Evime gidemiyorum ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Poouh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende ilk defa duydum.. bende yemek yapilirken midem bulaniyordu yapamiyordum ama... zaten mide mide bulanti gecici birsey umarim en kisa surede fecer mide bulantin.. hayirli olsun bu arada bebisinnn....

Ben de yaşamıştım aynı şeyi, kapıdan girer girmez midem kalkıyordu,

Bu durum geçici merak etmeyin, 1aya kadar normale dönersiniz

Bana hic boyle seyler olmadı
İlginçmiş valla ne zor gecırmıssınız

ben hem evimden tiksinmiştim hem ellerimden defalarca yıkıyordum makyaj yapmayi seven ben o bile iğrenç bişey gibi gelmeye başlamıştı. uzandığım kanapeden de tiksinmiştim iğrenç bir duygu. benim 4. aydan sonra geçmişti. sonra da yalnız kalmaktan korkuyordum akşam hep misafir gelsin ya da biz gidelim istiyordum. hamilelik iyyyyy hamilelik. allah yardimcin olsun. tek şey zaman. geçecek inşallah.

merhaba bayanlar

Ben 8 haftalık hamileyim geçen haftalarda çok şiddetli bulantı ve kusmalarım oldu hala tam geçmiş sayılmaz
ama şöyle bir sorunum var kendi evime giremiyorum evime girdiğimde midem bulanıyor kusuyorum
evde yemek pişmiyor
zAten annem eve geldi çamaşırları yıkayamıyordum bulantıdan onları yıkadı ama eve gelir gelmez kustum yine
oda spreyi sıkıyorum ama yok yinede etki etmiyor ne yapmalıyım evimden soğudum artık kayınvalidem de annemde kalıyorum ama onların evi için aynı şey olmuyor o kadar insan olmasına rağmen
Bende seni evimi sevmek evimde yemek yapıp yemek istiyorum taşınsam diye bile düşünmeye başladım lütfen fikir verin..
ben de mor renkten ve bir kanalın reklam müziğinden dolayı bulantı sıkıntısı çektim.

doğumdan sonra zamanla geçiyor.

Nasıl toparladınız Peki banyolarımızdan mutfaktan.. giremiyorum resmen
Toparlayamadım canım, 9 ay kustum, ekmek yiyemedim, bir daha ömrüm boyunca su içemeyeceğim sandım.
Benimki doğurunca geçti :) :)
İnşallaj Şebin kısa sürer.

Ay canim kıyamam sana. Seni cok iyi anliyorum. Bende mutfaga giremiyordum aglıyordum. 3 aydan sonra geciyor az kalmis

merhaba bayanlar

Ben 8 haftalık hamileyim geçen haftalarda çok şiddetli bulantı ve kusmalarım oldu hala tam geçmiş sayılmaz
ama şöyle bir sorunum var kendi evime giremiyorum evime girdiğimde midem bulanıyor kusuyorum
evde yemek pişmiyor
zAten annem eve geldi çamaşırları yıkayamıyordum bulantıdan onları yıkadı ama eve gelir gelmez kustum yine
oda spreyi sıkıyorum ama yok yinede etki etmiyor ne yapmalıyım evimden soğudum artık kayınvalidem de annemde kalıyorum ama onların evi için aynı şey olmuyor o kadar insan olmasına rağmen
Bende seni evimi sevmek evimde yemek yapıp yemek istiyorum taşınsam diye bile düşünmeye başladım lütfen fikir verin..
Ayyy bnde oyleydim evinin pencerelerini eşin açsın ve evi nemlemdirsin ama sen 12. Haftaya kadar evinden tiksinirsin sonra evi biri temizlik yapsın deterjan koksun ev ama temizliğe sen yardım etme kız kardeşin varsa o gelsin ya da gorumcen geçiyor sonra bnde 12. Haftaya kadar kötüydüm yeni yeni toparlandim hatta istahim açıldı yine hafif bulantim var ama eskisi gibi değil az bulanıyor için zor donmdesin Allah yardımcı olsun ya:dua::KK200:

Ayy ben tek bende oluyo bu durum sanardim. Bazi seyler benimde midemi bulandirirdi yemek haricinde yani.. ama korkmayin bi 2 ay falan gecince rahatlamaya baslayinca o duygu yavas yavas gecicek bulanti bitimini dusunun .. suan kendinizi zorlayip hic bunaltmayin.. esiniz sorun etmiyosa annen ve kv de kal iste 1 2 ay sonra duzelirsin merak etme.

