• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evime alışamadım

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.575
598
Biraz taşlanayım aklım başıma gelsin diye geldim :KK53: Şaka bir yana üç aylık evliyim. Geçtiğimiz ay oturduğum siteyi şikayet eden bir yazı yazmıştım hatırlarsınız. Maalesef evimi sevemiyorum. Evi mecburen aldık çünkü Beylikdüzü civarında evler sanki Moda gibi pahalı ve biz de paramız pul olmadan bu evi alalım dedik.

Site temiz değil daha doğrusu insanlar temiz değil, evleri özensiz yapmışlar imalat hataları var, klima yasak bütün yaz canımız çıktı. Ben de bu sebeplerden evi sevemedim. Kendi eviniz var sevmiyorsun nankörsün diyeceksiniz haklısınız. Ama eve a alı şa ma dııım! :KK43:

Her taraf inşaat, beton, gürültü, yeşil yok denizi özledim :KK43: derdime dert mi arıyorum ben napıyorum ? :KK51:

Yüksek katlarda olmayan en azından ağaç gören yani esen bir ev istiyorum, giderimizden koku geliyor lodoslarda kokmasın ev başka şey istemiyorum.

Fiyatlar da bir yandan alıp başını gidiyor sabır vive sabır..

Yapacak birşey yok demek ki sevemiyorsunuz. Sevmediğiniz bir evde huzur da zor olur gibime geliyor. Yapamayacak gibiyseniz bu evi kiraya verip kendiniz başka bir yere kiraya çıkın. Hem geliri giderini karşılar hem de siz sevdiğiniz bir ortamda yaşarsınız. Sizi anlıyorum çünkü ben de olsam anlattığınız gibi bir yerde yaşamak istemezdim.

Bizimde kendi evimiz ama ben de sevmiyorum. Sadece evi değil eşyamı da sevmiyorum. Çıkmak için gün sayıyorum. Kiraya gitmeyi bile düşünüyoruz son zamanlarda.

Merak ettim de Siteniz kentsel dönüşüm hikayesiyle yapılmış bir yer mi?

Bizimde kendi evimiz ama ben de sevmiyorum. Sadece evi değil eşyamı da sevmiyorum. Çıkmak için gün sayıyorum. Kiraya gitmeyi bile düşünüyoruz son zamanlarda.

Merak ettim de Siteniz kentsel dönüşüm hikayesiyle yapılmış bir yer mi?

Yok değil Özyurtlar İnşaat'ın projesi. İnternet sitesinde vaad edilenden dünya kadar farklı bir site. İki sene oldu evi alalı halen oturmadı eksikleri sitenin.

Peki siz de yeni evli misiniz ?

ben olsam evimi kiraya verir başka yere kiraya çıkardım.
sevmeyince zor gerçekten.

Eşimin işi çok yoğun ve haliyle üç aylık evli olunca bana eşya taşınma deme diyor haklı olarak. Belki biraz saha sabredersem bunu satıp başka eve çıkarız :(

Yok değil Özyurtlar İnşaat'ın projesi. İnternet sitesinde vaad edilenden dünya kadar farklı bir site. İki sene oldu evi alalı halen oturmadı eksikleri sitenin.

Peki siz de yeni evli misiniz ?

2 yıllık evliyiz biz de. Site yeniyse zamanla oturabilir diye tahmin ediyorum. Bizim sıkıntımız siteden, evden çok site ahalisi. Yoksa evimiz güzel, ferah. Ama komşular beni deli ediyor.

Bu arada seyyar klimalar var, biz bu yaz başında aldık, gayet işe yarar bişey. Klima yasak olunca kurtarıcı oluyor resmen. Tavsiye ederim.

Bizde kentsel dönüşüm ayağına bekliyoruz

Kendi binamız ve eski bakım gerekiyor fakat kentsel dönüşüm var bizim Mah.

