bennnnnnnnn
27 yaşında evlendim 4-5 yıl annemi babamı terketmişim gibi hissettim.oysa ikiside çok bencil insanlardır.
Ben de tam tersi evlendiğimin ertesi günü alışmıştımharikaydı evim sonra baba evine döndük gerci kabus yeniden basladı vol2
canım bende senin gibi yeni evliyim farklı şehire gelin geldim.
ben de alışamamak değil de farklı bi duygu oluyo tarif edemediğim,
inşallah zamanla alışırsın
bende çevrem olmadığından zorluk çekiyorum biraz
canım evin harikaymış ama eşin degilmiş sanırım
Arkadaşlar daha yeni evlendim ama evime birtürlü alışamıyorum bu evdeki herşey bana yabancı geliyor eski aile yaşantımı çok özlüyorum annemi babamı .. eşimi seviyorum ama niye böyle oluyo anlamıyorum yeni evlendinde benim gibi zorluk çeken arkadaşlar varmıdır acaba ?
İlk zamanlar hemen herkes yaşar bu durumu
Uyanırsın tavanlar yabancı gelir, ben nerdeyim filan olursun bilirim
Bir iki aile ziyaretine gidince de gözlerin dolar
Ama zamanla geçiyo
Bi standardı olmamakla beraber benim 6 ay sürmüştü
yalnız olmadıgıma sevindim ailemin yanına gittimde hiç gelesim gelmiyo zaten nerdeyse eşime sen git ben burda kalcam demek geliyo içimden çok uzun sürüyomuş ama ya
Dediğim gibi bi standardı yok
Benim bi arkadaşım var liseden, birgün bile bu hüznü yaşamamış
Belki senin de 6 ay kadar uzun sürmez zaten
Ama içinden geleni yapma
Başka yerde kalma
Ne annende ne kayınvaliden de
Alışana kadar git gez gör ama akşamhep evinde kal
kişiden kişiye degişiyo demekki umarım en kısa zamanda alışırım saol tavsiyelerin için tatlım
ben birazcık hazırcı bi insanım :) birazda ondan zorlanıyo olabilirim annem bana hiç iş yaptırmazdı biraz nazlı büyüdüm o pişirir ben yerdim şuan yemek yapmakta falan biraz zorlanıyorum bu konularda biraz acemiyim eşim anlayışlı ama nereye kadar bu düzeni nasıl oturtcamı bilmiyorum açıkçası
bende seviyorum eşimi ama biraz fazla aileciyim sanırım bide onlardan hiç ayrı kalmadıgım için bukadar zor geliyor olabilir sen hangi şehre gelin gittin canım
Merhaba kızlar bende yenı evlıler kervanındayımEşimle cok mutluyuz, benım hem en ıyı arkadasım hemde evlılıgılı bır ekıp işi gıbı dusunuyoruz devamlı bana destek oluyor her konuda... Yalnız eve hıc mı hıc alısamadım!! ( Evlenmeden once kendı ailemle cok sıkı fıkı bir aile ilişkim yoktu. Sanırım bu yuzden durumun benden kaynaklandıgını dusunuyorum. Cunku kayınvalıdem bır bına ötemde oturuyor, kayınpederım daha oncesınde rahmetlı oldugu ıcın eltim kaynım ve cocuklarıyla bırlıkte aynı evde yasıyorlar, dolayısıyla sureklı bırlıkteler ve cok ıyı gecınıyorlar. Kendılerı de cok ıyı ınsanlar Allah ıcın haklarını yıyemem Ama sureklı benımde yanlarında olmamı ıstıyorlar ve bende bu durumdan cok cok coooooooook sıkılıyorum!!!!!!!!!!!!!!! Yalnızlıgı seven, evinde yalnız zaman gecırmeyı seven bı ınsanım. Ramazan baslamadan once her sabah saat 10da sureklı kahvaltıya beklıyorlar, aksam yemegı ıcın de eşim gelınce gelın burda yıyın bosver yemek yapma durumu oluyor, e hal boyle olunca da ben kendı evıme alısamıyorum!!! Ne yapcam bılmıyorum cok daralıyorum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?