Evimde tatil yapıyorlar

Benim komşumun bi yazlığı varmış. Anahtar kocasının sülalesinde geziyormuş. Giden eğlenen içen edenler bide toplamadan çıkıyormuş. En son kaynı ve arkadaşları evde alem yapmışlar. Komşumda 1 hafta sonra gidiyor.
Mutfakta bardağın içinde kirli ped görüyor. :kusmuk:
Kıyameti koparıp sabahına evi satılığa koydurmuş.
Hata başta anahtarı verip gitmelerine müsaade etmekte. Benim olmadığım eve kimse giremez.
Kendi anne babamda dahil.
Kaldı ki akrabalar.
Ben ailemin yanına ameliyat olmaya gidecektim de lv kp eşimi yalnız bırakmamak için yanlarına gelecekti. Ona bile izin vermedim.
Hanımının olmadığı evde kaldı ki otel gibi tatil.

İnanmıyorum ya bardağın içinde bir de iğrenç :kusmuk:ne düşüncesiz sorumsuz insanlar var.

Yatak odanizda, mutfağınızda veya evinizin herhangi bir yerinde tanimadiginiz insanlarin seks yapması sizi rahatsiz etmez mi gerçekten?
Merakımdan soruyorum.

Neden rahatsız etsin

Yani ben sevişiyorsam başkası da sevişir

Yazlık kiralayıp tatile gittik komşum ay hijyen nasıl olur vs dedi

Ben bir türlü anlam veremedim neyin hijyeni otel gibi işte diye

O da hiç otelde kalmadık pis olur kamera olur vs dedi

Demek bu hijyen denilen yatakta başkasının sevişmesi

Beni rahatsız etmez hiç aklıma da gelmez

Konu sahibi eşinin yaptığı hoş değil hele altın para vs varken cidden hatalı da yatağa tabağa çatala bir şey olmaz onları kullanıldın diye almıyor muyuz

Benim eşim döndürmezdi galiba ya sanmıyorum. Ailesine karşı değişik Bi hassaslığı var. Kuzeninin düğünü için bana 2hafta izin aldırdı, ben de birgün, 2 hafta izin almam gereksizdi dedim diye küstü bana 1 hafta.
Çocuk olmasa, çalışmasam gitmezdim zaten bir süre. Ama mecbur gideceğimi bildiğinden öyle yoldan döndüremezdi

Bu aileye karşı hassas olmak değil yalnız başka bir sey. Eşiniz sizin kuzeninizi geçtim kardesinizin dugunu için 2 gün izin alır mı sizce? Adam sizi insan yerine bile koymuyor.

Size bir umut uzun uzun yazmıştım, ne diyim hak ediyorsunuz. En azından kaynınızı bir arasaydınız nevresimlerin, havluların yerini falan tarif etseydiniz, önceden aramadıkları için sitem etseydiniz en azindan biraz yemek yapar buzdolabina koyardiniz, bir seye ihtiyaclari varmiymis sorsaydınız ne zamana kadar kalacaklarmis öğrenseydiniz, aniden dönüp rahatsız etmeyin bari.

Neden bu kadar sessiz kaldiniz? Bu tavizi verdiginiz surece herkes bedava tatil yapnak icin her yaz gelmeye devam edecektir. Belli ki esiniz hayir diyemeyen biri. Ancak hayır demeyi ogrenmelisiniz. Yoksa uzulen hep siz olursunuz.

aman birine biraz faydaniz dokunur diye odunuz kopuyor, akliniz da uckurdan baska bir seye calismiyor anlasilan. kardesim arkadaslarini alip gelse basimin ustunde yerleri var, ha esimin kardesi ha benim kardesim. dahiyane bir cozum buldunuz gercekten, pardon yas kacti?

Benim kardesim gelse başımın üstünde yeri var. Ama arkadaşı ve sevgilisi ve dahi kardeşim ve sevgilisi benim haberim yokken benim evimde kalamaz. Konuya gelirsek eğer bir şekilde aman yengeniz duymasın diye gizlice anahtar verilmişse hiçbir şey olmamış gibi davranmam bunun sonuçlarına herkes katlanır. Kayınvalideme haber veririm. Bak böyle böyle yapmışlar derim. Mesela temizlik şirketine haber veririm kaynıma derim ki 500 tl hazırla evi temizleyecekler temizlik şirketine verirsin derim giderken de evden çıkarken yatağı at benim içim almaz artık derim mesela. Onlar açıklama yapıp dursunlar... İyi bir insan olmakla kullanilmak arasinda fark var.

