Evimde tatil yapıyorlar

İğrenç.

Polisi arayip fuhus / uyusturu partisi / hirsizlik / cinayet / teror ihbari yapardim.

Derhal evime doner ve temizlige girisirdim. Temizlik malzemelerini de yanima alirdim elbet. 2 kibrit, bir bidon benzin.

Eklentiler

• 1DB7B96A-3F55-47CF-B4CA-5FBE0F992F56.webp
    1DB7B96A-3F55-47CF-B4CA-5FBE0F992F56.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 31
  • 23687992-ACF5-4B6E-8D3B-2ED6581E5407.webp
    23687992-ACF5-4B6E-8D3B-2ED6581E5407.webp
    10 KB · Görüntüleme: 32
Evimdeyken bile öyle her yaz milleti gezdiremem ağırlayamam..Kaldı ki ben evde yokken gelip kalacaklar he? Asla ve kat a müsaade etmem küsmek pahasına olsa .. Benim Evim otel ya da milletin yazlığı değil.
eşim benden izinsiz misafir kabul edince bile ortalığı yıkarım..arattırırım müsait olsam bile olamayacağımızı söylettiririm ki bir daha bana sormadan kabul etmesin..Siz çok yumuşak birisiniz galiba yoksa dayanılacak gibi değil..

Sanırım kaynıma bişi diyemem. Haklıyken haksız duruma düşerim. Eve bir gideyim. Yatağımın kullanılıp kullanılmadığını anlarım. Galiba oturup ağlarım orda
Ay cok garipsiniz
Sorun yatagın kullanılması mı sadece?
Adamlar size sorma zahmetine bile girmden,evinize giriyor.
İsterse 3 gün bi kösede otursunlar kımıldamadan,evine girmis yahu.
Paralarım o kocayı yeminle😣

Eşim bir defa ben annemlerdeyken eski arkadaşlarından biriyle görüşmüştü dışarda, usulen üstten sormuş geç oldu bizde kalalım istersen demiş. Çocuk da hemen kabul etmiş. Eşim çok şaşırdım ben hayatta kalamam, evli barklı çocuklu adamım, bekar evi değil ki bu nasıl kabul etti şok oldum dedi.

Asıl ben şoklara girdim ve bu ikinci defa olursa seni tefe koyar hem çalar hem oynatırım dedim. İkincisi asla olmaz saçmalama dedi ki, bunda bile delirmiştim ben nasıl bana sormadan evime sapın birini sokarsın diye. Benim net çizgilerimdir bunlar. Çok utanmıştı eşim, zaten çarşaf, yastık, yastık kılıfı ne varsa doldurmuş makineye benim korkumdan 🤣 iyi çarşaf sermeyi akıl etmişin yıkatırdım sana bu koltuğu dedim 😆

Arkadaşı ne gerek var len bunlara ev hanımı gibi çarşaf mı sercen demiş. Bizimki de benim hanım titizdir gebertir beni demiş :KK70:

Üstünden beş yıl geçti bir ikincisini yaşamadık çok şükür. Hele sizinki gibi bir durumda herkesi ayağa kaldırırdım ben, önce kaynımı arar çabuk eşantiyonlarını da toplayıp defolun evimden randevu evi değil orası, aile yuvası derdim. Oh mis ömür boyu kafam rahat. Bunu diyemiyosanız da usulünce psikolojikman eze eze söyleyin lafınızı.

Bırakın küsen küssün hatta muhakkak küssün yoksa ömür boyu milleti evinizden toplarsınız . Kardeşe gelince abisi konuşsun ha yok o konuşmuyorsa siz biraz sert yenge olun bence çünkü hiç hoş değil başkasının evini böyle kullanmak
Bende aynısını dicektim geleni küstürün en iyisi

Nereden başlasam şimdi?

Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.

Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..

Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.

Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
Wallahi okurken ben bile sinir oldum, Allah yardımcınız olsun.. HAYIR diyin küsen küssün..

Eşim bir defa ben annemlerdeyken eski arkadaşlarından biriyle görüşmüştü dışarda, usulen üstten sormuş geç oldu bizde kalalım istersen demiş. Çocuk da hemen kabul etmiş. Eşim çok şaşırdım ben hayatta kalamam, evli barklı çocuklu adamım, bekar evi değil ki bu nasıl kabul etti şok oldum dedi.

