- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
Allah sizden ve ailenizden razı olsun. Ve bir rica : Lütfen bana dua eder misiniz? Ailem aile olsun diye...boşver arkadaşım her konuda çıkar böyle empati özürlüler sen canını sıkma
konunu okuyup ciddi bi şekilde cevap verenlere sana yardımcı olmaya çalışanlara cevap yaz
Allah annene doğru yolu göstersin ,yaşanılan şeyleri unutucam demekle unutulmuyo ama onları düşünerekte kafanı bulandırma sen kendi ailene bak canım
Çok ama çok teşekkür ederim.. İnanın gönlümü biraz olsun ferahlattınız... Allah'ın razıyım dediği kullardan olasınız...İnşallah canım benim Allah herzaman yanında olsun inşallah ederim tabikide
ama en önemliside senin el açman canım
Kullarım, sana benden sorarlarsa (onlara söyle): Ben (onlara) yakınım. Dua eden, bana dua ettiği zaman onun du- asına karşılık veririm. O hâlde onlar da bana karşılık versin (benim çağrıma uysun)lar, bana inansınlar ki, doğru yolu bulmuş olalar. (Bakara, 2/186)
Allah herşeyi gönlüne göre versin
Çok teşekkür ederim , aynen dediğiniz gibi temel ön yargılar var ve yargılamak nedenini anlamaktan kolay geliyor insanlara... Umarım benim yaşadığım şeyler hiçkimsenin başına gelmez.Konuşamaz mısınız annenizle sonuçta evli bi bayansınız.Belki eşiniz rahat edemez annenizin yanında daimi kalacaksa daha da zor olur.Eşinizin rahatsız olduğunu söylersiniz
Normalde annedir nasıl böyle düşünülür ne kadar vefasızsın diye bakılır olaya.
Ama her anne veya baba anne-baba olgusunu gerçekten taşıyabilse.
Taşıyamayınca üzüntüyü çekende sen bi şey deyince kötü olanda sen sabır diliyorum arkadaşım sana.
Tekrar ediyorum , Benim zaten temizlikçim var. Annemi evimi temizlesin diye çağırmadım.
Çok zarif , çok incesin. Tam anlamıyla özet bu aslında , nokta atışı yaptın diyebilirim. Gerçekten , hani ona bakınca hem üzülüyorum çünkü en kötü şeyleri yaşatmış birinin bu yükle yaşaması ne zordur pişmansa eğer , hem de içimdeki boşluk öylesine büyük ki ben hala kuyuda yalnız bırakılan küçük kızım ...Arkadaşlar sayfaları okumadan sadece ilk yazdığınız yazıya bakarak yorum yapıyorlar sanırım Allah kolaylık sabır versin sana ne yaşadığını sen bilirsin hayal kırıklıklarını kalp kırıklıklarını bence sen elinden geleni yapıp hayırlı evlat olmaya çabalıyorsun ama zorlanmanda annenin geçmişte size hayırlı bir annelik yapamamasından kaynaklı seni üzmemişimdir inşallah bu cümlemle dedimya biz sadece yorum yaparız yaşadığın acıları sen bilirsin allahım sana en hayırlı yolu göstersin nasip etsin inşallah
Açıkçası bu sorunun cevabını gerçekten bilmiyorum. Annem de gelmeden önce ne konuda destek istediğimi söyledi çok bir cevap veremedim. Belki sadece yanımda olmasını bilmiyorum işte belki hayatımda biraz olsun anneme şımarmayı ama hiçbirini tam yapamıyorum. Abimle ilgili bir mevzusu da vardı aralarının iyi olması için biraz da bu bahaneyle çağırdım . Hem annem incinmesin hem eşim problemlerimizi bilmesin diye ...Tamam peki de ne için çağırdınız annenizi.?
Destek de neyin desteği bu orasını anlamadım.
Anne sevilmez mi ? Elbet seviyorum ama hani birini seversin ve o seni aldatır sonra belki yine barışırsın ama ne yar olabilirsin ne de yar olunmasına izin verirsin ya , arada kalmış bir duygu. Aşamıyorum. Ne evlat olabiliyorum hissede hissede ne de onun canının yanmasını istiyorum. Bir tür tam olamamışlık , bir türlü dolmuyor. Ruhum en çok bu ikilemden yorgun bu aralar..Anladım...
Sen bile itiraf edemiyorsun ama anneni özlüyorsun gelsin istyorsun.
Herşeye yaptığı her kötülüğe rağmen anneni seviyorsun.
Bu duyguyu çok iyi bilirim çook.
Çok teşekkür ederim. Zaten sabretmekten başka aklıma gelen fikrime yatan birşey yok şimdilik. Allahtan yardım diliyorum.Canım okuduklarımdan anladığım kadarıyla çok haklısın fakat bu haklılığını haksızlığa uğramadan nasıl ifade edeceksin bunu bilmyorsun... nacizane önerim azcık daha sabretmen hee birde eşinle aran çok önemli onunla huzurluğun yoksa eğer bu durumdan azcık daha sabrett belki annen de çalışma fikrinden vazgeçer ve abinle barrışıp tekrar onunla yaşamaya devam eder... Allah kolaylık ve çözüm versin
Çok teşekkür ederim. Zaten sabretmekten başka aklıma gelen fikrime yatan birşey yok şimdilik. Allahtan yardım diliyorum.
Evet gerçekten imtihanım. Ancak bu imtihan nasıl geçilir , doğru olan nedir , kalbimdeki ve sırtımdakı yaralar nasıl iyileşir bilmiyorum...sabırlı olmaya çalış imtihan dünyası seninkide buymuş. unutma Allah sabredenle beraberdir..... Rabbim kolaylık çözüm yolu versin en kısa zamanda
Evet gerçekten imtihanım. Ancak bu imtihan nasıl geçilir , doğru olan nedir , kalbimdeki ve sırtımdakı yaralar nasıl iyileşir bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?