- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
Bana herfrstta laf sokuyo.aileme beni geciyo ailem bna saldryo ve evime girip cikiyo,mesafe koydum yuzne bakmyom ama ailem surekli baski yapiyo onla konusmam evine gtmm icin filan,kadin iyi niyetli gbi gozukup ailevi islerme karisiyo nisanimi nerde yapicagma kadar,ve gozumun onunde bna meydan okuyo,ailenle arani acarim diye soylemyo ama hareketleryle,lutfen kimse komsu hakldr demesin arkdslar burda yaziyomki samimiyetme inanin,ailem zaten bna inanmiyo cok kotu yasamayan bilemez
şu dediklerini ailenin hunharca yapması için zihnsel engelli falan olması lazım komple.yok değiller diyosan bu kadar sana cephe alındıysa sende bir problem var demekki?
senin bütün konuların ailenle ilgili, bu kadın bahane bence.
ailenle kendi aranda problemlerin var bence bırak başkasını suçlamayı bunun üzerine git
Ailem onu cok iyi bi melek ve beni ona kotuluk dusunmekle sucluyo nankormusum fesatmisim daha neler neler ama goruyolar kadin surekli bna saldryo ve alttan aliyom almzsam ailem le kotu oluyom biraz disimi gosternce artik daha da kudurdu
somut bi olay anlatın biz de anlayalım kadının derdi ne.Evet asil konu ailem sonucta onlr buduruma getirdi ama kadin bahane degil kadin yilan abim beni dovmeyr kalkti ,evimde hergun benim mesafem soguklugum ailmle farknda ama kahkahlr atiyo ,surekli islerme burnunu sokuyo ve ailemde bana geri cevap vermicksn diyo.herseyimi elestryo bigun cok laf sokuyosun dedim ohhh canima deysin sefam olsun dedi ben bu dengesze katlnmk zorundmyim ailem katlanmm ve krndmi ezdrmem icin baski yapiyo lutfen inanin ya hicmi hakszliga ugramadiniz
konu sahibi olayı konuyu aranızda gecen bir sohbeti lütfen düzgün anlaşılır tarif edin. hiçbiribirimiz birşey anlamadık.Kardeslerim bacilarim Allah rizasi icin yardim edin,komsum ailemle arami acti ve gozumun onunde nispet yapiyolar ,sozlyum yakinda nisanim olcak ama psiklojim cok kotu ,annem bna dusman gibi abimle kusum ,beni haksz kotu gorylar, annem evin huzurunu bozuyosun diyo,bna dusmanlik besleyen ve brbrmize dusuren kadinla dost ve hergun burun buruna bense kabullenemyrm
Hayir kuruntu degil ,ben hakliyim ,kadin surekli benle sidik yaristiriyo bunu herkes goruyoBence ya çok kuruntulusunuz
ya da aileniz size değil de ona inanıyorsa veailenizle sıkıntılarınız sürekli varsa gerçekten sorun size olabilir
Neden peki?Hayir kuruntu degil ,ben hakliyim ,kadin surekli benle sidik yaristiriyo bunu herkes goruyo
Tamam dikkat edicem tesekkür ederim.Ben baskalarina karsi cok hassasim,kimseyi incitmemeye calisirim,iyi niyetimi ve mütevaziligimi kiskanan bi kadin var karsimda,evime gelen misafirin önünde bile sürekli bana laf sokuyo ama sokmadan once o benim bacim gibi cok severim,ben cok iyi niyetliyim filan diyo.Suan sikintimi anlattim icin iyi niyetli oldumu dile getirdim,normalde bunu insanlra pek soylememHassaskiz hassassin anliyoruz ama anlamadik.
aeıioöuü al bunlari kullanarak konunu duzenlersen sana yardimci cok kisi cikar.
Evet cok haklisiniz suan buduruma geldim gerckten psikoljim da bozulmaya basladi .kadini annem kizi gibi goruyo bana diyoki sen benim icin neysen o da o annem onu asiri kabullenmis ve gercklri gormezden geliyo,onun bna soyledgi hersey normal istedgini soyluyo ama beni ailem saatlrce gunlerxe yargliyo,surekli ben ablayim sayginlik bekliyo ama ben bna tuzaklr kurdunu ve herseyi kasitli yaptndna emin oldum ve mesafe koydum.ben suan cok zor durumdayim ailem disaridaki insanlrin agzna cok bakar ve omrum boyunca bunlarin sikintsni yasadimkonu sahibi olayı konuyu aranızda gecen bir sohbeti lütfen düzgün anlaşılır tarif edin. hiçbiribirimiz birşey anlamadık.
