Evimde tatil yapıyorlar

Küçük bir sınır krizine bakar valla esin bisey diyrmiyorsa bu kadar sinir yaptıysan valizimi toplar evime donerdim elime bir oklava bir sınır kirizi hepsini koyardım küsen küser bu ne yuzsuzlyk canım enayimisiniz siz yedir içir ooh anladığım kadarıyla hiç öyle büyük tepki vericek bir kadın değilsiniz eve döndüğümüzde pek bisey yapacağınızı sanmıyorum ayrıca annemin yanındayım sorun çıkarmak istemiyorum demiştiniz ya keşke cikarsaydin eşinden ailemden çekiyor belki evdekilere yollardi

Vallahi yok. Hiç muhabbetim de yok çünkü hiç evde olmaz. Görsem de Bi hoşgeldiniz der odasına geçer ya da dışarda olur. 30 yaşında ergen değil, siz sormadan ben söyliyim.
Ablacim niye boylr sakinsin sen ya, belki odanda ic camasirlarini bile gorduler nasıl böyle durabiliyorsun?

Eşinizin kardeşi sevgilisi ve arkadaşı sabrınıza hayran kaldım bu benim hayatta yapamayacağım bişeydir. Hadi bi iki gün neyse kardeşim olsa hadi hadi neyse ama diğer kişiler en fazla 3 gün misafir ederim. Misafirperverimdir ama tatil maksatlı kimseyi evimde ağırlayamam kimse kusura bakmasın. He olur burada hastaneye gelmiştir yatılı yer arar bir gece başımın üstünde yerleri var. Ağırlamışsınız ama bi teşekkür bile etmemişler neymiş demek ki kimseyi misafir olarak ağırlamamak gerekiyormuş. Otel var pansiyon var şuan herkesin de maddi durumu iyi Türkiyede yaşayan insanların refah düzeyi artık arttı kimse demesin ben tatil yapamıyorum otelde kalamıyorsan çadır kur kardeşim zor değil caddede giderken 10 araçtan 2 tane anca eski model araba var maddi anlamda çoğu kişi artık iyi tatil yapamıyorsa da yapmasın günü birlik deniz kenarına gitsin. Kimse tatil yapamadı diye ölmez.

Sanırım kaynıma bişi diyemem. Haklıyken haksız duruma düşerim. Eve bir gideyim. Yatağımın kullanılıp kullanılmadığını anlarım. Galiba oturup ağlarım orda
Sen salakmisin bacim.ne oturup aglicaksin fikirlerini net bir şekilde karşı tarafa soyleyemiceksen sen by evlilik devesini nasıl guducen kayninin yüzüne soyleyemiyosan msj atarsin esine de hoşlanmadığını söyleyebilirsn hadi kaynin neyse abisinin evine gelmiş belki bir şekilde görmezden gelinirditek olsaydı ama o 3 yabancı kabul edilemez

Ablacim niye boylr sakinsin sen ya, belki odanda ic camasirlarini bile gorduler nasıl böyle durabiliyorsun?
Onların geleceği önceden belliydi herhalde ya baştan hayır diyecekti kabul etmeyecekti, ya da onu diyemediyse o zaman özel eşyalarını ve onların kullanmasını istemediği şeyleri bir odasına kilitleyip kapatacaktı.

Onların geleceği önceden belliydi herhalde ya baştan hayır diyecekti kabul etmeyecekti, ya da onu diyemediyse o zaman özel eşyalarını ve onların kullanmasını istemediği şeyleri bir odasına kilitleyip kapatacaktı.
Konu sahibinin haberi bile yokmuş, yatağın bile toplu değildi yazmıştı :KK51:

Sen salakmisin bacim.ne oturup aglicaksin fikirlerini net bir şekilde karşı tarafa soyleyemiceksen sen by evlilik devesini nasıl guducen kayninin yüzüne soyleyemiyosan msj atarsin esine de hoşlanmadığını söyleyebilirsn hadi kaynin neyse abisinin evine gelmiş belki bir şekilde görmezden gelinirditek olsaydı ama o 3 yabancı kabul edilemez
Onu eve alan eşimse, onla muhatap olurum. Suç onda sonuçta. Ben kardeşini tanımam etmem. 3 yıllık evliyiz, oturup nasılsın demişliğimiz yoktur birbirimize. Numarası yoktur falan öyle Bi ilişki yani bizimki.

