Evime giren dusman

şu dediklerini ailenin hunharca yapması için zihnsel engelli falan olması lazım komple.yok değiller diyosan bu kadar sana cephe alındıysa sende bir problem var demekki?

senin bütün konuların ailenle ilgili, bu kadın bahane bence.
ailenle kendi aranda problemlerin var bence bırak başkasını suçlamayı bunun üzerine git

Ailem onu cok iyi bi melek ve beni ona kotuluk dusunmekle sucluyo nankormusum fesatmisim daha neler neler ama goruyolar kadin surekli bna saldryo ve alttan aliyom almzsam ailem le kotu oluyom biraz disimi gosternce artik daha da kudurdu

Bence ya çok kuruntulusunuz
ya da aileniz size değil de ona inanıyorsa veailenizle sıkıntılarınız sürekli varsa gerçekten sorun size olabilir

somut bi olay anlatın biz de anlayalım kadının derdi ne.

konu sahibi olayı konuyu aranızda gecen bir sohbeti lütfen düzgün anlaşılır tarif edin. hiçbiribirimiz birşey anlamadık.
birşeyleri tarif ve anlatmakda güçlük cekiyorsanız ailenize de kendinizi düzgün ifade edemediginiz için size kızıyorlardır.
burada da beni kimse anlamadı diyebilirsiniz ama gercekten bir sürü kişi okumuş okuduk bir şey anlamadık...
sizde ki hikaye : bir komşu var - size cephe almış sizinle ugraşıyor. ve ailenizde kadından yana.
bizde diyoruz ki : o komşu nasıl olurda senin nişan yerine kadar karışır- fikrini söyledi diyelim ailen sorgusuz sualsiz o kadının dedigi herşeyi nasıl kabul ediyor- ve elalemin kadını yüzünden neden-nasıl sen dışlanıyorsun...
aralarda ki olayları baglantıları konuyu anlatamadın...

Hassaskiz hassassin anliyoruz ama anlamadik.

aeıioöuü al bunlari kullanarak konunu duzenlersen sana yardimci cok kisi cikar.
Tamam dikkat edicem tesekkür ederim.Ben baskalarina karsi cok hassasim,kimseyi incitmemeye calisirim,iyi niyetimi ve mütevaziligimi kiskanan bi kadin var karsimda,evime gelen misafirin önünde bile sürekli bana laf sokuyo ama sokmadan once o benim bacim gibi cok severim,ben cok iyi niyetliyim filan diyo.Suan sikintimi anlattim icin iyi niyetli oldumu dile getirdim,normalde bunu insanlra pek soylemem

ailen bana tuhaf geldi.milletin çocuğu adam öldürüyo da saklıyolar bi komşu için evlat dışlanır mı ay?boşver nasılsa evleneceksin alttan al geç.tartışma bile...

Ben kendi halinde bi kizim ,kimsenin isine karismam,ozel hayatina mudahale etmem,nerden ne yakalim de canini sksam die ugrasmyrm.suan issiz bi universte mezunuyum kpssye hazirlaniyorum,kadin annemi dolduruyo,ben ev islerine cok dalmak istemyrm evin butun sorumlulugu benim ustmde yemek haric,kadin bunlara mudahale ediyo kendiyle kiyasliyo beni,sonra annemin baskilari basliyo.ben kimsenin kimseden ustun oldugunu dusunmuyorum,o universte bitirmis,o cok iyi ev hanimiymis,o cok zenginmis gibi muhabbetlere girmem,apartmanda iki kardes var teki calisiyo ben se kpssye hazrlanydum kiz beni kendyle kiyasliyodu gezip tozma vs.,zamanim yok sinavlarim var diyodum,bigun evimde pakette klozet takimi gordu benim ceyizeme sanmis "bu ne bu ala ala bu nu mu aldin ,ne guzel marka seyler var ben su markadan alcam dedi"sonrasnda kiz surekli bu konusmlrna devam etti ben ceyizimi surdan alcam burdan alcam en kalitelisini alcm filan(e alsn banane)bu kizin kardesi adalet okuyo iki yillik ustunde bi kazak vardi hosuma gitti guzelmis modeli nerden aldin ,bu model arydum bende alcm dedim kiz bana (tabi tabi fiyatini duyunca alirsin dedi)ve bu aileden saydimiz ablamizin bu kizlara yalakaligi basladi ,ben kizlrn hareketne gicik oldum mesafe koydum ,ama komsumun katkilaryla biaraya getrlmye calisildim ,anneme sebebini aciklrken ,"anne hava atiyolar ben kimseye bugune kadar boyle yaklsmadim dedim"kadin lafa daldi ve bana dediki "sen her firstta universte mezunu oldunu dile getrysun "oysa boyle bisi yok hayir dedim iddialasti ve surekli annemle planlr yapip kizlari brnumun dibine sokup onlara yalakalik yapti ,annem surekli ustme gelirdi fatmayi surda kirdn uzdun ki fatma 5 soyluyo ben 1.dusunun sanane dedim die abim brni dovmeye kalkti ama kadin annemede banada diyo.bana herfrstta universte mezunuyum diyosun die kicindan uydran ablmz iki yillik adalet okuyan kizlardn bitanesine hakime hanim hakime hanim die konusmalar kiz 9 yasnda kiza diyoki canim sen siyasi fikrni heryerde soyleyebilirsin ,siyasi fikrni.soyleme ozgurlugun var off daha cok sey var