Hepsi gececek uzulme..
Her hamilenin farkli farkli yasadigi seyler var gercekten ilginc.
Bende mesela dogurana kadar kasiktan cataldan oyle tuhaf koku aldim ki resmen metal yaliyor gibiydim:KK14:
Dogumdan sonra evde yedigim yemegin tadini,zevkini hala unutamiyorum.

Bende ilk hamileliğimde öyleydim şuan ikinciye hamileyim bulantı,baş dönmesi,ağrı...hiç yaşamadım çünkü yaşamaya vakit bulamadım 1 yaşındaki bebekle hamilelik hak verirsiniz ki pekde nazlı geçmiyor...Vucüdunuzu çok dinlemenizden kaynaklanıyor iş başa düşünce bunlar aklınıza pek gelmez

Ben bu yüzden 4 haftadır babannemdeyim.Burda da kusmalar devam etti ama yemegi yapmayınca azaldı bulantı.8. Haftaya göre daha az bulantılarım senin de geçer sabretmek gerek biraz.

Ayyy canım benim boş ver git annene kayınvalidene keyfine bak. Geçer yakında üzülme. Onlardan sıkılınca bana gelirsin :)

Benimde kendi yaptigim yemegi yiyememe sorunumvardi evimde su icsem midem bulanirdi ama kuzenime gidiodum tabak tabak yemekleri goturuodum 3 yada 4 ayda gecmisti .sizinde gecer saglikla kucaginiza almayi nasip etsinrabbim

merhaba bayanlar

evde yemek pişmiyor
Yemeğini yedikten sonra daha evin kapısının önünde coook istifra ettim çok zor bende yaşadım bunu psikolojik mi koku mu sebep bilmiyorum ama çok zor inan

Mutfagima ağzıma bez koyarak girerdim Allah yardımcın olsun ins

Ayyy canım benim boş ver git annene kayınvalidene keyfine bak. Geçer yakında üzülme. Onlardan sıkılınca bana gelirsin :)
Yaaa cansın kaptanım :) yalnız bu bulantılardan inanılmaz kilo verdim grupta kalsaydım keşke :halay:

Ilgincmis ilk defa duydum evinden midesini bulanini.
Acaba evden tasinmak icin mi mideniz bulandi:olamaz:
Öyleyse ikinci defa daha duyun.
Bende ilk hamileliğimde tiksinmiştim. Gerçi her şeyden tiksiniyordum ben.
Merak etmeyin geçecek. Geçene kadar annenizde yada kayınvalidenizde durun.

Öyleyse ikinci defa daha duyun.
Bende ilk hamileliğimde tiksinmiştim. Gerçi her şeyden tiksiniyordum ben.
Merak etmeyin geçecek. Geçene kadar annenizde yada kayınvalidenizde durun.
Hamilelik insani hormanlarini altust ediyor aslinda pek sasirmamak lazim.
Sonrada geciyorsa guzel.

Çok normal hamilelikte olur boyle seyler en gec 4 aylık oldugunda gecer buyuk ihtimal bende evimden tiksinmiştim ne yemek yiyebiliyordum ne de yapabılıyordum ılk 4 ay ac durdum nerdeyse ama sonra hersey yavas yavas düzeliyor bu sefer de agırlaşmaya başlıyorsun başka sıkıntılar :=) ama herseye deger miniklerimiz❤️

Hamilelik insani hormanlarini altust ediyor aslinda pek sasirmamak lazim.
Sonrada geciyorsa guzel.
Tabiki geçiyor ama ilk hamileliğin bir faciaydı. Etrafındakilerde benden iğrendiler.
İkinciyi haber verdiğimde sevinç Nisa'ları duymamıştım. Hatta annem eyvah ilki gibi olmaz inşallah demişti.
Nedir bu kadınların çektiği anlamadım.

Back
X