Şu durumda kötü yenge veya kötü gelin olmanın tam zamanı kim küserse küssün yani benim içimden gelen bu olurdu🤷🏻‍♀️

Konu sahibinin haberi bile yokmuş, yatağın bile toplu değildi yazmıştı :KK51:
Ya yorumların hepsini okuyamadım. O zaman çok ayıp etmişler konu sahibine. E anahtarı kim vermiş eşi mi? Kimse haber vermeden öyle pat diye bir başkasının evine gidip kalamaz anahtarı bile olsa, bu ne terbiyesizlik.

Ben varken misafir buyursun gelsin, hatta ben yokken iyi tanıdığım güvendiğim insanlarda gelip kalabilir, ki onlar zaten bana telefon açıp mune senin evinde kalabilir miyiz diyecek düşünce ve nezakette insanlardır lakin hiç tanımadığım kişiler evimde kalamaz, kayınbiraderim kendi ve sevgilisi yetmiyormuş gibi arkadaşı ve sevgilisini de getirip kendi eviymiş gibi benim evimde yaşayamaz, burada mesele en azından benim için mesele sevgilisiyle gelmesi değil, olabilir sevgilisi vardır onunla gelir, gelir ama ben varken benim kurallarıma göre gelir misafir olur gider, yokluğumu fırsat bilip arkamdan iş çevirerek gık bile demeyen abiden anahtarı kopartıp evi pansiyona çeviremez, eve dönünce eşim eşyaları yaktığımla kaldığıma, evi yakmadığıma dua eder.

Aynı şeyi konu sahibesinin kardeşi yapsaydı kıyamet kopardı ama erkek ailesi olunca ses soluk çıkmıyor, evi basıp çıngar çıkarmak bile mübah.
Evet bende aynı mantıktayım ben o evde yoksam benim evime misafir gelemez kaldı ki bir kişi değil kaç kişi anahtar el el dolaşmış.

Kesinlikle o evdeki eşyaları bir daha kullanmam eşim huyumu bilir bana sormadan bu tarz şeylerde iş yapmaz kendi kafasına göre.Ben anahtar verilmesine de ayrıca kızardım üstüne kapıyı da kırar hadi şimdi kim istiyorsa gelsin derdim.

Bazı kadınlara gerçekten çok şaşırıyorum bu tepkisiz kalacak bir şey değil.

Onu eve alan eşimse, onla muhatap olurum. Suç onda sonuçta. Ben kardeşini tanımam etmem. 3 yıllık evliyiz, oturup nasılsın demişliğimiz yoktur birbirimize. Numarası yoktur falan öyle Bi ilişki yani bizimki.
Değişiksnz bu sakinlik sizi erken yaşta stres den hasta eder

Sanırım kaynıma bişi diyemem. Haklıyken haksız duruma düşerim. Eve bir gideyim. Yatağımın kullanılıp kullanılmadığını anlarım. Galiba oturup ağlarım orda
Yani bu size bir ders olsun. İnsanlar yüzsüzdür ; yüzsüz insanların bulunduğu bu dünyada yaşayacaksanız ya bu kadar yumuşak başlı olmayıp daha keskin ve haklarını koruyan bir insan olup "hayır" demeyi öğreneceksiniz ya da "hayır " diyemiyorsanız o zaman tedbirinizi alacaksınız. Kim gelecekse önceden size haber versinler. Ayıptır yani, sizin özel eşyalarınız ortadadır, ev halidir. Bu devirde kimse kimsenin evine çat kapı gidip bir de kalamaz, saygısızlıktır. Eşinizin haberi yok muydu geleceklerinden?

