil bence . Ben şuan yerinde olsam neler yapardım hayallerimin çok daha ötesinde . İlk kaynımı arar evimden gitmesini isterdim daha sonrada evime gitmek için yola çıkardım hala gitmemişlerse polisle attırırdım çok komik eşin yani o yatakta kardeşi sevgilisi sevişecek sonrada siz kusura bakma ama bu böyle. Evin bereketi kaçacak

Biran önce evinize dönün böyle birseyi eşiniz olacak şahsiyet nasıl yapmış kafasında varmı onun orası sizin eviniz mahreminiz yol geçen hanı değil daha fazla kalmayın memleketnizde, herseyi gectim virus var onların butun mikropları her yere yayilacak çamasir suyuyla her yerin temizlenmesi gerek akıl karı değil durumunuz
Ah yakın olsaydım da keşke hemen dönebilseydim. Neyse az kaldı dönücez
Canm bence yanlis yerden dusunuyorsun
Evet evinde birilerinin kalmasi sinir bouzucu ama esine sunu anlat
1.biz godosmuyuz komsular bize pezevenk der
2.yarin obur gun bizim kizimiz olsa aynisina musade etseler hos olurmu
3.ben komsulara ne dicem kadinlar ba yataginda yattilarmi diye aradilar
4.utancimdan arkadaslarimla gorusmuyorum
5.kardesin yokken ic camasirimi baska kadi giymis olabilir aids olabilir sarilik olabilir cor9na olabilir mantar egzama olabilir
6.tum esyalarimiza baska adamlarin teri teni gecti sen hoslanicakmisib bunlarda yatmamdab
7.benim babam kardesim duysa bole seyleri hos karsilamazlar
Gidi gercekleri soyle ben gorsem birinub evinde 2 kadin cok kinarim
Haklısınız, bunların hepsi kafamda zaten. Hangi akla hizmet izin verdi bilmiyorum, muhtemelen biz ev alırken kardeşi destek oldu ama borç olarak alınıp verildi. Biraz o yüzden yapmış olabilir. Kabul edilebilir mi, tabi ki hayır. Buradan sakin gibi duruyor olsam da, hepsi aklımdan geçiyor. Evi nasıl bulucam bilmiyorum. Temiz görünse bile evin hijyeninden şüphe edicem. Yarın eşim gelecek bir aksilik çıkmazsa, o zaman yüzyüze bütün soruları sorucam.

O neymiş öyle yazlık gibi sizin evde tatil . İzin vermememliydiniz reddetseydiniz keske darılanda yatağını ayrı sersin diye bir laf vardır bizim orda
Benden izin isteyen olmadı ki. Darılan, küsen de sağolsun ekmeğine yağ sürdüler. Bir daha da gelemezler.

kardeşiyse kardeşi , otel mi geleni geçeni eve doldurcaklar. Corana dolayısıyla kabul etmiyoruz diyin

Onu söyleyecek yürek mi yok. Kusura bakma ama sizin ev artık günlük kiralik eve döner benden söylemesi ne sen ne eşin umrunuzda dğil bence . Ben şuan yerinde olsam neler yapardım hayallerimin çok daha ötesinde . İlk kaynımı arar evimden gitmesini isterdim daha sonrada evime gitmek için yola çıkardım hala gitmemişlerse polisle attırırdım çok komik eşin yani o yatakta kardeşi sevgilisi sevişecek sonrada siz kusura bakma ama bu böyle. Evin bereketi kaçacak
Evin enerjisi gider, sirkeli suyla sil heryeri dediler, galiba öyle yapıcam. Evden ayrılmışlar. Ben içimde öfkeyle sinirle kaldım işte. Engel olsaydım keşke. 1 haftadır tatil burnumdan geldi

Evin enerjisi gider, sirkeli suyla sil heryeri dediler, galiba öyle yapıcam. Evden ayrılmışlar. Ben içimde öfkeyle sinirle kaldım işte. Engel olsaydım keşke. 1 haftadır tatil burnumdan geldi
Eşinle konuş kavga olacaksa olsun bi daha böyle şeye izin vermem anne babamın yanında kavga etmek istemedim vs diye anlat bence . Bunun devamı gelir gibi

allah allah minnoş adamı tanımıyorsan, samimiyetin yoksa daha kötü ya niye anlamıyorsun? seninle 3 yıldır 2 satır muhabbete tenezzül etmeyen adam arkadaşlarını da yanına alıp evini gasp etmiş, ara oku canına...sen eve hırsız girse tanımıyorum ayıp olur diye polisi de aramazsın bu kafayla
Evet yani sanki orası abisinin evi sadece. Ama izin veren eşim sonuçta. Ondan yüz bulmuş ki gelmiş. Kaldi ki bana söylediğinde ben oraya 4 kişi gideceklerini bilmiyordum. Ben insta hikayesinde gördüm de şok oldum. Ya o eşime yalan söyledi ya da eşim bana. Neyse o da önemli değil, bundan sonra ne yapıcam onu düşünüyorum sadece. Bayramda dönmüşler memleketlerine