Yenilenecekmiş nezaman Allah bilir buraya girselerde bizde gitsek yea

Benim evimle şikayetim eski olması yenilemek masraf yapmak istemiyorum
Çıkamıyorumda beklemedeyim
Eşya değiştirdim falan biraz renk olsun dedim ama yeni yapılan evler çok güZel kiii ya!
:KK51:

2 yıllık evliyiz biz de. Site yeniyse zamanla oturabilir diye tahmin ediyorum. Bizim sıkıntımız siteden, evden çok site ahalisi. Yoksa evimiz güzel, ferah. Ama komşular beni deli ediyor.

Bu arada seyyar klimalar var, biz bu yaz başında aldık, gayet işe yarar bişey. Klima yasak olunca kurtarıcı oluyor resmen. Tavsiye ederim.

Siz de yenisiniz iki sene ne ki :) eşim o klima nem fazla olduğu için işe yaramaz demişti bizim ev gerçekten çok ama çok sıcak çünkü. Ama seneye yaz yapıcaz bir şeyler Allah kısmet ederse. Ben de site ahalisinden memnun değilim evden de değilim hiçbir şeyden değilim. İki senelik site her yer kırık dökük beyaz duvarları sanki kömür tutmuş gibi elleriyle kirletmişler bir insan eli nasıl o kadar kirlenir anlamadım. Asansörler dondurma kağıdı dolu :(

Biraz taşlanayım aklım başıma gelsin diye geldim :KK53: Şaka bir yana üç aylık evliyim. Geçtiğimiz ay oturduğum siteyi şikayet eden bir yazı yazmıştım hatırlarsınız. Maalesef evimi sevemiyorum. Evi mecburen aldık çünkü Beylikdüzü civarında evler sanki Moda gibi pahalı ve biz de paramız pul olmadan bu evi alalım dedik.

Site temiz değil daha doğrusu insanlar temiz değil, evleri özensiz yapmışlar imalat hataları var, klima yasak bütün yaz canımız çıktı. Ben de bu sebeplerden evi sevemedim. Kendi eviniz var sevmiyorsun nankörsün diyeceksiniz haklısınız. Ama eve a alı şa ma dııım! :KK43:

Her taraf inşaat, beton, gürültü, yeşil yok denizi özledim :KK43: derdime dert mi arıyorum ben napıyorum ? :KK51:

Yüksek katlarda olmayan en azından ağaç gören yani esen bir ev istiyorum, giderimizden koku geliyor lodoslarda kokmasın ev başka şey istemiyorum.

Fiyatlar da bir yandan alıp başını gidiyor sabır vive sabır..
Klima neden yasak ben bunu anlamadim :(

Bizde kentsel dönüşüm ayağına bekliyoruz

Kendi binamız ve eski bakım gerekiyor fakat kentsel dönüşüm var bizim Mah.

Yenilenecekmiş nezaman Allah bilir buraya girselerde bizde gitsek yea

Benim evimle şikayetim eski olması yenilemek masraf yapmak istemiyorum
Çıkamıyorumda beklemedeyim
Eşya değiştirdim falan biraz renk olsun dedim ama yeni yapılan evler çok güZel kiii ya!
:KK51:

İnşallah en kısa zamanda gelirler sizin oraya da. Ev eskiyse masraf çok olur yapmamak en iyisi. Ben sahilde büyüdüm Büyükçekmece'de denize yakındık ağaç doludur her yer şimdi betona bakmak üzüyor beni :(

Klima neden yasak ben bunu anlamadim :KK43:

Mantolama varmış dışarıda o yüzden bir de dış cephede klima kutuları çirkin duruyor diye. Beylikdüzünde genelde yoktur ama evlerde genel soğutma havalandırma sistemi oluyor bizde yok :(

