Evimde tatil yapıyorlar

Siz ne yazarsanız ben onu cevaplıyorum. Biri yatağını değiştir yeni al yazıyor. Ben onunla konuşurken başka biri de tek derdin yatak mı diyor. Tamam tek derdim yatak değil ama mal da canın yongası sonuçta napim😂
Yatağı değiştirin diye ben dedim ama yanlış anlamışsınız mal sahibi olun diye demedim eşinize onu diyemem bunu diyemem diyince bari maddi olarak biraz hasar verin diye dedim.. ama siz yemek takımı falan diyince ondan da vazgeçtim. Maddi hasar eşinizden fazla sizi üzecek yine..🤷

Yatağı değiştirin diye ben dedim ama yanlış anlamışsınız mal sahibi olun diye demedim eşinize onu diyemem bunu diyemem diyince bari maddi olarak biraz hasar verin diye dedim.. ama siz yemek takımı falan diyince ondan da vazgeçtim. Maddi hasar eşinizden fazla sizi üzecek yine..🤷
Yok haklısınız ben size bişi demiyorum. Tek derdin yatak mı diye sorunca ben de dedim bir arkadaş yatağı değiştir dedi. Bende de hıncımı maddi olarak alma huyu oldupu için mantıklı geldi dedim. Yoksa size birşey demedim, siz haklısınız, yanlış anlamayın.

bazen esinle kv bir olup beni keklemeye çalışır yapıyorlar öyle şeyler yani.
Yani kv ilgili Bi sorun yaşamadım. Zaten uzak memleketlerde olunca sık görüşülmüyor. Onunda etkisi vardır illaki.
Bir vakit yanında kavga etmiştik te benim tarafımı tutmuştu.
Ben kv genelde çocukları arasında ayrım yaptığı için kızarım. Kendimden yana sorunum olmadı hiç

Yani kv ilgili Bi sorun yaşamadım. Zaten uzak memleketlerde olunca sık görüşülmüyor. Onunda etkisi vardır illaki.
Bir vakit yanında kavga etmiştik te benim tarafımı tutmuştu.
Ben kv genelde çocukları arasında ayrım yaptığı için kızarım. Kendimden yana sorunum olmadı hiç
zaten bu sorunu eşinle halletmelisin kv tartışsan neye yarar çok gereksiz olur

Eşine söyledin mi söylemen gerekenleri ne tepki verdi?
Evet Konuştuk. Niçin bizde kalmalarına izin verdinle başladım. Kavgalı Bi konuşma olmadı, ama bozuldu öyle dediğime. Ne bilim kalmak istedi zaten çok ta kalmadı dedi. İşte yatak odamızı kullanmışlarsa napcaz dedim. O da annem onlara çarşaf verdi, hergün de aradı yatak odasını kullanmayın diye dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum. 2 çift olarak gittiler, yatak odasında yatmasalar nerde yatacaklar ki dedim. Bilmiyorum dedi. 2+1 ev. Salonda L koltuk var ve açılmıyor. Tek ihtimal yerde yatmaları lazım.
Öyle Bi konuştuk yani, şimdi eve gidince eğer yatağımı kullandılarsa veya başka bir manzara ile karşılaşırsam başa sararız. Hoş gerçi evi tertemiz bırakmış gibi dursalar da evde temizlik yapılacak. Valla başka bir misafir daha çekecek durumda değilim dedim. Bizle dönecek bir küçük misafiri iptal ettim.

Nereden başlasam şimdi?

Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.

Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..

Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.

Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.

ooooo noooo ama insansız kalmakda kötü beri yandan o_O

Hadi diyelim mecbur kalindi evli kisi kalsin. Ama boyle yakisiksiz durumlar hic hos degil. resmen evden igeenirdim

Hadi diyelim mecbur kalindi evli kisi kalsin. Ama boyle yakisiksiz durumlar hic hos degil. resmen evden igeenirdim
Evli değil ikisi de.. Öyle olunca da insanın aklına 40 tane şey geliyo. Bi de görünüşten yargılamak istemem ama kızları da pek beğenmedim.

Evet Konuştuk. Niçin bizde kalmalarına izin verdinle başladım. Kavgalı Bi konuşma olmadı, ama bozuldu öyle dediğime. Ne bilim kalmak istedi zaten çok ta kalmadı dedi. İşte yatak odamızı kullanmışlarsa napcaz dedim. O da annem onlara çarşaf verdi, hergün de aradı yatak odasını kullanmayın diye dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum. 2 çift olarak gittiler, yatak odasında yatmasalar nerde yatacaklar ki dedim. Bilmiyorum dedi. 2+1 ev. Salonda L koltuk var ve açılmıyor. Tek ihtimal yerde yatmaları lazım.
Öyle Bi konuştuk yani, şimdi eve gidince eğer yatağımı kullandılarsa veya başka bir manzara ile karşılaşırsam başa sararız. Hoş gerçi evi tertemiz bırakmış gibi dursalar da evde temizlik yapılacak. Valla başka bir misafir daha çekecek durumda değilim dedim. Bizle dönecek bir küçük misafiri iptal ettim.

Peki yatağını kullansın kullanmasınlar bir daha asla böyle bir şeye izin vermeyeceğini sadece bu seferlik huzursuzluk çıkmasın diye sesini çıkarmadığını net bir dille söyledin mi? Ha bir de o eşin neye bozuluyormuş pardon ne hakla? Valla sendeki sabır beni hayrete düşürdü.

Valla konu sahibi bizim kadar çildirmadi kizlar esiyle konusmasina bakarmisiniz neden bana sormadan anahtar verdin diye bile hesap soramamis :) boşuna yureğinizi tüketmeyin galiba eşinden cok çekiniyor biz ne desek te o misafirler yine gelecek yine evin hanimina danışılmadan anahtar da verilecek buraya yaziyorum ;)

Aslında ilk duyduğum an tepki versem tepkim yüksek olurdu. Ama o an tepki veremedim, mal gibi kaldım.
Ben de birşey duyup ilk şaşırınca donup kalıyorum. Ama bu ders olsun tecrübeli davranın
Bir de sana bütün eşyaları değiştirticem deseniz ne olur. Eşim mutfak perdesine dikkat etmiyordu kapatırken kenarı sökülmüş dedim ki kredi kartınla gidip en pahalısını alıcam öde dur dedim. Şimdi dikkat ediyor

Back
X