Evimde tatil yapıyorlar

O
Nereden başlasam şimdi?

Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.

Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..

Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.

Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
ncelikle merhaba alrinlarinizin evde durmasi hic mantikli degil...sonra esinizle bu durumdan rahatsiz oldygunuzuu gyzel bir dille anlatin vm...en azindan kardesi kalsin istiyirsa kardesinin arkadasi ve sevgilisiini istemedigini dile getirsin kardesine o da olmadi siz kendiniz soyleyin...bazen hayir diyebilmek lazim insanlara...ben de deniz kenarinda bir yerdeyim benim de ilkin tatil gbi kullanildi ama esimle konustum o orali olmadi kiyamam hayir diyemem dedi aileme baktim.ben huzursuzum.ve ben uzuluyorum kendim dedim guzel bir dille musait degiliz esimle yalniz kalmak istiyoruz mumkunse baska yaza gelin dedim ve simdi kimse gelmiyo ve cok mutluyum

Hep eşinin akrabaları, kv, kardeşi vs değil mi? Kocanda bitiyor yani iş. Alıştırmış gelebilirsiniz demiş. Demeyecek sana birşey sormadan hareket edemez. Sen niye onay veriyorsun? Ya da sana sormadan oluyorsa bütün bunlar o da sıkıntı.
Evet hep onun akrabaları. Bana sormadı. Bana söylediğinde ailemin yanındaydık. Onlar ise yola çıkmıştı bile. Onların yanında kavga etmek istemedim.
O yüzden bu durumdan hoşlanmadığımı, inş yatağımı kullanmamalarını söyledim. Sonra da o memleketine gitti. Telefon çekmediğinden konuşamadık bile. Ama tabi ki konuşucam. Bir daha olmaması için en azından. Kardeşiyle ilginçtir ama hiç konuşmamız yoktur. O yüzden ona birşey diyemiyorum

Okurken ÇIL DIR DIM!! Böyle iş mi olur. Birde tanımıyorsun... bu son olsun bence insanların faydalanmasına izin verme...
İlginçtir ama kardeşini bile tanımıyorum desem belki inanmazsınız. 3 yıllık evliyim, toplasan merhaba dan başka muhabbetimiz yoktur. İnş bir daha olmayacak. Bu ilk ve son

Nereden başlasam şimdi?

Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.

Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..

Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.

Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
Kendi evinizde biraz söz sahibi olun da kimseyi eve kabul etmeyin. Yazlık yerde oturuyorsunuz diye evinizi her yaz otel gibi kullanacak kişilerin gelmesini engelleyin, istemiyorum diyin. Kendi eviniz için 'istemiyorum' lafını pek tabi kullanabilirsiniz.

O
ncelikle merhaba alrinlarinizin evde durmasi hic mantikli degil...sonra esinizle bu durumdan rahatsiz oldygunuzuu gyzel bir dille anlatin vm...en azindan kardesi kalsin istiyirsa kardesinin arkadasi ve sevgilisiini istemedigini dile getirsin kardesine o da olmadi siz kendiniz soyleyin...bazen hayir diyebilmek lazim insanlara...ben de deniz kenarinda bir yerdeyim benim de ilkin tatil gbi kullanildi ama esimle konustum o orali olmadi kiyamam hayir diyemem dedi aileme baktim.ben huzursuzum.ve ben uzuluyorum kendim dedim guzel bir dille musait degiliz esimle yalniz kalmak istiyoruz mumkunse baska yaza gelin dedim ve simdi kimse gelmiyo ve cok mutluyum
Eşinizin ailesi ile mi konuştunuz? Nasıl söylediniz

Siz tepki gostermezseniz bu son olmaz. Mizaciniz kendinizi kullandırmak mi, sözünüzun değeri olmaması mi? Ben bunda mizaç görmüyorum. Mizaç hakkınızı yedirmek mi ?? Ablam çok sakindir kolay kolay tepki vermez anlamaya çalışır. Baskın olan enistemdir. Ama bilir ablamin damarına basılınca kaplana dönüşeceğini. O yüzden basmaz damarına. Sizin ki biraz vur başına al ekmeğini durumu olmus.

günaydın tatlım biz sabaha kadar sana yazdik sen güzelce uyudun demi😁şaka bi yanada eşin senin yanindami yoksa ordami onu merak ettim
Bebişin arada uyandırmasını saymazsak güzelce uyudum denebilir😂 eşim şuan kendi ailesinin yanında. Artık bayramlarda böyle takılıyoruz. Eşim orda olsa bu kadar takılmam zaten.

Konu sahibi bombayı attı gitti
Derdini paylaşmanın rahatlığı ile kahvesini yudumluyordur şimdi
Olan bize oldu, dert bize kaldı, bu durum sanki kendi evimizde yaşanıyor gibi gerim gerim geriliyoruz :KK70:
Geceden beri konudan ayrılamadım :KK48:
Vallahi gidip adama çatasım var şimdi. Peşin peşin kavga edeyim bari

Kavga çıkartılacak konuda eşinizle konuşmak için yüzyüze olmayı bekliyorsunuz.
Çözülmez bu mesele.
Alışmaya bakın, devamı gelecek.

