Evimde tatil yapıyorlar

Şu millete koyduğuğunuz tavrın yarısını kocanıza ve ailesine koyabilseniz eşiniz sizi eş yerine koyar, sizin yatak odanıza kardeşinin ve onun sevgilisinin, hatta tanımadığınız arkadaşlarının keyfine açmazdı. Bence siz size yapılan ayıbın ve eş yerine konmamanın farkında bile değilsiniz. İşin en ağır tarafıda sadece eşiniz değil onun aileside sizi adam yerine koymuyor. İnsan bırakın eşini ev arkadaşı olsa , misafir çağıracağı zaman izin alıyor. Olay burada ev eşya falan değil ki, orası sizin yuvanız ya kocanız sanki garsonyerini verir gibi kardeşi ve arkadaşına kız arkadaşları ile keyif yapsınlar diye şak diye anahtar veriyor. Bence siz bizi şimdi değil, kocanızla sözde konuşup, adam sizi tamam diye geçiştirip , kısa süre sonra tekrar aynı şeyi yapınca anlayacaksınız. Ayrıca kocanızın siz bunu onula konuşunca vereceği tepkiyi de söyleyeyim, madem senin için bu kadar önemliydi o zaman ya da bu kadar süre içinde neden söylemedin olacak ki kendince çok mantıklı bir soru, sonraki aşamada da aslında sizin aslında bu durumu önemsemediğinizi, ailenizin sizi doldurduğunu söyleyecek, sizi huzurunuzu bozmakla, gereksiz yere uzatmakla suçlayacak. Sizde bir güzel haklıyken haksız dururma düşeceksiniz. Zira tepkiler ve konuşmalar zamanında yapıldığında bir anlam ifade eder.
Ayrıca madem konuşunca şak diye bu sorunun düzeleceğini düşünüyorsunuz, neden bu kadar gündür dertleniyorsunuz, konuşursunuz kocanızla o da birden aydınlarınır ve eş olmanın ortak alanlarda beraber karar almayı gerektirdiğini, aile mahreminin önemini kavrar olur biter.
Ben kimseye tavır koyduğumu düşünmüyorum. Tavır koymuş olsaydım banlanır, 3 gün buraya yazamaz duruma gelirdim. Aynı şeyleri düşünmek zorunda değiliz ve bence bu konuda tartışabiliriz. Buranın amacı da bu değil mi zaten?
Böyle birşey ilk defa başıma geldi, birden ne tepki vereceğimi bilemedim. Ne sevgilisi olduğunu biliyordum,ne de bir erkek arkadaşı ve onun sevgilisi olacağını. Sadece suratım düştü, yatağımı kullanmasınlar diyebildim. Ne hakla hizmet geliyorlar deseydim keşke. Dilim tutuldu sanki, başka bişi diyemedim. Yatağımı kullanmasınlar bari.. Tek diyebildiğim😔

Eşinizin kardeşine karşı almanız gereken bir tepki yok bence. Hata eşinizde. Çocuk aramış şansını denemiş, eşiniz de onay vermiş sonuçta. Bir de anladığım kadarıyla sizin haberiniz olmadan vermiş bu onayı. Kardeşine "yengen sevgilinle o eve girmenizden rahatsızlık duyabilir, evlenince bizim de orda oldugumuz bir zaman diliminde misafirimiz olursunuz" tarzı bir seyler de söylerek kardeşinin bu isteğini red edebilirdi.

Diğer misafir olayına gelecek olursak; demek ki bu insanlara o taviz verilmiş ki kendilerinde bu şekilde davranma cesaretini bulabiliyorlar diye düşünüyorum. Muhabbet esnasında insanların eviniz için "hayırlı olsun" kutlamalarına karşı sırf laf olsun diye "bir gün sizi de bekleriz" dediyseniz bile bu tarz fırsatcı insanlara fırsat yaratmış olursunuz. Bir de sanıyorum ki eşiniz de siz de insanlara karşı yumuşak yüzlü, hayır diyemeyen, mahçup mizaçlı insanlarsınız; hal böyle olunca bu durumunuzdan faydalanmaya çalışacak insanlar muhakkak olacaktır. Insanlara fırsat verdiğiniz taktir de insanlar da onlara vermis oldugunuz bu imtiyazlarını sonuna kadar sömürürler. Yani diyeceğim o ki; bir şeyi istemiyorsanız, net bir şekilde bunu belirtmeniz ve uslubunuzu da ona göre takınmanız gerekir. Eşinize, o evin aynı zamanda sizin de eviniz olduğunu ve kafasına göre evinize misafir onayı veremeyeceği gerçeğini de kabullendirin.

