• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde tatil yapıyorlar

Şok oldum yaa gercekten çok pasifsiniz. Evinizde yatan insanlar hırlımı hırsızmı hiç bir fikriniz yok. Çok büyük olay çıkarırdım ben olsam. Bazı arkadaşlar eşinin sana saygısı yok demiş ama bence öyle değil. Eşinde senin gibi pasif bir insan. Ev sadece senin evin degil onunda evi. Insan nasıl izin verir elalemin evinde yatıp kalkmasına kendisi evde yokken.

Nerden başlasam şimdi. Biz deniz kenarı Bi ilçede yaşıyoruz, bu sene ev aldık. Buraya kadar herşey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. 3. Günün sonunda hiçbirşey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup 2. Gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden Bi hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.
Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim 2. Ve daha gıcık konuya..
eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam. Orası yazlık değil. Benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inş diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
Ya eşiniz neden izin verdi? Hele bir de siz evde yokken nasıl böyle birşey olur çok acayipmiş. Bence önünü kesin br şekilde söyleyin. Yoksa her yaz sırayla gelir bunlar

Sadece yatağınızı kullanacaklarını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Mutfak tezgahında sex yapmazlarsa iyi:KK48:
Valla aynen banyoda filan. 2 çift hele ki sevgili yani dolu dolu gelmiştir onlar. Evi tazyikli suyla yıkasın gidince. İnşallah altınları ceplememişlerdir

Haklısınız. Ama öğrendiğimde iş işten geçmişti ve ailemin yanındaydık. Onların yanında kavga etmek istemem. Lakin fazla uysal olduğum konusunda çok çok haklısınız
Sizin yerinizde olsam bu kadar sakin hayatta kalamazdım hatta sizde kalmayın yıkın ortalığı çekip gitsinler.. okurken bile çok sinirlendim.. eşime anlattım sen böyle bişey yaparsan diye bir güzel paraladım😂😂😂😂😂 artık yapamaz 😂😂😂😂

Sizin yerinizde olsam bu kadar sakin hayatta kalamazdım hatta sizde kalmayın yıkın ortalığı çekip gitsinler.. okurken bile çok sinirlendim.. eşime anlattım sen böyle bişey yaparsan diye bir güzel paraladım😂😂😂😂😂 artık yapamaz 😂😂😂😂
Ben de evlenirken şart olarak koşmayı düşündüm ben yokken eve kimse gelemez diye 🤣 o kadar sinir oldum 🤣

Rüyamda kızları boğuyordum. O derece sinirliyim ama eve gitmeden sorun çıkarmak istemiyorum

Hikayedeki en masum grup kızlar bence. Sevgilisi gel tatile gidiyoruz demiş kız da gelmiş. Sizin çizmediğiniz sınırdan elalemin kızına ne ki? Eşiniz saygısız biri size karşı. Evinize kardeşini geçtim hiç tanımadığınız 3 kişiyi daha sokan o. Yatağı kullanır, havluyu kullanır, tezgahta orada burada sevişir.. Belki de virüs var birinde gidip korona olacaksınız Allah bilir artık. Eşiniz size deme gereği bile duymamış tabii. Konu dönüp dolaşıp eşinize patlıyor. Sizi de sindirmiş ses çıkaramıyorsunuz. Biraz ağırlığınız olsun. Eşimi çok severim ama benden izinsiz eve köpek bile sokamaz ben yokken. Hele de şunu yapsa boğarım direkt.

Size tavsiye evi yardımcı bir hanıma temizletin dip bucak çamaşır sularıyla. Perdelere, duvarlara kadar temizletin. Halıyı yıkamaya verin vs. Bütün parayı da eşinizden alın. Üstüne de yatağınızı yenileyin. Bazı şeylerin bedeli olur. Sağlam bir kavga ve maddi zarar aklını başına getirir.