Eşi kendi memleketin de, konu sahibi kendi memleketin de, evleri de başka şehirde :confused:
Kocası kendi memleketine gittiği zaman kardeşi anahtarı istemiş, konu sahibinin eşi de kuzu kuzu vermiş muhtemelen. Kayın durum da paylaşım yapmaya başlayınca, koca bey karısına durumu bildirmek zorunda kalmış mecburen :rolleyes:
Ha a a eside orda olsaydı daha kötü durum olurdu :skandal:

Tövbe yarabbim bir de kahkahalarla güzelce uyudum yazmış. Daha da bu konuya gelmem ben:KK11:

Nereden başlasam şimdi?

Ay o kadar haklısınız kiii😔 ama neden müsaade ettiniz?

Siz tepki gostermezseniz bu son olmaz. Mizaciniz kendinizi kullandırmak mi, sözünüzun değeri olmaması mi? Ben bunda mizaç görmüyorum. Mizaç hakkınızı yedirmek mi ?? Ablam çok sakindir kolay kolay tepki vermez anlamaya çalışır. Baskın olan enistemdir. Ama bilir ablamin damarına basılınca kaplana dönüşeceğini. O yüzden basmaz damarına. Sizin ki biraz vur başına al ekmeğini durumu olmus.
İlk an tepkisiz kalırım ama sonra konuşurum. Bazen gücenirim susarım, küserim. Asla barışmam, ondan tepki gelene kadar. O da bunu yavaş yavaş öğreniyor. O da kolay kızar ama öfkesi hemen geçer. Mizaçtan kastım bu.
Savunduğum birşey değil ama yaratılışım böyle. Nasıl değişilir onu da bilmiyorum

İlginçtir ama kardeşini bile tanımıyorum desem belki inanmazsınız. 3 yıllık evliyim, toplasan merhaba dan başka muhabbetimiz yoktur. İnş bir daha olmayacak. Bu ilk ve son
Eşimle çocukluk arkadaşıyız tabii kardeşi de öyle..Evi tadilattayken bizim.evimizde duş almak zorunda kaldı on kere kusura bakma demiştir.Üstelik öyle muhafazakar bir aile yapımız falan da yok.Ama evimiz,banyomuz mahrem yerlerdir.Hiç utanmaları yokmuş eş ailesinin.Bırakın kırilsınlar küssünler.Siz sinir olup üzüleceğinize onlar kırılsın.

Boyle konulardada konu sahibinin tutumu hep ayni. Onu yapamam bunu yapamam, niye konu acıp milleti dellendiriyon o zaman. Herkese sustugun gibi burdada sus. Olay cıkarmak icin eve gitmeyi bekliyo bu nasıl sakinlik hayret. Siz daha cok kullanilirsıniz bu baslangic

Ben tam da bunu yazmaya gelmistim.Bu sira furya burda hayir diyemem,onu yapamam.Neyse maksatlari iclerini döküp rahatlamak demek.Bizler de sinir oldugumuzla kaliyoruz😄

Öyledir bu işler. Siz deniz kenarında ev / yazlık mı aldınız. Herkesin bedava tatil yapacağı yerdir orası. Aksi düşünülemez. Gelirler 10- 1 ay arasında kalırlar. Sabah kahvaltısı, öğlen yemeği, akşam yemeği tam pansiyon hizmet + 7 -24 hizmet + günü birlik plaj ve çevre gezileri ve turları ve rehberlik hizmeti beklenir, + çamaşırları yıkanır asılır kurutulur. Bir akşam da yemeğe çıkartılır bu kişiler yedirilir içirilirler. Çocukları ile ilgilenilir. Ayrıca onlar gelmeden önce evin tüm boya badana temizlik tadilat işleri ile uğraşmış, tüm kahrını çekmiş ve siz bir gün tatil yapamamışınızdır kendi evinizde. Sonra tüm bunların üstüne ola ki küçücük bir şeyden memnun kalmasınlar "tatilim mahvoldu" diye şikayet ederler. Evet bunu da işittim birinden gerçekten.

Ben tam da bunu yazmaya gelmistim.Bu sira furya burda hayir diyemem,onu yapamam.Neyse maksatlari iclerini döküp rahatlamak demek.Bizler de sinir oldugumuzla kaliyoruz😄
Ağlama duvarı alanı oluşturulsun. İçini döküp rahatlamak isteyenler oraya yazsın. Biz sinir olmayiz en azından

Bebişin arada uyandırmasını saymazsak güzelce uyudum denebilir😂 eşim şuan kendi ailesinin yanında. Artık bayramlarda böyle takılıyoruz. Eşim orda olsa bu kadar takılmam zaten.
ya canim benim eşim orda olsa inanki daha fazla takilirdim eşimi yer bitirirdim valla 😋

Sizde kayınbiraderinizin telefonu yok mu?
Arayin ve hemen defol evimden diyin
Ne kadar zor olabilir ki?
Vallahi yok. Hiç muhabbetim de yok çünkü hiç evde olmaz. Görsem de Bi hoşgeldiniz der odasına geçer ya da dışarda olur. 30 yaşında ergen değil, siz sormadan ben söyliyim.

Back
X