Asıl ben şoklara girdim ve bu ikinci defa olursa seni tefe koyar hem çalar hem oynatırım dedim. İkincisi asla olmaz saçmalama dedi ki, bunda bile delirmiştim ben nasıl bana sormadan evime sapın birini sokarsın diye. Benim net çizgilerimdir bunlar. Çok utanmıştı eşim, zaten çarşaf, yastık, yastık kılıfı ne varsa doldurmuş makineye benim korkumdan 🤣 iyi çarşaf sermeyi akıl etmişin yıkatırdım sana bu koltuğu dedim 😆

Arkadaşı ne gerek var len bunlara ev hanımı gibi çarşaf mı sercen demiş. Bizimki de benim hanım titizdir gebertir beni demiş :KK70:

Üstünden beş yıl geçti bir ikincisini yaşamadık çok şükür. Hele sizinki gibi bir durumda herkesi ayağa kaldırırdım ben, önce kaynımı arar çabuk eşantiyonlarını da toplayıp defolun evimden randevu evi değil orası, aile yuvası derdim. Oh mis ömür boyu kafam rahat. Bunu diyemiyosanız da usulünce psikolojilman eze eze söyleyin lafınızı.
Sizin durumda bir şey yok bence. Ne yani eşimiz de mi arkadaşını eve geçiremeyecek, hele ki şehir dışından biriyse. Benim eşim de arkadaşlarini görmeye farklı şehirlere gittiği oluyor, günübirlik mi çekecek onca yolu veya arkadaşını görmeye gidip otelde mi kalacak tüm gece sohbet muhabbet etmek varken :) bekarsa ne olmus onu anlamadım. Bence sizin bahsettiğiniz çok farklı konu sahibinden.

Kardeşine hayır diyemedi. Bana da söylemeye çekindi. Çünkü kv bile razı olmadı. Baktı kardeşi hikaye atıp duruyor, göreceğimi anlayınca yarım ağız söyledi

Benim başıma gelseydi ne yapardım diye düşündüm.
Kardesinin evde sevgilisi ve arkadaşlarıyla kalmasina kayınvalide razı değil demissiniz. Mesela ben bu konuyu kayinvalidemin yanında açar eve gidince yatağın kesinlikle değiştirilecegini söylerdim. Yatak derken döşekten bahsetmiyorum baza+döşekten bahsediyorum.
Muhtemelen böyle bir durumda yani bana haber vermeden benim de yaşadığım evin anahtarını başkasına vermesi durumunda kendimi insan yerine konmamış, değersiz, önemsiz hissederdim. Baş başa kaldığımız bir vakitte de bunu dile getirir, o evin ikimizin ortak yaşam alanı olduğunu, benden habersiz kimsenin, kendi kardesimin dahi o eve adım atmasını istemediğimi dile getirirdim.
Ama eşim bu laflara rağmen hâlâ öküzlük pesindeyse eve gidince görürdü o gününü :) muhtemelen bir daha bu eve yatılı misafir gelmeyecek deyip resti çekerdim. Mümkünse benim ailem de gelmesin.zaten misafiri sevmem, yatilisini hiç sevmem ben 😒

Nereden başlasam şimdi?

Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.

Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..

Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.

Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.

Esin kardesine ve akrabalarina soylemeli .. ben senin yerinde olsam kovardim valla. Keske altinlarini falan birakmasaydin evde . Bide dondugun zaman kilidini degistir anahtari da onlara verme bence .

Nereden başlasam şimdi?

O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Bizimde evimiz denize yakın izmirde bir ilçede ve akrabalarımız sanki oturdukları yerde deniz yokmuş gibi sürekli cümbür cemaat geliyolar. Bırakın küssünler kurtulmuş olursunuz😂

Sizin durumda bir şey yok bence. Ne yani eşimiz de mi arkadaşını eve geçiremeyecek, hele ki şehir dışından biriyse. Benim eşim de arkadaşlarini görmeye farklı şehirlere gittiği oluyor, günübirlik mi çekecek onca yolu veya arkadaşını görmeye gidip otelde mi kalacak tüm gece sohbet muhabbet etmek varken :) bekarsa ne olmus onu anlamadım. Bence sizin bahsettiğiniz çok farklı konu sahibinden.
Herkes birbiriyle aynı düşünmek zorunda mı? Arkadaşı şehir dışından falan değildi ayrıca, kafayı bulduğundan eşim zoraki teklif etmiş bi yerde. Elin sarhoşunun ne işi var benim evimde ki rahatsızlanıp etrafı batırabilirdi de. Ki eşim benim bu çizgilerimi bilerek evlendi benimle. Zaten kendi de sevmez böyle şeyleri.

Yorumumda da yazdığım gibi ben bu durumda bile bu kadar kızmışken konudaki şeyi yaşayıp sessiz kalamazdım. Aynı şey diye yazmadım hiçbi yerde.

