Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evimiz site içinde güvenli diye almadım. Böyle olacağını bilsem yatak odamı kitler giderdimkeşke yanına alsaydın canım ne olur ne olmaz ev boş kalsada çalınma riski var ben giderken eve biseymi birakmamda.
Yatak aklıma gelmedi ama bi alez alınacak o kesin.Hemen eşinize en pahalısından bir yatak linki göndererek işe başlayın bence.. biz evde olmadan bu yatak evde olsun diğer atılacakların listesini de eve gidince belirleyeceğinizi de ekleyin.. dönüş tarihinize uygun temizlikçi bulsun değilse temizlenen kadar otel ayarlasın.
Eve dönünceye kadar beklemeyin adam şimdi rahat rahat tatilini yapıyor ama sizin tatilin hayrı falan kalmadı. Madem konuşmayı erteliyorsunuz görüşünceye kadar. En azından sakin sakin mesajlarınızla rahatsız edin de o da diken üstünde olsun..
Zaten birileri küstü ve hiç umrumda değil. Hatta küsmeleri benim işime geldi. Seneye sıkıysa gelsinler de göreyimŞimdiden tepkinizi koymazsanız ileride işin içinden hiç çıkamazsınız.İsteyen küssün,isteyen hiç konuşmasın,böyle bir terbiyesizlik olmaz.Evi insanın en mahrem yeridir!..
Açıkçası ben muhatap olmak istemiyorum. Onlar bana sormadı ki, eşime sordular. O zaman ben de ona söylerim. Bir daha istemiyorum derim.Hayır demeyı öğrenin bence ne münasebet gelen gıden Tatıl evı olarak kullanacak esınızle cıddı sekılde konuşup rahatsız olduğunuzu boyle mısafır ıstemedıgınızı soyleyın bence ben olsam dırekt yuzlerıne soylerım gelenler düşünmüyorsa utanmıyorsa sız hıc utanmayın derım bı kere kötü olun bırdaha gelemesınler
Bı alezle yirtacak mi?? Ben de tatil yapamadım bu sene malum Corona iş değiştirdim falan. Bana da anahtar verin bari. Madem yabancılar çok rahat kalıyor. Soz sadece erkek arkadaşımla kalicam.Yatak aklıma gelmedi ama bi alez alınacak o kesin.
Şuan köyde ve orda tel çekmiyor. Mesajda atamıyorum, köyden dönsün Bi, kardeşin evden gitti mi diye sorucam. 2 günlüğüne dedi bana çünkü. Artık gitmiş olmaları gerek, sözde tabi..
Ben birşey demiyeceğim demedim. Siz yanlış anlamışsınız ama normaldir. Sadece yüzyüze olmayı bekliyorum dedim. Kaldi ki telefonu bile çekmeyen bir yerde şuan. Ama şu konuda haklısınız, kardeşiyle kötü olacağına eşi kendini kötü hissettsin ne olacak ki. Eşini bir şekilde bastırır, ama kardeşi daha önemli tabi.Altını falan dusunmeye bilirler ama eslerının buna kızacagını gayet iyi biliyorlar
İnsan evdeki esyadan once karımın tadı kacacak diyip karısını dusunur zaten.
Neden dusunmeze gelince, gordugumuz uzre konu sahıbı kendını yiyor ama bize anlatıyor..
Aman Alırıza bey agzımızın tadı kacmasın diyen Hayriye gıbı ne Esine ne de evne yerlesen kaynına bısey demiyor
Demeyecekte, bu olay kapanıp gidecek.
Neden adam kardesıyle kotu olsun, karısının bısey demeyecegını biliyor.
Kaldılar bir kere, o işi başından yapsam, onlar eve girmeden, olurdu belkiHala arayıp evimi terk edin deme şansın var neden bunu yapamıyorsun? Çıvdıvıyoruz![]()
Aynen öyle diyecek ama en azından bundan sonra aynı hatayı yapamayacak. Ben genelde olay olduğu an donup kalıyorum. Tepkimi hep gecikmeli veririm, sonuçta istediğime ulaşırım. Ulaşamadıklarım, keşke o zaman tepki verseydim dediğim de çok olmuştur. Ama bu konuda kendimi geliştiremiyorum. Mesela nasıl laf sokulur hiç beceremem.Bı alezle yirtacak mi?? Ben de tatil yapamadım bu sene malum Corona iş değiştirdim falan. Bana da anahtar verin bari. Madem yabancılar çok rahat kalıyor. Soz sadece erkek arkadaşımla kalicam.
