- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
canım pardon,hazırlıklar hızlandı,artık sık sık giremiyorum buraya :/
öncelikle belirtmek istediğim -kendim için hep geçerlidir- bir kural var:evine ne beğeniyorsan,içine ne sinecekse o eşyayı al.
yani uyacaktı,uymayacaktı,olurdu,olmazdı düşünme..aklında kalacağına evinde olsun:)yani o lambayı beğendiysen konu kapanmıştır,alıp kullanacaksın,bu kadar takılmayın tarz olayına..belki ben eklektik denen tarzı (yani çeşitli tarzları eski/yeni mesela,biraraya getirme) seviyorum,o yüzden herşey aynı olsun,uysun diye bir tasam yok..beğeniyorum,alıyorum,hepsi bu.
mobilyalarına gelince...benim aldığım dresuarn rengini gördün..o rengin benim evdeki eşyalarıma uyumlu olduğunu mu sanıyorsun?tabii ki hayır :)ama o dresuarı almasaydım hep içimde kalacaktı,onu biliyorum :) bence renklere,uydurma işine bu kadar takılma...modayı takip ediyor musun bilmiyorum ama artık çanta/ayakkabı/aksesuarda bile uyum yok,hiçbirşeyde uyum yok..bırak neleri seviyorsan,gönlünden hangi renk geçiyorsa o renk yap..
ama tatlı bir yeşil de -şöyle elma renginden- fena olmaz hani![]()
uyum yok ama her şey de bi telden olsun istemiyorum :/ yeşil bana da sempatik gelmeye başladı
yatak odasının rustikleri beyaz olacak o kesin
koridordaki pencereye de stor değil de senin o paylaştığın katlamalı perdeden almaya karar verdim :) himym'da gördüm geçen banyoda kullanmışlardı katlamalı perde lillyle ted'in suburban evleriydi o kadar güzeldi ki klasik amerikan tarzda