Benim evimde yazlık yerde deniz evin karşısında ama kimseye anahtarımı vermem. Siz en baştan taviz vermişsiniz üstelik evli bile olmayan insanları evime zina yapsınlar diye anahtarı da bırakıp gitmezdim. Eşinde nasıl izin veriyor onu da anlamadım evde para altın var. Yatak odası özel eşyalar var. Yatak odasını bile kullanmıştır iğrenç ya

ne olabilir ki

en fazla sperm, idrar, dışkı ya da bilimum sıvılar olabilir

bunlarla da her alanda karşılaşabiliriz

bu saydıklarım otobüsün tutacağında da parada da bolca var

korona öncesinde çoğumuz sabahları poğaçamızı alıp öğlen de dışarıda yemek yiyen insanların

yıllar önce bir fabrikaya gitmiştim paketli ürün üreten hayatımda gördüğüm en kirli yerlerden biriydi

sonra bir konserve gıda fabrikasına gitmiştim

kadınlar elleri ile girişmiş sarma sarıyordu başlarında yalandan birer örtü sohbet muhabbet ellerinde çay bardakları vs

biz de 10 kişi dan dun girdik ayakkabılarımızla, saçımız başımız açık dolandık yanımdaki gıda mühendisi böyle olur ki demişti ihracat yapan bir firmaydı

ben bu nedenle evde seks yaparken olabilecek çokkk kirli bir şey cidden düşünemiyorum

yani koltuğu çamaşır suyu ile dezenfekte ediyorsunuz iyi hoş da çatal bıçak vs nasıl kullanıyorsunuz o zaman ya da yemekler

yani o salataları doğrayan adamın 10 dajkika önce ne yaptığını hiçbirimiz bilmiyoruz değil mi

bence biraz göz kapamak biraz da iyi düşünmek lazım

lakin "herkesin hijyen sağlık ve yaşama alışkanlıkları sizinkiler kadar usturuplu olmayabilir, dikkat etmekte fayda var" cümlenize katıldım

görümcem yazlık kiralayıp kalmıştı ama ay her yer pistir modunda her yeri temizledik vs vs anlattı

ben de saf saf ne olacak ki dedim insanlar ne yapacak eve

sonra ben yazlıkta iken görümcem bize kalmaya geldi

ve bingo ayağını koltuğun yastığına koyup yattı

evinde yahut benim evimde bunu yapmayan kişi orada bunu yaptı

dedim ki kişi kendinden bilir işi ama bu beni çok da rahatsız etmez

ama bu kişi kendisinden önce birisinin oturduğu klozete dahi oturmayan çokkkk pis bulan kişi, onun poposunun değdiği yere oturmazmış

bu durumda konu sahibi görümcem olsa klozeti de yenilemek lazım galiba :)))

evet, herkesin tercihleri, yaşam alışkanlıkları farklı ben sadece yatak odası mahremin orayı bari kullanmasınlar açısından yaklaşıyorum olaya

yatak odamı kullansınlar ama bebeğin odasına girmesinler diye mesaj atardım ben olsam, orası daha fazla hijyen gerektirir benim gözümde

konu sahibi arkadaşa kolay gelsin
Gıda denetçiliği de yaptığım için farkındayım hepsinin. Tuvaletten çıkıp ellerini yıkamaya ve pasta üreten insnalar..
Neyse, benim bebeğim şuan odasını kullanmıyor küçük olduğundan yanımda yatıyor. 1 yaşında daha.

Eşinizin kardeşine karşı almanız gereken bir tepki yok bence. Hata eşinizde. Çocuk aramış şansını denemiş, eşiniz de onay vermiş sonuçta. Bir de anladığım kadarıyla sizin haberiniz olmadan vermiş bu onayı. Kardeşine "yengen sevgilinle o eve girmenizden rahatsızlık duyabilir, evlenince bizim de orda oldugumuz bir zaman diliminde misafirimiz olursunuz" tarzı bir seyler de söylerek kardeşinin bu isteğini red edebilirdi.