Şaka bı yana sıcağı sıcağına tepki vermezseniz sonra verdiğiniz tepkinin bı anlamı olmayacak. Eşiniz haklısın kardeşim isteyince bı anda tamam demiş bulundum arkadaşlarından haberim yoktu vs diyecek gecistirecek. Gerçekten ders almasını istiyorsanız en azından yatağı tamamen değiştirin. Evet maddi yükü sizi de etkileyecek ama mesaj gereken yere ulaşacak
Maalesef bazı erkeklerde yaptıkları hatanın ciddiyetini anlamaları için maddi hasarın yüksek tutulması gerekiyor. Bir alezle kafasının dank edeceğini sanmıyorum. Olan olmuş artık bir daha yapmasını istemiyorsanız o yatağı değiştirin bence. Ben olsam gitti mi diye sorup cevap hakkı falan da tanımazdım direk isteklerimi sıralardım..Yatak aklıma gelmedi ama bi alez alınacak o kesin.
Şuan köyde ve orda tel çekmiyor. Mesajda atamıyorum, köyden dönsün Bi, kardeşin evden gitti mi diye sorucam. 2 günlüğüne dedi bana çünkü. Artık gitmiş olmaları gerek, sözde tabi..
İşte laf sokmaya gerek yok bence. Direkt kavga sebebi. Ben olsam bana söylediği an ( kardeşi yoldayken) madem benim düşüncemin bı anlami yok madem ben etkisiz elemanim sana göre hiçim ya bundan sonra gerçekten hiç olurum ya da ararsın kardeşini kalacak başka yer bulur. Bir daha da benden habersiz bir şey yapamazsın derdimAynen öyle diyecek ama en azından bundan sonra aynı hatayı yapamayacak. Ben genelde olay olduğu an donup kalıyorum. Tepkimi hep gecikmeli veririm, sonuçta istediğime ulaşırım. Ulaşamadıklarım, keşke o zaman tepki verseydim dediğim de çok olmuştur. Ama bu konuda kendimi geliştiremiyorum. Mesela nasıl laf sokulur hiç beceremem.
Ayakta alkışlıyorum bu yorumu...bunu yap ne kocanla atan bozulur nede başka zaman misafir gelir..haa bu arada yatakta içime sinmiyor de onuda değiştirelim de..ama kavga eder gibi değil sadece tiksinerekSana bir kıyak yapıp fikir vereyim o zaman
Eşine "bu gençler evin her yerinde sevişmişlerdir, tiksiniyorum, midem almıyor, bi temizlik firması çağır, evin her yerini ve eşyaları temizlettir, ev temizlenmeden o eve giremem" de ve bunda ısrarcı ol....
Bak bakalım bir daha sana sormadan eve misafir alıyor mu![]()
Nereden başlasam şimdi?
Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.
Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..
Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.
Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum.Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
Nereden bileceksin neyse olan olmuş bundan sonra önlem almalısınEvimiz site içinde güvenli diye almadım. Böyle olacağını bilsem yatak odamı kitler giderdim
Aynen bassın cıngarı. Bırak evde yokken olmasını evde varken bile millet sevgilisini alıp alıp gelmemeli. Görgüsüzler ya resmen tüm sülele, sülanenin de dıdısının dıdısı eve tatil yapmaya geliyor. Otel mi orası
Evin anahtarı çok. Bende var, eşimde var, bir yerde daha varAnnemin yan komşusu öyle yazdan yaza geliyorlardı hep akrabaları memleketten geliyordu kadın bir rahat edemedi üç yazdır gelmiyor bir günlük otobüs yolculuğuyla geliyordu eşi kalpten rahatsız uçaktan korkuyor diye.Bence evinizin anahtarı sizde kalsın