birşeyleri tarif ve anlatmakda güçlük cekiyorsanız ailenize de kendinizi düzgün ifade edemediginiz için size kızıyorlardır.
burada da beni kimse anlamadı diyebilirsiniz ama gercekten bir sürü kişi okumuş okuduk bir şey anlamadık...
sizde ki hikaye : bir komşu var - size cephe almış sizinle ugraşıyor. ve ailenizde kadından yana.
bizde diyoruz ki : o komşu nasıl olurda senin nişan yerine kadar karışır- fikrini söyledi diyelim ailen sorgusuz sualsiz o kadının dedigi herşeyi nasıl kabul ediyor- ve elalemin kadını yüzünden neden-nasıl sen dışlanıyorsun...
aralarda ki olayları baglantıları konuyu anlatamadın...
Evet kadin evli iki cocugu var 35 yasnda ben 29 annem 54 kadin suan kudurmus durumda,surekli laf cakiyo surekli ve cevap veremiuom abim iyi gecincksn die tehdt etti yillrdr ama enson dovmeye kalkinca kadinin yuzune bakmadim ,abim de bna nispet yapti beni dovmye kalkmis ben burda yuregim agzmda yasiyorum,bunalimlra grdim ertesi aksm abim yenge yenge" sigara verimmi "die yanina cagrmalar odasina normal insancil davranislr sergileyen kadin biz brbrimze grdimizden beri surekli kahkahalar yani suan izdrap cekiyorum ailemi bna dusman etti ve ailem bni kotu goruyo ,ben dusunuyorum haksz olsaysdim bile bukadr yapmamalri lazimdi .halâ kadin icin baski goryrm evine gtckmism konuscakmisim vs.Neden peki?
Al karşına konuş..
Derdin ne, en yapmaya çalışıyorsun de. Evli mi bu kadın?
Abinle baya samimi herhalde bu bayanEvet kadin evli iki cocugu var 35 yasnda ben 29 annem 54 kadin suan kudurmus durumda,surekli laf cakiyo surekli ve cevap veremiuom abim iyi gecincksn die tehdt etti yillrdr ama enson dovmeye kalkinca kadinin yuzune bakmadim ,abim de bna nispet yapti beni dovmye kalkmis ben burda yuregim agzmda yasiyorum,bunalimlra grdim ertesi aksm abim yenge yenge" sigara verimmi "die yanina cagrmalar odasina normal insancil davranislr sergileyen kadin biz brbrimze grdimizden beri surekli kahkahalar yani suan izdrap cekiyorum ailemi bna dusman etti ve ailem bni kotu goruyo ,ben dusunuyorum haksz olsaysdim bile bukadr yapmamalri lazimdi .halâ kadin icin baski goryrm evine gtckmism konuscakmisim vs.
Amacını anlayamadım ama, sen de laf söyle zaman artık. Sen kimin evinde kime meydan okuyorsun de. Ailenle de konuşAnnem aslnda herseye sahit ama kabullenemiyo kadinin bna fesatlik dusundugunu,surekli bisiler bulur yani yatip kalkip benimi dusunuyon,surekli tas atiyo .ama suan yaptiklrndn rahtsz oldm icin annem bna sen surejli onu dusunyn diyo suan nasil dusunmim,o yillrdr yapti garezi olmadi ben rahtsz oldm diye garezim oldu.yine bigun laf sokuyo dedim "sen cok laf sokuyosun ama" dedi ki " ohhhh canima deysin ,sefam olsun"elini de gogsune suruyo yani meydan okuyo bana ,bizi brbrmize dusurup kahkhlrla seyretti aynisini ona ypsm oldururdu beni.beni sinek gbi ezmeye calisiyo,ezicem seni ,sende ailenden korktgn icin ses cikaramicksn diyo davranislaryla
Evet kadinla aralik basindn beri konusmyrm ama halâ ailem baski yapiyo ,yani kadin suan ailemle bana nispet yapiyo.boyle ailem var maalesef ve evi terketmyi dusunuyorum dayanamyrmailen bana tuhaf geldi.milletin çocuğu adam öldürüyo da saklıyolar bi komşu için evlat dışlanır mı ay?boşver nasılsa evleneceksin alttan al geç.tartışma bile...
Ailemle konustum onun tarafinda ama aslnda biliyolar benim hakli oldumu ama onun yanindalarAmacını anlayamadım ama, sen de laf söyle zaman artık. Sen kimin evinde kime meydan okuyorsun de. Ailenle de konuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?