kayınnam kovdu..gerçi gel diye çok yalvardılar ama ben gitmedim..şimdi annemler konuşmuyolar onlarla...kayınnamlar konuşmam çocukları göstermem diye çok korktular..ama ben eşim için barıştım sırf o mutlu olsun diye..şimdide sinir olsamda eşim mutlu olsun diye unutmaya çalışıyorum o zor günleri ya çocuklarım ölüyodu onların yüzünden yüzde doksan ölcekler dedi doktorlar seni kurtaralım dediler..amayaşadılar çok şükür kahramanlarım..arkamdan öyle çok konuşan oldu ki hepsini allah havale ediyorum...şimdi kayınpederim emekli olacak yazın ben biraz vereyim birazda siz katın arabayı takıları satın ev alın diyo..onlarda yardım istemiyorum ama kira çok zor iki çocukla..ev alınca yine aynı şeyler olurmu acaba...şimdiki evimin hiç bişeyine karışmıyo kayınnam misafir gibi..yeni evde aynı olurmu ya napiim ben yardımmm...
arabayı takıları sattırıp, evi kendi üstlerine alırlarsa şaşma.
eşini al karşına konuş, allah muhafaza sana bişi olsa ben iki çocukla ne yaparım de.
ailene güvenemem, çoluğumdan cocuğumdan oluyodum onlar yüzünden, evim bildiğim yerden kovuldum de.
bu günün yarını var, evlatlarının hatrına evi üstüme yap de.
ne olursa olsun, gün gelir düşenin dostu olmaz. seninde bi güvencen olsun.
çok zor şartlar altında, üstüne üstük tedaviyle zor bela iki evlat vermişsin ona.
kayınvalden senin gözünün yaşına bakmaz.
tarih tekerrürden ibarettir, yine kapının önüne koyarlar falan mazallah.
sen tatlı dille iste eşinden.
vermem dersede üsteleme. çünkü çogu erkek bunu kabul etmez.
sen yaşadıkların yüzünden en azından bunu talep et eşinden.
evin tapusunuda verme sakın onlara, biz size öderiz deselerde verme..
olmaz de..