Şu forumda kendi tarzıyla uyuşmuyor diye karşı tarafı çok acayipmiş gibi görmeye de bir hoş oluyorum. Yani bu şekilde bakarsak benim eşim şehir dışındaki arkadaşına gitmez mesela, o istese ben istemem. Arkadaş görmek için eşini çocuğunu bırakıp şehir dışına çıkma kafası da bana çok acayip geliyor. He gider görüşür dönersin veya hastalık düğün gibi durumlar olur, seve seve yollarım ama diğer türlüsü hiç bana göre değil.

Herkes birbiriyle aynı düşünmek zorunda mı? Arkadaşı şehir dışından falan değildi ayrıca, kafayı bulduğundan eşim zoraki teklif etmiş bi yerde. Elin sarhoşunun ne işi var benim evimde ki rahatsızlanıp etrafı batırabilirdi de. Ki eşim benim bu çizgilerimi bilerek evlendi benimle. Zaten kendi de sevmez böyle şeyleri.

Yorumumda da yazdığım gibi ben bu durumda bile bu kadar kızmışken konudaki şeyi yaşayıp sessiz kalamazdım. Aynı şey diye yazmadım hiçbi yerde.

Şu forumda kendi tarzıyla uyuşmuyor diye karşı tarafı çok acayipmiş gibi görmeye de bir hoş oluyorum. Yani bu şekilde bakarsak benim eşim şehir dışındaki arkadaşına gitmez mesela, o istese ben istemem. Arkadaş görmek için eşini çocuğunu bırakıp şehir dışına çıkma kafası da bana çok acayip geliyor. He gider görüşür dönersin veya hastalık düğün gibi durumlar olur, seve seve yollarım ama diğer türlüsü hiç bana göre değil.
Ben sizin düşüncelerinizi değiştirmeye mi çalışıyorum sizce? Bana ne sizin dusuncenizden, dünyanın en zıt iki insanı olsak ne farkeder sadece fikrimi belirttim. Burası bir forum sitesi :) herkesin fikrini belirtmesinden daha doğal ne olabilir? Ayrıca düşüncelerinizin elestirilmemesini istiyorsanız buraya neden yazıyorsunuz?

Evde yokken birileri gelip kalıyor ve size sorulmuyor mu? Eşinizde size karşı hiç saygı yokmuş kusura bakmayın. Paralarım öyle adamı ben.

Bir de merak ettim eşinizin kardeşi kız olsaydı da izin verecek miydi evde sevgilisiyle kalıp tatil yapmasına?

Ben sizin düşüncelerinizi değiştirmeye mi çalışıyorum sizce? Bana ne sizin dusuncenizden, dünyanın en zıt iki insanı olsak ne farkeder sadece fikrimi belirttim. Burası bir forum sitesi :) herkesin fikrini belirtmesinden daha doğal ne olabilir? Ayrıca düşüncelerinizin elestirilmemesini istiyorsanız buraya neden yazıyorsunuz?
Eleştirin diye yazmadım. Zaten herkes kendi açısından kendi fikrini yazıyor, ona bi şey dediğim yok. Fikrimi değiştirmeye uğraşıyorsunuz demiş miyim ben?

Birine bir fikir uymuyorsa bunda ne var ki diye küçümsenmesi irite ediyor beni. Hani bekarsa ne var bunda anlamadım yazmışsınız ya, ona istinaden yazdım. Herkesin dinamikleri, inancı, kültürü haliyle de kafa yapısı birbirinden farklı. Ben kendinde olmayan bir şeyi ve düşünceyi karşısındaki insanda görüp eleştirenlere kızıyorum. Herkes aynı düşünmek zorunda değil, benimki nasıl size değişik geliyorsa sizinki de bana değişik geliyor. Ama saygı duymayıp aaaa evli adamın ne işi var şehir dışında arkadaşlarıyla bla bla bla demem. Umarım anlatabilmişimdir kendimi.

Bence iş işten geçtikten sonra hiç birşeu demenin manası yok. :) gelen gelmiş evini kullanmıs gitmiş yani bş manası yok ben olsam çoktan evime gitmiştim

Bu kaynınızda ne var da karı koca bu kadar çekiniyorsunuz adamdan. Biriniz evin anahtarını veriyor biriniz arayamam haklıyken haksız duruma düşerim diyor.
Işsiz misiniz karı koca, kaynınız mı bakıyor size?
Bu tavrın başka açıklaması olamaz çünkü.

Son düzenleme:
Back
X