Evime giren dusman

Hassaskiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
500
92
53
Kardeslerim bacilarim Allah rizasi icin yardim edin,komsum ailemle arami acti ve gozumun onunde nispet yapiyolar ,sozlyum yakinda nisanim olcak ama psiklojim cok kotu ,annem bna dusman gibi abimle kusum ,beni haksz kotu gorylar, annem evin huzurunu bozuyosun diyo,bna dusmanlik besleyen ve brbrmize dusuren kadinla dost ve hergun burun buruna bense kabullenemyrm

Ne oldugunu bilmeden yorum yapmak sacma olur.demekki aileniz ona inanmayi tercih ediyosa komsunun soyledigi seylerde biraz haklilik payi vardir.yoksa kimse elaleme inanmayi tercih etmezdi

Ailem aslnda benim hakli oldumu biliyo ama onun icin beni harciyo,komsum haksiz ve oyun oynuyo

Bana herfrstta laf sokuyo.aileme beni geciyo ailem bna saldryo ve evime girip cikiyo,mesafe koydum yuzne bakmyom ama ailem surekli baski yapiyo onla konusmam evine gtmm icin filan,kadin iyi niyetli gbi gozukup ailevi islerme karisiyo nisanimi nerde yapicagma kadar,ve gozumun onunde bna meydan okuyo,ailenle arani acarim diye soylemyo ama hareketleryle,lutfen kimse komsu hakldr demesin arkdslar burda yaziyomki samimiyetme inanin,ailem zaten bna inanmiyo cok kotu yasamayan bilemez

şu dediklerini ailenin hunharca yapması için zihnsel engelli falan olması lazım komple.yok değiller diyosan bu kadar sana cephe alındıysa sende bir problem var demekki?

Benim ailem bana degil ona inaniyo ve onla iyi gecnmem icin baski yapiyo annem bugun yerlere yatyodu dovunuyodu kadin bna dusmanlik besliyo dedim icin ama gercek bu herfrsatta iyi gbi gozukup canimi skiyo,benim sofrmda hoslanmdm kizi evime getrmis ve ona yalakalik yapti enson ve abuk subuk bisiler bulup beni aileme dengesz gosteryo,surekli saldryo ailem aslnda farknda ama inatla bunu inkar edyolar annecim bana dusman oldu ben burda aci cekiyom

senin bütün konuların ailenle ilgili, bu kadın bahane bence.
ailenle kendi aranda problemlerin var bence bırak başkasını suçlamayı bunun üzerine git
Evet asil konu ailem sonucta onlr buduruma getirdi ama kadin bahane degil kadin yilan abim beni dovmeyr kalkti ,evimde hergun benim mesafem soguklugum ailmle farknda ama kahkahlr atiyo ,surekli islerme burnunu sokuyo ve ailemde bana geri cevap vermicksn diyo.herseyimi elestryo bigun cok laf sokuyosun dedim ohhh canima deysin sefam olsun dedi ben bu dengesze katlnmk zorundmyim ailem katlanmm ve krndmi ezdrmem icin baski yapiyo lutfen inanin ya hicmi hakszliga ugramadiniz

yav o kadar uçuk ki kusura bakma da sanki sevgilisini elinden almışsın tribine giren biri gibi yani anlatııkların abartı değilse.peki bu kadın ne istiyor senden?niye sana karşı böyle sence?

yav o kadar uçuk ki kusura bakma da sanki sevgilisini elinden almışsın tribine giren biri gibi yani anlatııkların abartı değilse.peki bu kadın ne istiyor senden?niye sana karşı böyle sence?
Ben acikcasi sadece fesatlik ve kotu niyet oldugunu dusunuyorum illa bi ozel sebep desem olmaz cunku herkesin birbrnden daha iyi oldugu ya da sahip olamadna sahip oldugu ozellikler vs.vardir.kesinlikle abarti degil,aile gbiyiz ve annem ona cok cok duskun,onceden kiskanmzdim ama simdi arami actgi icin annemle kiskanyom tabi ama hepsi dogru zaten iki ihtimal var ya kadin hakli ya ben,yani suan iki taraftan biri digernin ona kotuluk besledigni ve dengsz oldgnn iftasni atyo demektir suan bunlari yaziyorum yardim istedim icin gurur yapmk istemyrm lutfen bana inanin arkadaslar

Surekli bana saldiriyo ve ben yutmak zorunda kaliyorum,yutmam icin ailem baski yapiyo cok iyi oynuyo ama bazi hareketrni ilkokula giden cocuk bile onun benle ugrastni inadima inadima kiskirtmaya calistgni anlar ,onun istedigi ailemle arami acmak ve basardi ama dahada kotu olsn diye annemi bna karsi doldryo

Ailenin komsuna inanip sana inanmadigi olay ne? Bunu soyleyip durmus ama hic aciklamamissin. Yani net olarak ne oldu?
Aslnda direk bi olay yok yillra yayilmis kisa kisa durumlar var .yapmadim bi olayi yapti diyo ben yillr once ilk tanistmz gun ona sana neden guvenim demisim ozman benim psiklojim bozukmus bunu ucgun icinde filan farkli kisilere benim yanmda anlatti ama abarti komsuluk ve guvenden konustuk ama sana nie guvenim demedim ,o bunu beni dengesiz gostermk icin soyluyo ben ona hic satasmiyom ailem cok baski yapti ,tartsmktn kaciniyom ama o israrla bisilere takiyo ve durup dururken bakin onun boyle bi huyu var benim dikkatmi cekti bu kotu bi huy diyo,cocuklarini istemedimi soyluyo anneme daha bisuru sey ya kadin bna sanane diyo ben deyince abimden dayak yiyodum az kalsin

Ailem onu cok iyi bi melek ve beni ona kotuluk dusunmekle sucluyo nankormusum fesatmisim daha neler neler ama goruyolar kadin surekli bna saldryo ve alttan aliyom almzsam ailem le kotu oluyom biraz disimi gosternce artik daha da kudurdu

YUKARIDA saydıklarınız komşunuzu ilgilendirmeyeceğine göre aileniz sizin tarafınızı doğal olarak tutacak
Ne diye kendi doğurduğu evladını atacakta elalemin kadınına inanacak !
Yada nişanınızı nerede yapacağınıza bu komşu kadın karışacak !ne sıfatla ne munasebet !
Heleki sağlıklı bir insan çocuğu haksız bile olsa elaleme karşı savunandır
AÇIKÇASI konunuzda mantık arıyorum bulamıyorum.

somut bir olay yazsanızda ona göre yorum yapılsa.. çok havada şeyler yazdıklarınız..
bütün aileyi size düşman edecek ne yaptı mesela bu komşu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…