Evime alışamıyorum

klasik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
187
21
118
Arkadaşlar daha yeni evlendim ama evime birtürlü alışamıyorum bu evdeki herşey bana yabancı geliyor eski aile yaşantımı çok özlüyorum annemi babamı .. eşimi seviyorum ama niye böyle oluyo anlamıyorum yeni evlendinde benim gibi zorluk çeken arkadaşlar varmıdır acaba ?

Son düzenleme:
ben böyle birşey yaşamadım.kolay alıştım evliliğe,
sanırım sendeki güçlü aile bağlarından doğan bir durum.
bunun tek ilacı zaman sanırsam...
eğer boşsan bir süre evinle ilgilen,eşyaların yerini değiştir,değişik tarifler dene,evinde arkadaşlarını,akrabalarını ağırla...vs
bu faaliyetller yavaş yavaş ''benim evim'' hissini verecektir.
mutluluklar dilerim

Farklı bir şehre gelin gelmeme rağmen evime ve evliliğe kolay adapte oldum ama geldiğim şehre hayır!!! Sanırım sebebi eşime çok aşık olmam zira aksi halde bu şehirde 1 gün yaşamazdım

evet bizim aile baglarımız çok kuvvetliydi ailemle aynı şehirde yaşamama ragmen onları bukadar çok özlememe bende anlam veremiyorum sanırım zamanla herşey yerine oturacaktır teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Farklı bir şehre gelin gelmeme rağmen evime ve evliliğe kolay adapte oldum ama geldiğim şehre hayır!!! Sanırım sebebi eşime çok aşık olmam zira aksi halde bu şehirde 1 gün yaşamazdım

bende seviyorum eşimi ama biraz fazla aileciyim sanırım bide onlardan hiç ayrı kalmadıgım için bukadar zor geliyor olabilir sen hangi şehre gelin gittin canım

Ben hıc yasamadım boyle bırsey evlenelı 1 yıl oldu her gecen gun evıme daha cok baglandımm...
Kendı duzenın,hersey senın...Sen neyı nerede ıstıyorsan oraya koyuyorsun kımse karısamaz...
Aksam yemek yapmak ıcın kocacıgına mutfaga gecıyorsun yepyenı mıs gıbı esyalarınla guzel yemekler hazırlıyorsun...

​Bunlardan daha guzel ne olabılır dusunsene ?

zamana birak ilk bir yildan sonra alismis goreceksin kendini...normaldir...

ben birazcık hazırcı bi insanım :) birazda ondan zorlanıyo olabilirim annem bana hiç iş yaptırmazdı biraz nazlı büyüdüm o pişirir ben yerdim şuan yemek yapmakta falan biraz zorlanıyorum bu konularda biraz acemiyim eşim anlayışlı ama nereye kadar bu düzeni nasıl oturtcamı bilmiyorum açıkçası

canım zamanla alışırsın başta bende öyleydim.sonra alışıyosun.bi zaman sonra gör bak ailenin evine gidince kendi evine hemen gtmek isticeksn.evine misafr cagr mutfakta guzel seyler yap.onlara biseyler ikram et.

Seni okadar iyi anlıyorum ki bende evleneli 1 sene oldu bir sıkılıyorum bir seviyorum bende de dengesizlik var galiba : ) komşum da yok hiç her istediğimde anneme de gidemiyorum bende yalnızım ,böyle bunaldığım zaman hemen kur'anı Kerm okuyorum ferahlıyorum eğer biliyorsan dene rahatlarsın

canım zamanla alışırsın başta bende öyleydim.sonra alışıyosun.bi zaman sonra gör bak ailenin evine gidince kendi evine hemen gtmek isticeksn.evine misafr cagr mutfakta guzel seyler yap.onlara biseyler ikram et.

o zamanın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum ben şuan kendi evimde misafir gibi hissediyorum bikaç gün sonra ailemin yanına gitcekmişim gibi geliyo :)

canım 1 sene oldu ve hala alışamdınmı desene benim daha çok yol katetmem gerekiyo biliyorum kuranı denicem teşekür ederim

6 ayın sonunda alışabildim hep geri dönecekmişim gibi geldi

ama hepsi geçiyor inan evliliğin tadını cıkar ilk günlerine istesende geri dönemiyorsun :)

6 ayın sonunda alışabildim hep geri dönecekmişim gibi geldi

ama hepsi geçiyor inan evliliğin tadını cıkar ilk günlerine istesende geri dönemiyorsun :)

aynen banada öyle geliyor benimseyemiyorum bi türlü evimi daha zorluk çekcem desene

canım 1 sene oldu ve hala alışamdınmı desene benim daha çok yol katetmem gerekiyo biliyorum kuranı denicem teşekür ederim

Maalesef öyle eşime de belli etmek istemiyorum üzülmesin diye ama anlıyor yapacak da birşeymyok tabiki alışarım inşallah

bennnnnnnnn

27 yaşında evlendim 4-5 yıl annemi babamı terketmişim gibi hissettim.oysa ikiside çok bencil insanlardır.

Son düzenleme:
Ben de tam tersi evlendiğimin ertesi günü alışmıştım harikaydı evim sonra baba evine döndük gerci kabus yeniden basladı vol2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…