Diğer misafir olayına gelecek olursak; demek ki bu insanlara o taviz verilmiş ki kendilerinde bu şekilde davranma cesaretini bulabiliyorlar diye düşünüyorum. Muhabbet esnasında insanların eviniz için "hayırlı olsun" kutlamalarına karşı sırf laf olsun diye "bir gün sizi de bekleriz" dediyseniz bile bu tarz fırsatcı insanlara fırsat yaratmış olursunuz. Bir de sanıyorum ki eşiniz de siz de insanlara karşı yumuşak yüzlü, hayır diyemeyen, mahçup mizaçlı insanlarsınız; hal böyle olunca bu durumunuzdan faydalanmaya çalışacak insanlar muhakkak olacaktır. Insanlara fırsat verdiğiniz taktir de insanlar da onlara vermis oldugunuz bu imtiyazlarını sonuna kadar sömürürler. Yani diyeceğim o ki; bir şeyi istemiyorsanız, net bir şekilde bunu belirtmeniz ve uslubunuzu da ona göre takınmanız gerekir. Eşinize, o evin aynı zamanda sizin de eviniz olduğunu ve kafasına göre evinize misafir onayı veremeyeceği gerçeğini de kabullendirin.
Teşekkür ederim. Güzel yazmışsınız, haklısınız

Eşim sormadan yaptı diyelım.öğrendiğim anda kaynımı arar.abin bana danışmadan size evet demiş .rızam yoktur .ben yokken tek kalsan bır nebze bir de yabancılarla evimde kalınmasını istemem.ev de müsait değil .derdım ve kapatırdım.

Zamanı gelince söylerim cümlesini başka birşey için kurdum. Çok fazla cevap yazınca sanırım ne demek istediğimi anlatamadım.
Öncelikle yatak fikrini bir arkadaş attı ortaya, ben de evet olabilir, acısını parayla çeksin anlamında dedim. Yani esas amacım yatak aldırmak falan değil.
Eşim yanımda değil. Görüştüğümüz zaman onunla bu durumu konuşucam. Niçin bana sormadığını,evde param olduğunu vs. Bunları telefonda yapmak istemedim ki zaten teli çekmiyordu, köydeydi. Hiç görüşemedik 3 gün.
Siz diyorsunuz ki ilk başta neden tepki vermedin. Veremedim. Verememiş olmam beni haklı yapmaz ama gerçeği de değiştirmez. Beceremedim işte.
Dediğim gibi ilk görüştüğümüzde Bir daha böyle birşey olmaması adına konuşucam. Zaten evden gitmişler artık. Belki kavga edicez, belki bir süre küs kalıcaz ama tabi ki konuşucam. İnanın o evden şuan zannettiğinizden daha fazla tiksiniyorum. Hatta hiç suçu olmadığı halde kv evine bile gitmiyorum.onlara da kızgınım, eşime de, kardeşine de...
Bakın bir kişi bile gitsinler,kalsınlar ne olacak ki dememiş. Ben ki eşya umurumda değil,eskisin yenisi alınır kafasında bir insanım,ona rağmen demedim,diyemem zira ev sahibi yokken o evde ev sahibinin tanımadığı insanlar kalamaz,kalmamalı. Neden mi,1.si normal bir zamanda değiliz,virüs kol geziyor(bebeğiniz var sizinde) 2.si evin hanımı olarak sizin haberiniz yok,belki eviniz dağınık kapıyı çekip çıktınız,o halde kimsenin görmesini istemiyorsunuz. 3.sü evinizden birşey kaybolsa kime hesap soracaksınız? Kimden şüpheleneceksiniz o bile belli değil. Siz evdeyken uygun görürseniz buyrun gelin dersiniz zaten ama özellikle siz evinizde yokken gelmeleri hoş değil,sizi görmeye gelmiyorlar. Tatil yapmaksa amaç,otelinden pansiyonuna bir dolu alternatif var.
Size bu kadar yüklenilmesinin sebebi de onu diyemem,bunu yapamam diyorsunuz her söylenene. Tabi ki bir bildiğiniz var muhakkak ama acı olan şu ki ,bu konular baştan nasıl alıştırılırsa öyle gidiyor. Annem yıllarca çekti misafirden, yurtdışından arabayla gelip memlekete giderken uğrar denize girerlerdi,onlar gider ev temizlenir paklanır ,dönerken bir posta daha gelirlerdi yine en baştan temizlik vs. Ve grup grup her yaz misafir ağırlanırdı evimizde. Yaz gelsin istemezdim zira kendi evimizde misafir gibiydik. Bu sebeple baştan çizginizi çekin. İnanın hastalıkta ,kazada bu insanlar koşa koşa gelmeyecekler yanınıza.

Nereden başlasam şimdi?

Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.

Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..

Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.

Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
Yazlık yerde evi olanların ortak derdi sizinki bence degerlı esyalarınızı eviniz de degil banka da tutun sonra kaybolur gelen mısafıre de bişi dıyemezsınız

Bakın bir kişi bile gitsinler,kalsınlar ne olacak ki dememiş. Ben ki eşya umurumda değil,eskisin yenisi alınır kafasında bir insanım,ona rağmen demedim,diyemem zira ev sahibi yokken o evde ev sahibinin tanımadığı insanlar kalamaz,kalmamalı. Neden mi,1.si normal bir zamanda değiliz,virüs kol geziyor(bebeğiniz var sizinde) 2.si evin hanımı olarak sizin haberiniz yok,belki eviniz dağınık kapıyı çekip çıktınız,o halde kimsenin görmesini istemiyorsunuz. 3.sü evinizden birşey kaybolsa kime hesap soracaksınız? Kimden şüpheleneceksiniz o bile belli değil. Siz evdeyken uygun görürseniz buyrun gelin dersiniz zaten ama özellikle siz evinizde yokken gelmeleri hoş değil,sizi görmeye gelmiyorlar. Tatil yapmaksa amaç,otelinden pansiyonuna bir dolu alternatif var.
Size bu kadar yüklenilmesinin sebebi de onu diyemem,bunu yapamam diyorsunuz her söylenene. Tabi ki bir bildiğiniz var muhakkak ama acı olan şu ki ,bu konular baştan nasıl alıştırılırsa öyle gidiyor. Annem yıllarca çekti misafirden, yurtdışından arabayla gelip memlekete giderken uğrar denize girerlerdi,onlar gider ev temizlenir paklanır ,dönerken bir posta daha gelirlerdi yine en baştan temizlik vs. Ve grup grup her yaz misafir ağırlanırdı evimizde. Yaz gelsin istemezdim zira kendi evimizde misafir gibiydik. Bu sebeple baştan çizginizi çekin. İnanın hastalıkta ,kazada bu insanlar koşa koşa gelmeyecekler yanınıza.
Ben söyleyenlere haksızlar demiyorum. Ama şöyle düşünün, anneniz o misafirlerden rahatsız olmuş ama söyleyememiş Di mi? Yeter artık bana uğramayın diyememiş. Bazı insanlar böyle herşeyi lom lom söyleyemezler. Keşke bazı şeyler sizlerin yazdığı kadar kolay olsa. İnsanlar sırf hayır diyemedikleri için terapi alıyorlar, sırf bu konu üzerine koca bir kitap yazılıyor. Ben sadece bu noktada kendimi anlatamıyorum. Yoksa bunun normal olmadığının farkındayım, hoş olmadığının da farkındayım.
ben kimseye sen yanlış düşünüyorsun demedim. Sadece ben yapamam dedim. Yani onlar ordayken çıkın diyemedim ama bir daha olmaması için konuşucam dedim. Evimde kalınma gerçeğini değiştirmeyecek belki ama bir daha böyle birşey yaşanmayacak. En azından ben ona inanıyorum.
Gelenler de sırf çıkar için geliyorlar haklısınız. Ama eşim çok farkında değil. İnşallah onlara da Bi çizgi çekmeyi başarıcam.

Ben söyleyenlere haksızlar demiyorum. Ama şöyle düşünün, anneniz o misafirlerden rahatsız olmuş ama söyleyememiş Di mi? Yeter artık bana uğramayın diyememiş. Bazı insanlar böyle herşeyi lom lom söyleyemezler. Keşke bazı şeyler sizlerin yazdığı kadar kolay olsa. İnsanlar sırf hayır diyemedikleri için terapi alıyorlar, sırf bu konu üzerine koca bir kitap yazılıyor. Ben sadece bu noktada kendimi anlatamıyorum. Yoksa bunun normal olmadığının farkındayım, hoş olmadığının da farkındayım.
ben kimseye sen yanlış düşünüyorsun demedim. Sadece ben yapamam dedim. Yani onlar ordayken çıkın diyemedim ama bir daha olmaması için konuşucam dedim. Evimde kalınma gerçeğini değiştirmeyecek belki ama bir daha böyle birşey yaşanmayacak. En azından ben ona inanıyorum.
Gelenler de sırf çıkar için geliyorlar haklısınız. Ama eşim çok farkında değil. İnşallah onlara da Bi çizgi çekmeyi başarıcam.
Annem rahatsız olmadı,aksine misafir onlar evin bereketi kafasındaydi,ne zaman trafik kazası geçirip babamla hastanelik oldular ve bizim misafirler transit geçip gittiler uğramadan o zaman anladı. Ayrıca hakkımızı aramamız gerekiyor,bazen hayır demek,bazen istemiyorum demek,bu sizi eksiltmez,kötü biri yapmaz ki.
Kayınvalideniz bile uygun bulmamış bu durumu siz hayır deseniz kim ne diyebilirdi ki?
Neyse ev sizin,akraba sizin,umarım dilediğiniz gibi olur bundan sonrası.

