Evime giren dusman

Ailemle konustum onun tarafinda ama aslnda biliyolar benim hakli oldumu ama onun yanindalar
Amaci benim ailemle olan birbrmze duskunlugumuzu kiskandi kendi abileryle arasi acikti,benimde acti ,kendi annesi onu yerin dibine sokar suan benim annemde ayni.kendi kacarak evlendi ve ben suan kendi halinde kendi isine bakan bi kizim die catladi,cunku o hep basklrna catar,onun gbi ailemle aram acilsin ve ben kacim die bakiyo.

Bana hava atan kizi benim evime cagryo(fatma kendne mesafe koydumu goruyo zaten aralikran beri ama annem memlekete gdip geldgnden beri baba satasmiyo,yani karsilikli konusmuyoz)oynadigi icin fatma ablamiz ,inadina benim o kizdn hoslanmdmi bildgi halde ve son zamnlrda surekli beraberler ama aylrdr gormemis gbi benim soframda kiza "gizem ne guzel calisiyosun ,parani kazaniyosun,her istedini aliyosun,ama parani cok harciyosun,ama genc kizsin istedn gibi giyincen tabi,nezaman emekli oluyosun,kiz benide gotursene alisverise "simdi ben bu kiz bna hava atti dedim ya inadina benle direk konusmayip yine gicik olcam seylri yapiyo annem bunu goruyo anlattim anneme ,anne aynisini ben ypsm neler derdin bna dedim ,gormuyomusun kasten yaptignu dedim ama yok yerlerw yatip dovunuyo anam

Abinle baya samimi herhalde bu bayan
Evet,esiyle abim is arkadasi bi fabrikada ve ayni binada aile gbiyiz brraber memlektlrmeze gttik filan,annem öluyo cocuklri icin istememde vs.yardimci oldu dondu mutfak iskrnde ama karsilikli hep bunlar kadin gorunurdw cok yardimsever bende nankor kiz ,ya kadin meydan okuyo bna vicdani olan bunu yprmi ,iyi sabrettum ,abim onun icin bna saldryo ertesi aksam kahkhlr havada herseyin farkbda kadin ama oynuyo haksz bile olsydim bu kadinin bna bukdr kiskrtmsna izin vermiceklerdi ben o acilarla yasaeken ailemi alup sinemaya gtti .ya kadin beni bitrmye and icmis

Ailemle konustum onun tarafinda ama aslnda biliyolar benim hakli oldumu ama onun yanindalar
Ama çok ilginç. İnsan bile bile neden kızını ezdirir ki??
Bence konuş ailenle. x zaman sonra bu evden ayrılıyorum şu an birlikte son zamanlarımız ama o kadın yüzünden ben evde dakikaları sayar oldum ve siz buna izin veriyorsunuz.. Şu an sizinle en güzel zamanlarımızı geçirmemiz gerekirken siz onun tarafındasınız bu yüzden giderken içimde kırgınlık olacak size karşı de.

hımm ilginç.
eger şizofren veya paronoyak degilsen. kadın seni aile ve ilişki durumu kıskanmış olabilir. bazı kadınlar ben neyi nasıl yaşadıysam etrafımdakiler de aynı olsun der ve yaparlar.
yada abin ile kadın arasında bir ilişki var. kadın bundan yüz buluyor. böyle birşey varsa evdeki herkesin haberi var bir sen bilmiyorsun demektir.
eger yapabileceksen gözün kara ise : bir daha ugraşırsa savcılıga git ve suc duyurusunda bulun. dava hakaret olabilir. psikolojik siddette girer bu durum.
sözlüne gittiginizde onun ne işi var orada. komşu komşulugunu bilir. bu arada sözlü de ne kadar komik sözlü ne la..
psikolojik şiddetti kullanabilen fena can yakar

Dostum sen boyle kapalı kutu gibi konusursan kimse sağlıklı yorum yapamaz. Örnek ver örnek , ne oldu ne bitti de ailen sana bilendi böyle

Sizi de ailenizi de sağlıklı bulamadım
Uzuldum bu yorumunuza ,suan ben gercktn zor durumdayim ailem beni atip komsumu tutuyo ve ben baski goruyorum,kadinda benim cevap veremedimi gorup dahada ustme geliyo nispet yapiyo ailemle cok cok iyi olup kahkahlr yemekler gezmeler ..ben yasadim bunca seyden sonra sinirime iyi hakim oldum cok sabrettim kolay mi abiniz sizi dovmeye kalkiyo o kadin icin sonra yanina cagririp kahkhalr atiyolar .anneme beni sikayet edip bna saldrtyo anami gunlerce konusmuyo.anam suratima cok afedrsniz domuz gibi bakiyo .suan sagliksz oldm durum uykum ,ve kendimi boyle ispatlamaya cakisip saatlrce anlatmam.ama kadina gdip saldrmadim kendimi yedim

