Evime gidemiyorum ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Poouh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Poouh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2017
5.292
8.066
148
merhaba bayanlar

Ben 8 haftalık hamileyim geçen haftalarda çok şiddetli bulantı ve kusmalarım oldu hala tam geçmiş sayılmaz
ama şöyle bir sorunum var kendi evime giremiyorum evime girdiğimde midem bulanıyor kusuyorum
evde yemek pişmiyor
zAten annem eve geldi çamaşırları yıkayamıyordum bulantıdan onları yıkadı ama eve gelir gelmez kustum yine
oda spreyi sıkıyorum ama yok yinede etki etmiyor ne yapmalıyım evimden soğudum artık kayınvalidem de annemde kalıyorum ama onların evi için aynı şey olmuyor o kadar insan olmasına rağmen
Bende seni evimi sevmek evimde yemek yapıp yemek istiyorum taşınsam diye bile düşünmeye başladım lütfen fikir verin..

Ilgincmis ilk defa duydum evinden midesini bulanini.
Acaba evden tasinmak icin mi mideniz bulandi:olamaz:
Evimi çok severek tuttum çok ferah gerçekten tam benim evim ama neden böyle anlamıyorum

Biraz daha sabredin ve kendinizi zorlamayin kendiliginden zamanla gececek. Herkesin degisik tuhaf yasadigi seyler oluyor hamilelikte. Ama kendinizi zorlarsaniz bu donem daha zor atlatirsiniz.

Geçicidir. Ben de evimin kokusundan( ki temiz tutardım her daim), daha fenası eşimin kokusundan( ki hergun yıkanırdı), tiksinmiştim. 4 ayda geçti.. Bebeğiniz sağ selim gelsin. Hayırlısı ile alın kucağınıza.. Bunlar tebessümle anacağınız hatıralarınız olacak..

Anne olmak işte burda baslıyor fedakarlık sabret annesi kucagına alınca hepsi bitecek. Evlat için sabrada herseyede deger. Cennet kokusuyla gelip evini mis kokusuyla donatacak emin ol . Evini tasıma sonra cok pişman olursun. Cogu gitmiş azı kalmıs :)

Hamileyken ben evimde kaldim ama hic sevmiyordum evimi. Hep bi tuhaf ve kokuyo gibi geliyordu. Zaten dogumdan sonra 1 ay gibi durup ev aldik. Tasindik

Simdi o evimi o kadar ozluyorum ki...

Gecer
Takilmayim
Sagliginiz yerinde olsun varsin ailelerde kalin.

Geçecek inşallah. Evle değil, sizinle ilgili durum :) ilk 3 aydan sonra düzelir inşallah. Taşınmayı düşünmeyin. Sabredin biraz. Benim bir arkadaşım da eşinin kokusundan tiksiniyordu hamile olur olmaz. 9 ay adamı yatağa sokmadı.hatta 4. Gebeliğini, eşinin kokusundan tiksinmeye başlayınca anlamış, gebelik testi gibi :)

merhaba bayanlar

Ben 8 haftalık hamileyim geçen haftalarda çok şiddetli bulantı ve kusmalarım oldu hala tam geçmiş sayılmaz
ama şöyle bir sorunum var kendi evime giremiyorum evime girdiğimde midem bulanıyor kusuyorum
evde yemek pişmiyor
zAten annem eve geldi çamaşırları yıkayamıyordum bulantıdan onları yıkadı ama eve gelir gelmez kustum yine
oda spreyi sıkıyorum ama yok yinede etki etmiyor ne yapmalıyım evimden soğudum artık kayınvalidem de annemde kalıyorum ama onların evi için aynı şey olmuyor o kadar insan olmasına rağmen
Bende seni evimi sevmek evimde yemek yapıp yemek istiyorum taşınsam diye bile düşünmeye başladım lütfen fikir verin..
Çok kötü bnde arabaya asla binemezdim arabanın içi kokardi :KK17:

Ay ayni yaa ben de kendi evimde fena oluyodum. Mis mis kokulardan igrenirdim en cok :KK53: cok zor ama 1 ayin daha var buyuk ihtimalle.azalip bitecek ins.su aralar maksimumda olmalisin.:bicak:

Ben de 18. Haftaya kadar mutfaga giremedim. Mutfagin kapisi acilsa midem agzima geliyordu. 18. Haftada gecti hatta hamileliğin sonlarina dogru yemek bile yapabildim

Bende evimde hayvan ölüsü var sanıyordum
Heryeri didik didik ettirdim
Temizlikçi tuttum temizlettim
Buzdolabımı bile açanadım aylarca
Geçti gitti çok şükür

Canım çok normal bende de öyle olmuştu anneme kayınvalideme giderdim ama kendi evime gelince deli gibi kusardım kokudan. Halbuki koku fln yoktu mis gibiydi evim ama bana kokuyordu:) hatta bulaşık makinasından ve yumoştan bile tiksinirim hanımeli kokusu olanından ;) 4. Aydan sonra geçti sabret biraz canm

Ilk 5 ay kadar buzdolabim koktu resmen kırkladim dolabı bana misin demedi sonra da eşim kokmaya başladı 5. Aydan sonra birden bire kesildi dolap kokusu. Esimde dogumdan hemen sonra sarildi aa sen kokmuyosun deyip durup durup kokladim adami hala hatirlatir guleriz. Geçecek bu bi süreç atlatacaksin hayırlı doğumlar olsun insallaj

merhaba bayanlar

evde yemek pişmiyor
Sakin olun. Taşınmak çözüm değil. Bir, bir buçuk ay kadar böyle idare edin. Sonra azalarak geçecek. Ben de sizin gibiydim. Mutfagim buzdolabim kokar yemek yapamazdım. Gidecek yakınım da yoktu. :( Öğlene kadar uyurdum. Sonra salona meyvemi suyumu alır öyle idare ederdim. Sukredin ki yakınlar. Normal bunlar. Hatta eşim bile kokuyordu bana. :(

Back
X