Evin anahtarını yaptırıp gelemezler ya yok artık derim yani. Uzaklar zaten 9 saatlik yol. Öyle atlayıp gelinecek mesafe değil. Bir de sitenin güvenliği var, herkesi zaten almıyorlar. Heryer kamera vs
Site güvenliği bile herkesi almıyor ama siz almışsınız evinize 🙄

Ben olsam atlar otobüse giderdim evime ne münasebet evimde haberim olmadan kalan insanlar var heleki böyle bir pandemi döneminde otel mi sizin eviniz.Gitsinler bir sürü ucuz apartlar var orda kalsinlar ne uyanıklar valla.Hemen gidin nasil rahat uyuyorsunuz anlamadim ben olsam gidip onları evde basardım.Eşinizi de söyleyecek bir şey bulamiyorum.Kavgadan korkmayın bazı kavgalar edilmesi gerek.
Gitme imkanım yok. Otobüsle Bi 8-9 saat sürer sanırım ve bebeğim var. Dediğiniz gibi çok uyanıklar, para vermemek için uğraşıyorlar işte

Ben olsam atlar otobüse giderdim evime ne münasebet evimde haberim olmadan kalan insanlar var heleki böyle bir pandemi döneminde otel mi sizin eviniz.Gitsinler bir sürü ucuz apartlar var orda kalsinlar ne uyanıklar valla.Hemen gidin nasil rahat uyuyorsunuz anlamadim ben olsam gidip onları evde basardım.Eşinizi de söyleyecek bir şey bulamiyorum.Kavgadan korkmayın bazı kavgalar edilmesi gerek.
Gitme imkanım yok. Otobüsle Bi 8-9 saat sürer sanırım ve bebeğim var. Dediğiniz gibi çok uyanıklar, para vermemek için uğraşıyorlar işte

Çok haklısınız olay sadece yatak odanız değil, bende istemem benim bardaklarımi kullanacaklar, tuvalet banyo... Gidince hangi çarşafı yikamaliyim ne bilemiyecem..

Orası evli çiftlerin evi, insanların karı kiz atacağı bir yer değil afedersin
Aynen öyle. Resmen günlük evi kiraya vermiş gibi olduk.

Neden mesaj atamıyorsunuz? Yanlış anlamayın, her şeye ama her şeye bir bahaneniz var. Arayamam, edemem, soramam. Şimdi de mesaj atamam. Mesaj yazamamanın sebebini merak ettim.
Telefonu çekmeyen bir yerde diye yazmıştım aslında. 🤔 Hani bu devirde sanki çekmeyen yer yokmuş gibi geliyor insana ama ben de gittiğim için biliyorum.
Döndü ordan yarın gelecek ben de yüz yüze söylemeyi düşünüyorum.
Onlar evden gideli epey oldu zaten

Mutfak tezgahının üstünde, salonda, banyonuzda ve elbette yatak odasında, yani her yerde seks yapmışlardır. O Kesin.

Koltuklarınızın üstünde sperm kalıntıları olacak. Oturmayın. Banyoda duşa kabine çıplak ayakla girmeyin. Her türlü vücut salgısı olacaktır.

Mutfak tezgahının üstünde, salonda, banyonuzda ve elbette yatak odasında, yani her yerde seks yapmışlardır. O Kesin.

Koltuklarınızın üstünde sperm kalıntıları olacak. Oturmayın. Banyoda duşa kabine çıplak ayakla girmeyin. Her türlü vücut salgısı olacaktır.
Adamlar 4 kişi nasıl her yerde seks yapabilirler. Yok artık. Grup yapacak halleri yok. Zaten sevgilisi ile tatile çıkan herkes seks yapar diye de bir şey yok da. Ben de konu sahibini haklı buluyorum ama abartmış insanlar her yerde seks-2+1evde başkaları varken nasil mutfakta seks yapılır bilmiyorum- diye, yok iç çamaşırını giyerler diye. Insan başkasının çamaşırını niye giysin. Erkeklerden biri alır sapıktır belki deseler daha mantıklı bir olay olur.

Back
X