evimden kovuldum....

yaşadığınız sıkıntılardan sonra şu anda mutlu olduğunuz için gerçekten çok şanslısınız
ama bu şansı devam ettirmek sizin elinizde;
yani anlaşılan kayınvaliden size maddi olarak destekte bulunduğunda sizi yok sayabiliyor,
tam bu durumdan kurtuldum derken, ev alırken onlardan destek alıp tekrar seni yok saymalarına müsade etme
eşinle, çocuklarınla mutlu huzurlu bir ömür diliyorum...

kayınnam kovdu..gerçi gel diye çok yalvardılar ama ben gitmedim..şimdi annemler konuşmuyolar onlarla...kayınnamlar konuşmam çocukları göstermem diye çok korktular..ama ben eşim için barıştım sırf o mutlu olsun diye..şimdide sinir olsamda eşim mutlu olsun diye unutmaya çalışıyorum o zor günleri ya çocuklarım ölüyodu onların yüzünden yüzde doksan ölcekler dedi doktorlar seni kurtaralım dediler..amayaşadılar çok şükür kahramanlarım..arkamdan öyle çok konuşan oldu ki hepsini allah havale ediyorum...şimdi kayınpederim emekli olacak yazın ben biraz vereyim birazda siz katın arabayı takıları satın ev alın diyo..onlarda yardım istemiyorum ama kira çok zor iki çocukla..ev alınca yine aynı şeyler olurmu acaba...şimdiki evimin hiç bişeyine karışmıyo kayınnam misafir gibi..yeni evde aynı olurmu ya napiim ben yardımmm...

arabayı takıları sattırıp, evi kendi üstlerine alırlarsa şaşma.
eşini al karşına konuş, allah muhafaza sana bişi olsa ben iki çocukla ne yaparım de.
ailene güvenemem, çoluğumdan cocuğumdan oluyodum onlar yüzünden, evim bildiğim yerden kovuldum de.
bu günün yarını var, evlatlarının hatrına evi üstüme yap de.
ne olursa olsun, gün gelir düşenin dostu olmaz. seninde bi güvencen olsun.
çok zor şartlar altında, üstüne üstük tedaviyle zor bela iki evlat vermişsin ona.

kayınvalden senin gözünün yaşına bakmaz.
tarih tekerrürden ibarettir, yine kapının önüne koyarlar falan mazallah.
sen tatlı dille iste eşinden.
vermem dersede üsteleme. çünkü çogu erkek bunu kabul etmez.
sen yaşadıkların yüzünden en azından bunu talep et eşinden.
evin tapusunuda verme sakın onlara, biz size öderiz deselerde verme..
olmaz de..

çok saolun kızlar haklısınız ama eşim ev almayı istiyo başka çarem yok ,eğer şimdi almazsak ömür boyu alamayız diyo..800 maaş 350 kira nasıl geçinilir ki doğal gazı var osu var busu var,eşimede hak veriyorum..ama bana sözü var ev onun üstüne olcak..dedim ortak olsun onuda kabul etmiyo ama belki son anda ikna ederim...kayınnamın gözü korktu gibi...eğer eskiye dönerse o zaman görürler günlerini bu sefer alttan almam hayatımla oynatmam...onlarda yıprandılar bende yıprandım artık aynı şeyler olursa kimse kaldıramaz..oturulup konuşulcak insan olsalar..ama değiller işte..korkmak istemiyorum düşünmek istemiyorum ne olacak diye,ev almasak eşim cephe alcak, aman ya altınların arabanın aptalımıyım giderse eyvallah derim..çocuklarım yeter bana napim ben yaa

kuzum 800 tl ile nasıl ev almayı düşünüyosunuz 1100alıyoruz ama cesaret edemiyoruz malesefff

800 lirayla ev almıycaz canım 800 yetmediği için alıcaz...birikimimiz var birazda yardım olursa kayınpederden öyle yoksa nerdee

Canım işte bir çok erkeğin yapmadığını kocan sana yapmış. Ayrı eve çıkmışsınız. Bence kimseye takılma kocana da ailene de sahip çık. Olumsuzluklarla ne eşinin ne de senin hayatını zehir et.
Seni sevmeyen de sevmesin. Önemli olan eşin ve çocukların.

aynı selerı dusunumusuz kocan ıyise senı sevıyomus senın ıcın ayrı ev bıle tutmus gerısı hıkaye...

benım bır arkadasım var ıkızlerıne hamıleyken kocasını ıslerı bozulmus eve bakamamıs kızda hamıleyken ailesını evıne donmus mecburıyetten kıraları vs vs odenmemıs cunku kocası bıdaha ne aramıs ne sormus kız cocuklarını dogurdu adamdan bıdaha tık yok ıkızlerde okadar tatlı bebelerdıkı onları bıkere gordum ıcım sızladı ben elken bukadar ıcım sızlıyo o adam onları gormeden nasıl yapabılıyo arkadasım esımle benım aramda sorun yoktu kaynanam ayırdı bızı dedı aylarca adamdan tık cıkmadı basanma mahkemesınde ıkızlerde ordaymıs adam donup bakmamıs bıle eger yanlıs hatırlamıyosam:44:yanı ne adamlar var kocanın yuvanın degerını bıl

Son düzenleme:
canım geçenler yaşananlar unutuluyor ben de neler çektim eşim zamanında çalışmamış dedeye bakmış özürlü kadeşe bakmış kayınvalide çalışıyomuş emekli olmuş gezmiş zorluk ona göre çekmiş eşim 10 yıl çalışsa emekliydi şimdi deden kayınvalideye kalan maaşla bize yardım ediyor ve evimizi aldık ama alırkende neler çektik ben boşanmaya kadar geldim ailemde kabul etmişti eşim çok iyi ama bazen iyilikte yetmiyor
kayınvalidem napalım kısmet bu çekiliyor yapılanlar unutuluyor ve istemesende gülümsüyorsun konuları açamıyorsun bile ama bak 2ci yıl ödememiz dolacak inşallah şimdi oda iyiki almışız kiranız okadar olacaktı diyor ve benimkide tapuyu kendi üstüne istedi anlatamdım benim ailemin zaten evi var bugün oğlunla ayrılsak sen ölsen özürlü kardeş ve oğlun napıcak bi ev sahibi olun diye ama o hep geline ev aldık diye baktı
ve eşim kendi üstüne yaptı tapuyu ki yeni kanuna göre zaten yarısı direk senin oyüzden eşinin üstüne olsun tapu sorun yok
ama ne olursa olsun yinede karışacak insan her halukarda karışır ama yaşanan lardan belki onlarda akıllanmışlardır ve bebişler büyümeden bi ev sahibi olun ki buherkeze dileğim

Back
X