Ama ben size acimadim ki şu an. Çok üzgünüm ama siz şu an bu davranışları hakediyorsunuz. Dünya öyle bir yer değil minnoş hanım :KK53: yemeyenin malını yiyorlar, susanin evine giriyorlar. O kocayi da kardeşini de sevgilisini de arkadaşını da soyunu da sopunu da.... Neyse, siz memlekette devam :spor:

Kaynınızın sizden böyle hadsiz birşeyi talep edebiliyor olması sizin ailecek sınırlarınızı belirlemede bir probleminiz olduğunu gösterir. Yani sorun sadece eşinizle ile ilgili değil, sizinle de ilgili. Çünkü kaynınız böyle birşey isterken sizin tepkinizden hiç çekinmemiş.
Bu arada büyük ihtimal eviniz garsoniyere dönmüş durumda. Evinizin halini anlatmaya terbiyem müsade etmiyor. Umarım yatağınızda alez vardır. Yoksa al çöpe at. Ya halılar, koltuklar, belkide mutfak tezgahı... Sizin evde çok iş var çook🤦

Hadi sizinkiler akraba, biz ne yapalım ! Geçen sene 75 yaşında bir abimiz enduro motor ile bize 45 dk mesafede telefon etti gençler ben geliyorum diye. Adam 75 yaşında geldiği saat gece 23:00 etraf otel dolu ama otelde kal diyemezsin. Lakin hiç düşündüğümüz gibi olmadı. O gece evde misafir ettik ertesi gün ben kamp için yola çıktım ev kamp koşullarını sağlamıyor bu sebeple ben çadır kuracağım dedi. Çadır kurdu bir hafta kaldı. Kalsın başımızın üstünde ama bizim bir haftalık tüm planlar alt üst oldu. Bayramdan iki gün önce aradı Adrasan'da imiş... Bayramda geri dön Kocaeli'ye bayramlaşmaya geleceğim dedim zor dedi : ))) şaka değil Abimiz 75 yaşında ve tüm Türkiye'yi enduro motor ile geziyor.

Hadi sizinkiler akraba, biz ne yapalım ! Geçen sene 75 yaşında bir abimiz enduro motor ile bize 45 dk mesafede telefon etti gençler ben geliyorum diye. Adam 75 yaşında geldiği saat gece 23:00 etraf otel dolu ama otelde kal diyemezsin. Lakin hiç düşündüğümüz gibi olmadı. O gece evde misafir ettik ertesi gün ben kamp için yola çıktım ev kamp koşullarını sağlamıyor bu sebeple ben çadır kuracağım dedi. Çadır kurdu bir hafta kaldı. Kalsın başımızın üstünde ama bizim bir haftalık tüm planlar alt üst oldu. Bayramdan iki gün önce aradı Adrasan'da imiş... Bayramda geri dön Kocaeli'ye bayramlaşmaya geleceğim dedim zor dedi : ))) şaka değil Abimiz 75 yaşında ve tüm Türkiye'yi enduro motor ile geziyor.
Aman Allahım.. İhtiyar delikanlı he en sevdiğim dermişim😂.. Şaka bi yana böyle kapıda arayanlarıda hiç sevmem yani.. Sormadan gireydi bari

Nereden başlasam şimdi?

Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.

Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..

Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.

Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
eşiniz nerde acaba çok haklısınız ama rest çekmeden bu devran böyle sürer gider

Ne isi var bu insanlarin sizin evinizde allah askina? Siz o evin hanimi degil misiniz? Soz hakkiniz yok mu? Demek ki yok. Ya da ses cikaramadiniz. O zaman sineye de cekeceksiniz ne yazik ki.

anahtar veremeyiz deyin. hayır demek belki karşı tarafı rahatsız eder ama sizi rahatlatır. bir anahtar için de küse küssün bi zahmet. valla yazlığımız var bir yıl verdi babam dayımlara sevmişler kaldılar da kaldılar. tatil bitiyor biz gidemiyoruz düşünün yani. başka biri de neymiş eşyalarımız kötüymüş orda burda söylemiş. o babama ders oldu bir daha vermedi. ev sizin anahtar sizin vermeyin yani. siz varken de bahane üretin istemediğiniz kişileri almayın. zaten çıkar amaçlı sizinle konuşuyorsa bırakın küssünler.

Küsen küssün evimde ne işleri var kavga çıkartırım benim evim pansiyonmu hemde bedeva 🤪😡

Back
X