- 12 Nisan 2007
- 6.212
- 77
- 358
- 58
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anuşkam yaza o maydanoz ve rokayla salata istiyorumkaydirigubbakcemile3 bitirmeyin sakın....
Çok şirin gözüküyorlar maşallah diyeyimsenin de ellerine sağlık anuşkam ciddi çok zevkli bir uğraş bu insanın nasıl hoşuna gidiyor değil miopuyorumnanaktan
çok hoşlaropuyorumnanaktantaze taze ne güzel
:) ay cok hoş olmuş
maydonozlar ne kadar guzel oylee
Ne güzel bunlar anuşkam....Müşterin çok bizi unutma:):)
sende ben gibi cok sIk ekmissin maydonozlarini benimkiler hic boy atamadi cüce kaldilar :icecream:
ne kadar da guzel buyumusler ınsan bakmaya doyamıyor :1rolleyes:
evın ıcerısınde sanırım sureklı, hani bazı bıtkıler sıneklenme falan yapar ya bunlarda olmuyormu merak ettım Anuska?
anuşka pencere önü bostanları ne kadar dayanıyor.yani nekadarsüre verim alabiliyorsun
ayrıca sümbüllerde çok güzellll:hulyanlar kaç ay dayanıyor....a.s.a.s.
sevgili anuşka sümbüllerini kıskandım ve bugün koçtaştan aynı seninkilerden aldım.çok mutlu oldumm nefis kokuyorlar.seneye yeniden açıcağını bilmiyordum.ne yapmam veya saksıları nasıl saklamam gerek bilgi verirsen sevinirim..
ayrıca pencere önü bostanlarını alıyoruz ve sadece suluyoruz değil mi.....
Canım, sümbül ve lalelerin çiçekleri ve yeşillikleri solduktan sonra saksısıyla birlikte bir torbaya koyup bodruma indiriyorum. Ertesi yıl açma zamanı geldiğinde torbanın içinde başlıyorlar yeşillenmeye.
Pencere önü bostanlarına gelince, tohumları içinde satılıyor. Üstünde tarifi var, aynen ona uy.Onları alt tabağından suluyorsun, üstünden de fısfısla su püskürtüyorsun o kadar. Üstten sularsan tohumlar oynar yerinden.
Büyüt de fotoğraflarını yolla.opuyorumnanaktan
çok faydalı bir bilgi oldu benim içinkaydirigubbakcemile5
babam yazlığımız bahçesinde maydonoz roka yetiştiriyor. çimlenene kadar üzerine şeffaf naylon örtüyor. çimlendikten sonra bakımı çok kolay oluyor. kestikçe yeni maydonozlar çıkıyor. ben de tohum ekip mutfakta yetiştirmek istiyordum. bu hazır pencere önü bostanlarını da koçtaşta görmüştüm ama almaya tereddüt ettim. sizinkiler çok güzel olmuş. bana da cesaret geldi. yarın torf almaya gidecektim bostan da alayım.
ayrıca ben de sümbülleri tek yıllık olarak biliyordum. artık zamanı geçiyor seneye alıp dediğiniz gibi saklamayı düşünüyorum. opuyorumnanaktan
lale soğanları kalıyorsa istanbul a her sene niye yenisini dikiyorlar acababilmiyorumkismile
ama çok sevindim bu soğanlı bitki işine. teşekkürlera.s.