ben böyle birşey yaşamadım.kolay alıştım evliliğe,
sanırım sendeki güçlü aile bağlarından doğan bir durum.
bunun tek ilacı zaman sanırsam...
eğer boşsan bir süre evinle ilgilen,eşyaların yerini değiştir,değişik tarifler dene,evinde arkadaşlarını,akrabalarını ağırla...vs
bu faaliyetller yavaş yavaş ''benim evim'' hissini verecektir.
mutluluklar dilerim
Farklı bir şehre gelin gelmeme rağmen evime ve evliliğe kolay adapte oldum ama geldiğim şehre hayır!!! Sanırım sebebi eşime çok aşık olmam zira aksi halde bu şehirde 1 gün yaşamazdım
Ben hıc yasamadım boyle bırsey evlenelı 1 yıl oldu her gecen gun evıme daha cok baglandımm...
Kendı duzenın,hersey senın...Sen neyı nerede ıstıyorsan oraya koyuyorsun kımse karısamaz...
Aksam yemek yapmak ıcın kocacıgına mutfaga gecıyorsun yepyenı mıs gıbı esyalarınla guzel yemekler hazırlıyorsun...
​Bunlardan daha guzel ne olabılır dusunsene ?
zamana birak ilk bir yildan sonra alismis goreceksin kendini...normaldir...
canım zamanla alışırsın başta bende öyleydim.sonra alışıyosun.bi zaman sonra gör bak ailenin evine gidince kendi evine hemen gtmek isticeksn.evine misafr cagr mutfakta guzel seyler yap.onlara biseyler ikram et.
ben evim konusunda sıkıntı yaşamadım ama hiç arkadaşım yok çok sıkılıyorum bende
Seni okadar iyi anlıyorum ki bende evleneli 1 sene oldu bir sıkılıyorum bir seviyorum bende de dengesizlik var galiba : ) komşum da yok hiç her istediğimde anneme de gidemiyorum bende yalnızım ,böyle bunaldığım zaman hemen kur'anı Kerm okuyorum ferahlıyorum eğer biliyorsan dene rahatlarsın
6 ayın sonunda alışabildim hep geri dönecekmişim gibi geldi
ama hepsi geçiyor inan evliliğin tadını cıkar ilk günlerine istesende geri dönemiyorsun :)
canım 1 sene oldu ve hala alışamdınmıdesene benim daha çok yol katetmem gerekiyo biliyorum kuranı denicem teşekür ederim
Arkadaşlar daha yeni evlendim ama evime birtürlü alışamıyorum bu evdeki herşey bana yabancı geliyor eski aile yaşantımı çok özlüyorum annemi babamı .. eşimi seviyorum ama niye böyle oluyo anlamıyorum yeni evlendinde benim gibi zorluk çeken arkadaşlar varmıdır acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?