Eşinle konuş kavga olacaksa olsun bi daha böyle şeye izin vermem anne babamın yanında kavga etmek istemedim vs diye anlat bence . Bunun devamı gelir gibi
Yarın gelecek, onu bekliyorum. kavga olacak zaten ama çok ta umrumda değil. Devamı olmaz artık. İlk ve sondu. Buraya yazdım 😁

yatmaya devam mı edeceksiniz o yatakta?
Önce bi eve gidip görmem lazım. Birkaç eşyam yatağın üzerinde kalmıştı. Çıkarken aynı şekil bırakamayacaklarına göre, anlarım. Ha baktım ki yatak kullanılmış, gidip başka odada yere yatak yapar yatarım. Sonrası Allah Kerim...

o

otelcilik sektörünü iyi bilen, otel tatilini çok seven ve coronadan önce bile gittiğim 5 yıldızlı dahi olsa odalardaki yatakları ters yüz edip çift alez+çift çarşaf+evden gelen yastik+pike sermeden kullanmayan, koltuk sandelye banyo kumanda sehpa çekmece ...gibi yüzeyleri m2 ye bir şişe domestos döktükten sonra oda hizmeti dahil hiçkimseyi sokmadan tatilimi tamamlayan biri olarak en son şunu söyleyebilirim herkesin seks hijyen sağlık ve yaşama alıskanlıkları sizinkiler kadar usturuplu olmayabilir, dikkat etmekte fayda var, hele ki benim yaşama alanımda ben yokken benden izinsiz kalan 4 yabancının vermiş olabileceği tahribatı asla kaldıramam, konu sahibi de bilgisizliğinden ve iyiniyetinden bu kadar rahat bence

ne olabilir ki

en fazla sperm, idrar, dışkı ya da bilimum sıvılar olabilir

bunlarla da her alanda karşılaşabiliriz

bu saydıklarım otobüsün tutacağında da parada da bolca var

korona öncesinde çoğumuz sabahları poğaçamızı alıp öğlen de dışarıda yemek yiyen insanların

yıllar önce bir fabrikaya gitmiştim paketli ürün üreten hayatımda gördüğüm en kirli yerlerden biriydi

sonra bir konserve gıda fabrikasına gitmiştim

kadınlar elleri ile girişmiş sarma sarıyordu başlarında yalandan birer örtü sohbet muhabbet ellerinde çay bardakları vs

biz de 10 kişi dan dun girdik ayakkabılarımızla, saçımız başımız açık dolandık yanımdaki gıda mühendisi böyle olur ki demişti ihracat yapan bir firmaydı

ben bu nedenle evde seks yaparken olabilecek çokkk kirli bir şey cidden düşünemiyorum

yani koltuğu çamaşır suyu ile dezenfekte ediyorsunuz iyi hoş da çatal bıçak vs nasıl kullanıyorsunuz o zaman ya da yemekler

yani o salataları doğrayan adamın 10 dajkika önce ne yaptığını hiçbirimiz bilmiyoruz değil mi

bence biraz göz kapamak biraz da iyi düşünmek lazım

lakin "herkesin hijyen sağlık ve yaşama alışkanlıkları sizinkiler kadar usturuplu olmayabilir, dikkat etmekte fayda var" cümlenize katıldım

görümcem yazlık kiralayıp kalmıştı ama ay her yer pistir modunda her yeri temizledik vs vs anlattı

ben de saf saf ne olacak ki dedim insanlar ne yapacak eve

sonra ben yazlıkta iken görümcem bize kalmaya geldi

ve bingo ayağını koltuğun yastığına koyup yattı

evinde yahut benim evimde bunu yapmayan kişi orada bunu yaptı

dedim ki kişi kendinden bilir işi ama bu beni çok da rahatsız etmez

ama bu kişi kendisinden önce birisinin oturduğu klozete dahi oturmayan çokkkk pis bulan kişi, onun poposunun değdiği yere oturmazmış

bu durumda konu sahibi görümcem olsa klozeti de yenilemek lazım galiba :)))

evet, herkesin tercihleri, yaşam alışkanlıkları farklı ben sadece yatak odası mahremin orayı bari kullanmasınlar açısından yaklaşıyorum olaya

yatak odamı kullansınlar ama bebeğin odasına girmesinler diye mesaj atardım ben olsam, orası daha fazla hijyen gerektirir benim gözümde

konu sahibi arkadaşa kolay gelsin

Hayir demeyi öğrenmez iseniz daha çok ağlarsınız çizginizi çekin ve taviz vermeyin ilerde huzurunuz kalmaz ayrıca inanın teşekkür edende olmaz

Back
X