Bizimkiler, çaylarını çekirdeklerini alıp kapı onünde oturuyorlar. Apartmanın pisliğine değinmiyorum bile. Posta kutularının hiç biri kapanmıyor. Eşek yüküyle aidat ödüyoruz, yapılan hiç bişey yok. Üst kattakinin evde at beslediğinden şüpheleniyorum. Hem gelen sesler hem koku sadece atla açıklanabiliyor çünkü. Anlat anlat bitmez. Ben şu an çalışmıyorum, bi kaç ay içinde başlicam muhtemelen. Başlar başlamaz taşıncam burdan. Katlanamıyoruz artık.
Siz de yenisiniz iki sene ne ki :) eşim o klima nem fazla olduğu için işe yaramaz demişti bizim ev gerçekten çok ama çok sıcak çünkü. Ama seneye yaz yapıcaz bir şeyler Allah kısmet ederse. Ben de site ahalisinden memnun değilim evden de değilim hiçbir şeyden değilim. İki senelik site her yer kırık dökük beyaz duvarları sanki kömür tutmuş gibi elleriyle kirletmişler bir insan eli nasıl o kadar kirlenir anlamadım. Asansörler dondurma kağıdı dolu :KK43:

Bizimkiler, çaylarını çekirdeklerini alıp kapı onünde oturuyorlar. Apartmanın pisliğine değinmiyorum bile. Posta kutularının hiç biri kapanmıyor. Eşek yüküyle aidat ödüyoruz, yapılan hiç bişey yok. Üst kattakinin evde at beslediğinden şüpheleniyorum. Hem gelen sesler hem koku sadece atla açıklanabiliyor çünkü. Anlat anlat bitmez. Ben şu an çalışmıyorum, bi kaç ay içinde başlicam muhtemelen. Başlar başlamaz taşıncam burdan. Katlanamıyoruz artık.

Ay aynen :KK57: Çekirdekleri bankların altına yiyorlar çekirdek kubbesi oluyor. Zaten doğru dürüst çardak sosyal tesis falan hak getire de.. Temiz olsalar keşke. Havuz mikrop dolu dışarıda havuza gidiyoruz dünya para harcayıp. E ben o aidattan ne anladım:KK57:

Is
Mantolama varmış dışarıda o yüzden bir de dış cephede klima kutuları çirkin duruyor diye. Beylikdüzünde genelde yoktur ama evlerde genel soğutma havalandırma sistemi oluyor bizde yok :(
Anladim simdi.. Yani ama kendi eviniz diye bu eziyetlerede katlanilmaz ki insan evi sevmeyince temizlik yapasi bile gelmiyor :( Rabbim yardimcin olsun

Of resmen üçüncü dünya ülkesi gibi. Bu kapı önünde çay çekirdek sevdası nedir anlamış değilim ben. Allahtan bizim sitede yok ama arkadaşlarımın evine ziyarete gittiğimde çok görüyorum. Özellikle Sincan, Etimesgut gibi semtlerinde Ankara'nın. Sokakta halı yıkama ve yün dövmenin bir versiyonu bu da. Allah yardımcınız olsun.

Is
Anladim simdi.. Yani ama kendi eviniz diye bu eziyetlerede katlanilmaz ki insan evi sevmeyince temizlik yapasi bile gelmiyor :KK43: Rabbim yardimcin olsun

Çalışmama rağmen hiçbir şeyi eksik etmiyorum evimin. Şimdi sildim süpürdüm ak pak yaptım. Acaba evliliğe mi alışma süreci diyorum ? Belki zamanla alışırım.

Of resmen üçüncü dünya ülkesi gibi. Bu kapı önünde çay çekirdek sevdası nedir anlamış değilim ben. Allahtan bizim sitede yok ama arkadaşlarımın evine ziyarete gittiğimde çok görüyorum. Özellikle Sincan, Etimesgut gibi semtlerinde Ankara'nın. Sokakta halı yıkama ve yün dövmenin bir versiyonu bu da. Allah yardımcınız olsun.

Teşekkür ederim hepimize :KK24:

Back
X