- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Kamera koymycam diye bir şey söylemedim ki. Zaten ilk yapmam gereken o,farkındayım. Sanki imkan varda ben almıyorum gibi lanse ediliyor ama sizin aracılığınizla bi kere daha söylemek istiyorum. Arkadaşlar,ilk fırsatta kamera zaten almak zorundayım. Ben bu işi yapanın yanına bırakmam merak etmeyin. Sizlerde çok merak ettiniz farkındayım. Ama çalıştığım için rahatlıkla gidip kamera edinemiyorum. Yorum yapıyorsunuz Allah razı olsun ama lütfen biraz anlayış. Hala ısrarla bu ne rahatlik diyen var.
Güzel arkadaşım ben kamera koyup 1 gün bile kilidi değiştirmeden birinin evime girme ihtimalini kaldıramam dersiniz tamam. Benim görüşüm hemen csi gibi kamera takmak değil bence bu işin adabı önce konu komşuya sormak derseniz ona da tamam. Ama ilk yapmam gereken kamera koymak farkındayım diyorsanız orda iş değişiyor. Bunun farkında olmasanız ben size rahat falan demem. Kendi usulünüzle hallediyorsunuz sonuçta. Ama kamera sizind e aklınıza yattıysa, bütün elektronik mağazalarında var. Eşiniz eve gelirken bile alabilirdi. Eşiniz eve gelirken anahtar da alabilirdi ya da aldı bilemiyorum. Yani yol üstünde yapılacak şeyler. Ben Ankarada olduğumdan belki 10a kadar açık avmlerde bu iş hallolduğu için bu kadar rahat konuşuyorum. Belki sizin orda böyle bir imkan yok bilemiyorum.
Ama iş bu kadar yayıldıktan, neredeyse boş inşaatta çalışan işçilere bile haber gitmişken zaten bir süre kimse cesaret edemez bence. O yüzden kameranın falan anlamı kalmadı. Kilidi değiştirin gitsin.