Ya yorumların hepsini okuyamadım. O zaman çok ayıp etmişler konu sahibine. E anahtarı kim vermiş eşi mi? Kimse haber vermeden öyle pat diye bir başkasının evine gidip kalamaz anahtarı bile olsa, bu ne terbiyesizlik.
Kv bile olmaz demiş ama konu sahibinin eşi kıramayıp vermiş. Ondada nasıl mide var anlamadım, hadi kardeşini onun sevgilisini gec eşinin mahremine kardeşinin arkadaşını (erkek de var) nasıl sokuyorsun :sinirli:

Olan olmuş şu an insanları evden tutup çıkaramazsınız ama eşinize bir dur demeniz gerekiyor. Anne, baba, kardesler tamam fakat kardesin arkadaslarinin üstelik siz yokken gelmeleri kabul edilebilir gibi değil.

Hem de size hiç danışmamış bile valla cok saygisizlik yapmis size.

Eşinizle konusup halletmeniz lazim bundan sonra anne baba harici kimseyi misafir edemeyeceğinizi, diğer eş dost akrabayı da sadece aksam yemeği, çay ya da kahvaltida ağırlayabileceğinizi ama yatılı kimseyi kabul etmeyeceğinizi net şekilde anlatın, bulunduğunuz yere gelmeyi talep edenlere kiralik ev, pansiyon otel vs. tavsiyesi dışında yapacağınız bir sey yok, bir de yakın insanlarsa bir öğün misafir edersiniz o kadar, biran önce eşinizle bu durumu netlestirin yoksa ömrünüz ücretsiz temizlik ve hizmetle geçer. Bu arada döndüğünüzde eğer almıyorsanız iyi bir temizlikçi alın siz elinizi temizliğe sürmeyin.
Ailesi başka ilden geldiği için gelip gitme imkanları yok. Geldikleri zaman kalacaklar. Diğer aileyle ben de irtibatımı kestim bundan sonra bayram da olsa akrabalarına gitmiycem ki bu bayramda gitmedim. Öyle öyle ayakları kesilir diye umuyorum. Eşimle de konuşucam, temizlikçi de burdayken arıycam bakalım

canım benim sen haklısın kizmakta oraya gidincede tepkini göstermek isteyebilirsin senin tercihin ama gitmeden önce eşine söyle evi komple temizlettir halilar perdeler ne varsa bebeğinde varmış inanki tahammül edilemeyecek bir durum kendi adima b3n ailemin yanina gittim 1 ay kaldim evde abim ve eşim kaldı eve döndüğümde 2 hafta temizlik yaptım kendi ailem kalsa bile pislik pisliktir benimde küçük bebegim var.

Yani bu size bir ders olsun. İnsanlar yüzsüzdür ; yüzsüz insanların bulunduğu bu dünyada yaşayacaksanız ya bu kadar yumuşak başlı olmayıp daha keskin ve haklarını koruyan bir insan olup "hayır" demeyi öğreneceksiniz ya da "hayır " diyemiyorsanız o zaman tedbirinizi alacaksınız. Kim gelecekse önceden size haber versinler. Ayıptır yani, sizin özel eşyalarınız ortadadır, ev halidir. Bu devirde kimse kimsenin evine çat kapı gidip bir de kalamaz, saygısızlıktır. Eşinizin haberi yok muydu geleceklerinden?
Çok haklısınız. Zaten bu artık son damla oldu. Bu zamana kadar eşimin akrabalarına gittim geldim ama artık gitmiyorum. Yüz bulmasınlar artık. Eşimle konuşmuş o da izin vermiş. Anahtarı da vermiş Bi şekilde.

Misafir yine misafir olarak gelmiş eşinizin kardeşinin siz yokken ne işi var?Eşiniz bir şey demiyor mu? Kabul etmeyin sizde

Back
X