Evimde tatil yapıyorlar

konunuzu okuyunca korktum..
eşim sağlık çalışanı ve 2 sene içinde tayin isteyip Balıkesir'e yada çevre tatil beldelerinden birine yerleşmeyi düşünüyoruz.
Benim eş de sağ olsun misafir agirlamayi cem olmayi pek sever..Ne kadar akrabası arkadaşı var her hafta davet eder heralde..
(Allahtan salgın var ve ben hamileyim diye kimseyi almiyoruz şuan..)
Yazin artik ev pansiyona döner buna emin oldum şimdi.
Iyisimi ben vazgecireyim..🤔
Sahil kenarında oturmak güzel ama bir yandan da çok zor. Bekarken arkadaşlarım geldi, ağırladım. Sonra bir daha falan sıkıldım sonunda pes ettim. Bir keresinde arkadaşım, sizin ilçede otel buldum, biz orda kalırız sen de gelirsin dedi. E ben varken benim yanımda otelde kalınır mı? Amaç o esnada ben, bana gel aaa otelde kalınır mı diyeceğim. Ama o kadar bunalmıştım ki, yok benim bu yaz başka planlarım var dedim. Bir daha da arayıp soran olmadı. Ama evlendim, bu sefer eşimin tarafı da devreye girdi. Yani sınır koymayı bilmeseniz zor gerçekten. Hem maddi olarak zor, hem de manevi

Kesin bi daha gelecekler👍bi hırsla selamsız sabahsız gitmişler ama eve gidince akılları başlarına gelmiş yüzümüz olsun diye de sizi çağırmışlar
Önceden ins.tada fotolarını beğenir, hikayelerini izler, yorum yapardım. Şimdi kestim sosyal bağı tamamen, ölüm kalım olur o ayrı. Ama onun harici ne arar ne sorarım. Etkisi olur mu seneye görcez.

Uzun zamandır fake olabileceğinizi düşünmeye başladım. Bilmiyorum, belki de sosyal çalışmacı falan. Çünkü bize çizdiğiniz karaktere göre bu kadar elestirileri kaldıramamanızı beklerim. Siz bayağı göğüslüyorsunuz eleştrileri
Fake mi? Eski konularım da var, yeni üye değilim ki😂 Ama sitenin sistemi değişmiş sanırım, ben de anlayamıyorum bazılarını. Sosyal araştırma yapacak halde de değilim vallahi😂 sadece burda önemli olanın kendimi değiştirmek olduğunu biliyorum. Yazıları da ona göre okuyorum.

Fake mi? Eski konularım da var, yeni üye değilim ki😂 Ama sitenin sistemi değişmiş sanırım, ben de anlayamıyorum bazılarını. Sosyal araştırma yapacak halde de değilim vallahi😂 sadece burda önemli olanın kendimi değiştirmek olduğunu biliyorum. Yazıları da ona göre okuyorum.
Bu kadar hakkını yediren minnoş bir gelin olmanızdansa fake veya sosyal araştırmacı olmanız daha mı iyiydi acaba🙈
Neyse en azından değiştirilmesi gereken birşeyler olduğunun farkındasınız. O da birşey 🙂

Bu kadar hakkını yediren minnoş bir gelin olmanızdansa fake veya sosyal araştırmacı olmanız daha mı iyiydi acaba🙈
Neyse en azından değiştirilmesi gereken birşeyler olduğunun farkındasınız. O da birşey 🙂
Ben genelde iletişimi keserek tepki veriyorum. Yapılanı unutmam, unutmuş görünsem de. Herkesin Bi savunma mekanizması vardır, benimki de o.
Nedense anında tepki veremiyorum olaylara karşı. Bazen 'mal' mıyım ya ben demiyor değilim 😂 minnoş kelimesi bana pek uymuyor bence şimdi kendimi kandırmaya gerek yok. 😂

Acaba aileniz ayıp olur baskısıyla falan mı yetiştirdi sizi.insanlara hayır diyememek benim de sorunum artık catır catır bahane uyduruyorum seneye cagırın anne babanızı paşalar gibi kalsınlar 3 ay millete bakacagıma kendi anama babama bakarım.
Ya çok sebebi var aslında. Ayıp olur sözünü çok duydum haklısınız. Bir de aileden sevgi göremeyen çocuklarda oluyor. Kendini sevdirmek için herkese evet demek zorunda olduğunu hissediyor ve büyüse de öyle devam ediyor.
Ailem çalışıyor, hem annem hem babam hala devam. Hoş çalışmasalar da o kadar gelmezler.

Nereden başlasam şimdi?

Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.

Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..

Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.

Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
Seni öyle iyi anlıyorum ki ayni seyleri yasıyoruz hemen hemen Allah hepsinin .......
bende sinirimden kusuyorum surekli midem almiyo pisliklerini
Eşlerimiz az insan olsa ağızlarını açsa boyle olmaz bide ben hamileyim yapamıyorum katlanamiyorum
Ne desen haklısın valla Gorgusuz cokkkkk

Ya çok sebebi var aslında. Ayıp olur sözünü çok duydum haklısınız. Bir de aileden sevgi göremeyen çocuklarda oluyor. Kendini sevdirmek için herkese evet demek zorunda olduğunu hissediyor ve büyüse de öyle devam ediyor.
Ailem çalışıyor, hem annem hem babam hala devam. Hoş çalışmasalar da o kadar gelmezler.
Benim annem de aynen ayıp olur baskısıyla büyüttü beni hiç unutmam oyuncağımı bile verirdim ayıp olur diye .bir iki yıla kadar da sizin gibiydim sonra durumumun normal olmadıgını kabullenip güzel dost kazıgı yedikten sonra değişmeye calısıyorum.önceliğim müsait değilim demek direk ve net olarak .sonra baktım diyemedim yaaa benim de arkadas gelicem demişti ama ondan haber bekliyorum, haftaya da boya yaptırıcaktım baska zamana inşallah falan diyorum su durumda o evinizden selam vermeden kişilerle asla konusmam telefonlarını acmam.yani onlara gelebiliriz demek için fırsat bırakmam ama siz eşinizle de bu konuyu konusun.bu arada ben de izmirde yasıyorum yaz oldu baslıyoruz tantanaya

Sahil kenarında oturmak güzel ama bir yandan da çok zor. Bekarken arkadaşlarım geldi, ağırladım. Sonra bir daha falan sıkıldım sonunda pes ettim. Bir keresinde arkadaşım, sizin ilçede otel buldum, biz orda kalırız sen de gelirsin dedi. E ben varken benim yanımda otelde kalınır mı? Amaç o esnada ben, bana gel aaa otelde kalınır mı diyeceğim. Ama o kadar bunalmıştım ki, yok benim bu yaz başka planlarım var dedim. Bir daha da arayıp soran olmadı. Ama evlendim, bu sefer eşimin tarafı da devreye girdi. Yani sınır koymayı bilmeseniz zor gerçekten. Hem maddi olarak zor, hem de manevi

söylenmesi ve bilinmesi gereken tek şey var onuda siz konunuzun icinde zaten belirtmissiniz.
"burasi yazlık değil EV " bunun ötesi yok.
Bunu idrak etmek çok önemli..

Ben de son durumu merak ettim. Yataginizda yatmislar mi? Bir de yatak olayina neden bu kadar takildiginizi anlamadim, ha yataginizda yatmislar ha koltukta ha yerde ne fark eder ki? Sonucta sizin rizaniz olmadan eve girilmis, tatil yapilmis, sebebini sorunca esiniz mahcup olacagina bozuluyor hala. Ama sanki siz yataginizda yatmadilarsa her sey tamam olacakmis gibi davraniyorsunuz.

Nickinizin hakkini veriyorsunuz .. olayi anlatip burda kimseyi dinlememek olan olmus demekte neyin nesi ne diye konu acip bizi deli ediyorsunuz biz burda sizin yerinize delirdik..

Son durum nedir? Haftasonu evinize doneceginizi yazmistiniz.

Seni öyle iyi anlıyorum ki ayni seyleri yasıyoruz hemen hemen Allah hepsinin .......
bende sinirimden kusuyorum surekli midem almiyo pisliklerini
Eşlerimiz az insan olsa ağızlarını açsa boyle olmaz bide ben hamileyim yapamıyorum katlanamiyorum
Ne desen haklısın valla Gorgusuz cokkkkk
Aileleri söz konusu olunca laf söyletmek istemiyorlar ya gıcık Bi durum

Kesin çözüm yatılı misafir de almamak, pardon da siz hizmetçi misiniz ? eviniz otel mi ? siz evdeyken arada bir anneniz babanız ya da eşinizin annesi babası gelir 3-5 gün kalır tamam, ama tatil yapmak için gelen misafiri kabul etmeyin lütfen, az yesinler kendilerine otel ya da ev tutsunlar. Özel durumlar dışında yatılı misafiri hiç sevmem, siz bu şekilde hakkınızı savunmazsanız daha çok ezilir daha çok sinir olursunuz. Bazen insanlar o kadar arsız oluyor ki yüzlerine vurmadıkça anlamıyorlar.

Eşime saygım çok fazla kirildigim mevzular olunca yüzüne dahi söyleyemiyorum bazen o beni zorlarsa mesajla yazıyorum ona rağmen böyle şey başıma gelse olay cikarirdim evliliğinizi en büyük darbe gelirdi . Allah'tan eşimin erkek kardeşi yok :KK45:

Eşime saygım çok fazla kirildigim mevzular olunca yüzüne dahi söyleyemiyorum bazen o beni zorlarsa mesajla yazıyorum ona rağmen böyle şey başıma gelse olay cikarirdim evliliğinizi en büyük darbe gelirdi . Allah'tan eşimin erkek kardeşi yok :KK45:
Eşinize saygıdan kırıldığınızda yüzüne söyleyemiyorsunuz ? sevişirken utanmıyor musunuz peki ? baya saygısızlık çünkü 😬

Back
X