Evet cok haklisiniz suan buduruma geldim gerckten psikoljim da bozulmaya basladi .kadini annem kizi gibi goruyo bana diyoki sen benim icin neysen o da o annem onu asiri kabullenmis ve gercklri gormezden geliyo,onun bna soyledgi hersey normal istedgini soyluyo ama beni ailem saatlrce gunlerxe yargliyo,surekli ben ablayim sayginlik bekliyo ama ben bna tuzaklr kurdunu ve herseyi kasitli yaptndna emin oldum ve mesafe koydum.ben suan cok zor durumdayim ailem disaridaki insanlrin agzna cok bakar ve omrum boyunca bunlarin sikintsni yasadim

Arkadslar kadin ailemin sozlumun ailesyle tanisma fasillarinda vs.herseyde yanimizdaydi ,biz burda akrabadn daha yakin gbiyiz ailecek birimize bisey olsa akrbdn once biz brbrmeze yetsyrz.kadin ama ailevi islerne karistrmaz,cocuklrna laf soylememi istemez ama cocuklr hergun burda.ama annem saf ve cok iyi niyetli bi kadin saplantili sekilde kadinin agzna bakiyo,annem bna kocayi buldun degistn diyo,bu kadin yillrde benle ugrasiyo aile baskisyla alttan aliyom,annem desin ne var nolmus diyo,sen fesatsin diyo ama kadin kendne hicbisey soyletmiyo,kocasinin abimin gozunun onunde bna satasiyo bisiler uydurarak ufak tefek ve abim bana tehditkar bakislar atiyo.sozlumun ailesne gttmzde cayim bitmisti,sozlumun annesi kizina hassaakizin cayi bitmis dedi ve fatma abla bana kendi cayini kendin alsana dedi ,boyle surekli satasmalar

Neden peki?
Al karşına konuş..
Derdin ne, en yapmaya çalışıyorsun de. Evli mi bu kadın?
Evet kadin evli iki cocugu var 35 yasnda ben 29 annem 54 kadin suan kudurmus durumda,surekli laf cakiyo surekli ve cevap veremiuom abim iyi gecincksn die tehdt etti yillrdr ama enson dovmeye kalkinca kadinin yuzune bakmadim ,abim de bna nispet yapti beni dovmye kalkmis ben burda yuregim agzmda yasiyorum,bunalimlra grdim ertesi aksm abim yenge yenge" sigara verimmi "die yanina cagrmalar odasina normal insancil davranislr sergileyen kadin biz brbrimze grdimizden beri surekli kahkahalar yani suan izdrap cekiyorum ailemi bna dusman etti ve ailem bni kotu goruyo ,ben dusunuyorum haksz olsaysdim bile bukadr yapmamalri lazimdi .halâ kadin icin baski goryrm evine gtckmism konuscakmisim vs.

Yani herkese gore hersey normal ben dengesiz,fesat bi kizim ,nankorum ,evin huzurunu bozuyorum,fatmayi kiskaniyomusum...oysa ben dururken gelip bna satasan kadin,ama kole gibi susmya zorlaniyom ,ailem aralari acilsn istemiyo,aslnda en basndn beri ailem o kadinla iletsimeme karismasydi,kadin bukadr yüz bulmazdi olaylar bu raddeye gelmezdi.kadin ailemin onun agzna baktgini biliyo ailemi kendi arkasna aldi ve beni cevrme dengesiz gosterdi

Annem kadini kabullenmemi istiyo,her soyledigine guzel bi kulp buluyo ,alakasi yok ama "sen benim kimseyle iyi oldumu istemiyosun"diyo,hic mi arkadsim olmasin diyo annem,yani kadin ben kendmi savununca ailem arkdslrni kaybedicek ..kadin kendni herkese iyi gosteryo,surekli kendni ovuyo ,istememde vs.kek borek yardmlri oldu simdi bunlari kullaniyo,benim guzel heyecanli gecrmem gereken gunleri kasten burnumdn getrdi,suan beni koseye sikistrdi ,sinir sistemimi bozmaya calisyo,kendisi annesi ve abisyle aralari acikmis ,kacmis geri gelmis evlenmis onun bu donemlri cenaze gibiymis,suan aynilarni bna yasatyo

Abinle baya samimi herhalde bu bayan

Annem aslnda herseye sahit ama kabullenemiyo kadinin bna fesatlik dusundugunu,surekli bisiler bulur yani yatip kalkip benimi dusunuyon,surekli tas atiyo .ama suan yaptiklrndn rahtsz oldm icin annem bna sen surejli onu dusunyn diyo suan nasil dusunmim,o yillrdr yapti garezi olmadi ben rahtsz oldm diye garezim oldu.yine bigun laf sokuyo dedim "sen cok laf sokuyosun ama" dedi ki " ohhhh canima deysin ,sefam olsun"elini de gogsune suruyo yani meydan okuyo bana ,bizi brbrmize dusurup kahkhlrla seyretti aynisini ona ypsm oldururdu beni.beni sinek gbi ezmeye calisiyo,ezicem seni ,sende ailenden korktgn icin ses cikaramicksn diyo davranislaryla

Amacını anlayamadım ama, sen de laf söyle zaman artık. Sen kimin evinde kime meydan okuyorsun de. Ailenle de konuş

ailen bana tuhaf geldi.milletin çocuğu adam öldürüyo da saklıyolar bi komşu için evlat dışlanır mı ay?boşver nasılsa evleneceksin alttan al geç.tartışma bile...
Evet kadinla aralik basindn beri konusmyrm ama halâ ailem baski yapiyo ,yani kadin suan ailemle bana nispet yapiyo.boyle ailem var maalesef ve evi terketmyi dusunuyorum dayanamyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…