Ha bu arada ben insanlara faydalı olmak iyi insan olmak derken başka şeyler anlıyorum. Tanımadığım insanlara rahatça sevişebilecekleri mekan ayarlamak benim insanlara faydalı olma kriterlerime uymuyor malesef...

Nereden başlasam şimdi?

Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.

Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..

Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.

Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
Eşiniz bişey demiyor mu bu duruma?

Neden rahatsız etsin

Yani ben sevişiyorsam başkası da sevişir

Yazlık kiralayıp tatile gittik komşum ay hijyen nasıl olur vs dedi

Ben bir türlü anlam veremedim neyin hijyeni otel gibi işte diye

O da hiç otelde kalmadık pis olur kamera olur vs dedi

Demek bu hijyen denilen yatakta başkasının sevişmesi

Beni rahatsız etmez hiç aklıma da gelmez

Konu sahibi eşinin yaptığı hoş değil hele altın para vs varken cidden hatalı da yatağa tabağa çatala bir şey olmaz onları kullanıldın diye almıyor muyuz
Ben huyum kurusun asla ama asla çarşafımı kullandirmam, tatile gitsem bile çarşafımı mutlaka evden götürürüm. Başkasının evinde havluda kullanmam, 29 yıllık ablam hala onun evinde bile kağıt havlu istiyorum :olamaz:

Eşin rahatlığına konu sahibinin pasifliğine şaştım kaldım.
Evden bir şey kaybolsa kimden hesap soracaklar?
O kızlardan birinin evin yedek anahtarını yaptırmayacağı ne malum?
Yada konu sahibi evdeyken pat diye evin anahtarıyla birilerinin gelmeyeceği?

Aynen o benim de aklıma geldi...

Ben huyum kurusun asla ama asla çarşafımı kullandirmam, tatile gitsem bile çarşafımı mutlaka evden götürürüm. Başkasının evinde havluda kullanmam, 29 yıllık ablam hala onun evinde bile kağıt havlu istiyorum :olamaz:
Bir an kardeşim yazıyor sandım:)) kardeşimde yastığını taşır, misafir havlularım ayrıdır, onu bildiğinden havlu taşımıyor ama yastığı olmadan asla :KK70:

Konu sahibi bombayı attı gitti
Derdini paylaşmanın rahatlığı ile kahvesini yudumluyordur şimdi
Olan bize oldu, dert bize kaldı, bu durum sanki kendi evimizde yaşanıyor gibi gerim gerim geriliyoruz :KK70:
Geceden beri konudan ayrılamadım :KK48:

Son düzenleme:
Nereden başlasam şimdi?

Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.

Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..

Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.

Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
Anahtarinizi vermeyip evinizin tatil evi olmadigini anlatın. Sonucta bu durumdan hosnut degilsiniz. Tatli bir dille esinizin kardesini de karsiniza alip tamam sen neyse de arkadaslarini bu evde kabul edemem diyin. Biraz sizin olani koruyun. Insanlara bisey demezseniz olanlari normal karsiladiginizi düşünürler. Esinize de rahatsiz oldugunuzu anlatin. Iki elden durumu cozmeye çalışın

Nereden başlasam şimdi?

Hep eşinin akrabaları, kv, kardeşi vs değil mi? Kocanda bitiyor yani iş. Alıştırmış gelebilirsiniz demiş. Demeyecek sana birşey sormadan hareket edemez. Sen niye onay veriyorsun? Ya da sana sormadan oluyorsa bütün bunlar o da sıkıntı.

Siz yokken evinize gelenlerden biri hırsız olabilir, kızlardan birinin yaşı 18 altı olup evden kaçmış olabilir, evinizde yasadışı (uyuşturucu, kumar vs.) işlere girişmiş olabilirler nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz? Yok küserler, ben sessizim, eşim alıngan falan filan sürekli bir bahaneniz var. Evladınıza da böyle mi örnek olacaksınız? Kendi hakkını bile savunamayan, hiçbirşeye ve hiç kimseye karşı kırmızı çizgisi olmayan biri.

Back
X