- 18 Aralık 2009
- 6.507
- 7.875
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soyle dusunseniz? ne guzel sizin sayenizde insanlar mutlu oluyorlar. oyle catalla bicakla esya ile mutlu olunmaz ne yazik ki bizim toplumumuzda bunu ogrenemiyoruz. guzel iliskiler, dostluklar insani mutlu eder. Muhtemelen misafirlerinizi agirladiniz ama boyle dusundugunuz icin davranislariniza yansimistir ve size alinip, kusmuslerdir. siz ise kv gelecek diye kustuler saniyorsunuz. siz sizin gibi birine misafir olmak ister miydiniz? hadi diyelim ilk misafirleriniz gercekten sizi kullanan kotu niyetli insanlardi, e peki esinizin kardesi? evde bile yoksunuz ama rahatsiz oluyorsunuz? pek cok kisi de size hak vermis. bence kendinize dert edecek baska bir seyler bulun.
İnşallah kocanız sizin evde değildir.Nereden başlasam şimdi?
Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.
Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..
Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.
Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum.Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
Ailesi başka ilden geldiği için gelip gitme imkanları yok. Geldikleri zaman kalacaklar. Diğer aileyle ben de irtibatımı kestim bundan sonra bayram da olsa akrabalarına gitmiycem ki bu bayramda gitmedim. Öyle öyle ayakları kesilir diye umuyorum. Eşimle de konuşucam, temizlikçi de burdayken arıycam bakalım
Onu hiç yapmadım ama dediğiniz gibi yapacağım sıra ondaHayır dediyseniz adam yine davet ettiyse siz kendiniz söyleyin. Kocanız da orda bir rezil olsun da aklı başına gelsin.
Ne Zaman döneceksiniz evinize? O evde neler yaşandı merak ediyorum.ii
Sakin olduğumu nasıl anladınız? Sakinliğim size, ne yapayım size mi bağırayım, hıncımı sizden mi alayım? Elimde tel sürekli insta hikayelerini takip ediyorum. Yatağımda mı yattılar, altınım mı aldılar, çeyizlik bardak takımımı kullanıyorlar, klimayı 24 saat açık bırakıyorlar belki de.. Bunların hepsi hatta daha fazlasını düşünmek nasıl bişi biliyo musun.. Öyle uzaktan okumaya da benzemiyor emin olun.
Evet şuan sakin görünüyorum. Kv arayıp al şu oğlunu evimden diye bağıramıyorum mesela. Veya eşim, kardeşinin geleceğini çıtlattığında ortalığı ayağa kaldırmadım. Ama herşeyin zamanı ve yeri var. Ben doğru zamanı beklerim. Hak her zaman bağırıp çağırılarak alınmaz.
Eşimin bana sormaması fikrimi almaması da büyük sorun.
Yani işte kısacası Bi şekilde şuan enayi yerine kondum ve bu bana ders oldu.
Benzer düşünmüşüz ama ben biraz daha olayı netledim.Sana bir kıyak yapıp fikir vereyim o zaman
Eşine "bu gençler evin her yerinde sevişmişlerdir, tiksiniyorum, midem almıyor, bi temizlik firması çağır, evin her yerini ve eşyaları temizlettir, ev temizlenmeden o eve giremem" de ve bunda ısrarcı ol....
Bak bakalım bir daha sana sormadan eve misafir alıyor mu![]()
Kavga ederiz sözlü en fazla. Ama kavgayı da seven biri değilim. Galiba ondan kaçıyorum. Gittiler artık. Bu saatten sonra çıksınlar desem de o eve girildi yatıldı yendi içildi. Ben eşime yolla desem de yollamaz ki, ben söylediğimle kalırım
Bu konu ve konu sahibinin sakinliği beni bezdirdi. Şu forumda okuduğum en rahatsız edici konu olabilir.
soyle dusunseniz? ne guzel sizin sayenizde insanlar mutlu oluyorlar. oyle catalla bicakla esya ile mutlu olunmaz ne yazik ki bizim toplumumuzda bunu ogrenemiyoruz. guzel iliskiler, dostluklar insani mutlu eder. Muhtemelen misafirlerinizi agirladiniz ama boyle dusundugunuz icin davranislariniza yansimistir ve size alinip, kusmuslerdir. siz ise kv gelecek diye kustuler saniyorsunuz. siz sizin gibi birine misafir olmak ister miydiniz? hadi diyelim ilk misafirleriniz gercekten sizi kullanan kotu niyetli insanlardi, e peki esinizin kardesi? evde bile yoksunuz ama rahatsiz oluyorsunuz? pek cok kisi de size hak vermis. bence kendinize dert edecek baska bir seyler bulun.
Gorumce değil eşinin erkek kardeşiBütün suç eşinde elin adaminin senin evinde odanda banyonda ne işi var. Benim eşim asla müsade etmezdi. O ev sizin mahreminiz. . Valla eşim aynisini yapsa yolardım.NET....ayrica görümcenizde cok terbiyesiz resmen sizi yok saymiş.
Nerde o konuBen de önce rahatsız oldum da bu sakinliğin zararı kendisine, yapacak bir sey yok.
Nisanlisinin akrabalarına oturmaya giden ve halasinin yeni aldığı son model iphone telefonun üzerine balkonda çay döken sonra da telefon bozuldu diye balkondan aşağıya atıp suçu da nisanlisinin yeğenlerine atan ve aileleri birbirine düşüren üyenin konusunu okumuş muydunuz? Benim simdilik 1 numaram odur.![]()
Gelemezler demiyorum tabi ki gelecekler ama oyle kafalarina esip gelemezler veya misafir yanlarinda getiremezler ve iatedikleri kadar kalamzlarKv kp sizin eve gelemezler mi yani? Onlara mı söylediniz
Nereden başlasam şimdi?
Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.
Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..
Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.
Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum.Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.