Dostum sen boyle kapalı kutu gibi konusursan kimse sağlıklı yorum yapamaz. Örnek ver örnek , ne oldu ne bitti de ailen sana bilendi böyle
Gerckten tam bi olay yok kadinin ufak ufak beni aileme gecmesyle basladi,yillarca yapilan kisa seyler var ,kadin cok iyi oynuyo

Kadini istemedim icin ailem bna dusman.kadinin istedg gbi olsn istylar .yani konusmk istemiyorum soyledgi lafn altnda kalmk istemyom ve ailem benim boyle yapmami istemiyo.abim iyi gecinceksin ilimli olcksin hakli bile olsan suscaksin sen ruh hastasisin dedi.ya surda otrym kadin bna laf soyluyo ama benim kendmi savunma hakkim yok

Evet dedim yalvardim hatta nolur gozunuzu acin sadece gozlemleyin kadini atmayin ama benim onlq konusmama karismyin dedim.annem bna kotusun kizim sen ,fesatsin ,beni dertten oldrcen ,sen yarn gtcen benim yalniz kalmami istyn diyo,nankormusum ,ahlkszmisim.belki benzer bi olayi yasayan anlar beni ,suan kadinla kavga yok ama bi savas var ve o kapimin onunden gecerken evde diger insanlr mutfakta kisik sesle bana duyuruyo ha ha haaa diye

Feysten bi yazi yazdim ve kadin kendi anladi tabi cevaplar yazdi oda kendi feysnde .yani bizimklr onu anlamadi burda viz brbrmeze grmisiz kadin gekip kahkhlr atyo nispetler yapiyo .ben haksiz bile olsm bukdr ileri gidememki kendmi geri cekerim .annem bunu anlamiyo offf

Arkadaslr benim kadina yaptgm bi kotuluk yok yani ailem bi tane durum soyleymez .ama kadini istemedim icin ve kadinin kiskrtmalryla bna dusmanlar ,ailem kadini istemwdimi biliyo ve suan bu yuzden kotuyum iki dakka once bile annem odamdayken kapidan bana bagryo ,bin defa dedim tamm anlmyn anlicagniz yok ama gelip bana fatma deme,ama halâ yani beni kendi halime birakmiyolar kadinla iyi olmya zorluyolar arami iyi tutmami istyolar.sinir krizleri gecryrm anamla kavga ederken artik,ben fatmayi gormek istemyom ,ama suan onlr fatmanin kalbini dusunuyolar aralrinin acilmasi demek dunyann sonu demek,ben suan kendmu nasil koruyayim arkdslr yardim edin nolur cunku ustme geldklrnde artik dayananyom,suan ailem bni kapiya atsa fatma keyif duyucak

Ay cok guldum iste isteme olup ana tektas takildi ,henuz nisan olmadi,nebililim sozlu denir bizim orda suc duyurusunda bulunablcgm bi kanitim yokki insanlara cok normal geliyo bunlar ,oysa benimki siradan bi komsu aile vs.catismasi degil.kadinin abimle iliskisi yok bu konuda guvenyrm ,ama bazi kadinlar vardr hani dilini kullanip baska erkekleri etkileyen kardesim hesabi iste oyle

Ya ben can yakmktn korkuyom gerckten.kendisi assaglik kompleksne grdi,ben universte mezunuyum kendmu kurtarmaya calisym die surekli biryle konusrkn mudahale ediyo,benim bilmedimi o bilebilir onunkinide ben ,ama surekli yapiyo, o oyle degil yok soyle ,yani her b.ku biliyo ben insanlr kobusrken atlamiyom yani cok onemli bisi degil varsin oyle bilsnlr,bozmim diyorum o hep bozmaya caliyo ,getrdigi kiz bana ehliyet alcm artik zorlasms dedi ,evet dedim ,hocalar gicik olup iste direjsiyon sinavnda birakabilylrmis, dedim.simdi ben ehliyet almadim ama arkdslrmdn duydum,fatmayla aylrdr konusmyz suratna bakmyom oda benim ,ama atladi ,hayir oyle bisi sanslari yok cunku sinavda noter oluyo arabada ,simdi bu dogrysa bile benim kafimin ustne laf soylmsi hosuma gtmiyo o kasten yapiyo

Suan ben skntili donemler gecryrm maddi anlmda dugun vs.annem onla herseyi paylasir ..bana diyoki ben bekarken su marka giyinirdim ,iste sabah suslenur ckar alisveris yapardim hergun ,ama cokta beceriklymis onuda soyler ,yani bugun durumu cok iyi degil sikintili ama dun sahip oldugyla ve basklrnn sahibi oldgyla bna nispet yapiyo ..amcam bna insanlrn icinde sordu ,istemede kizimixa soralim diye ben cevap vermeden damat da v
Cok heyecanli yanima gelip usul usul elimi tuttu yuzugy takicak yani orda bunu kimse ayiplamdi insanlrn akrblrmn hosuna gitti o heyecanli hallerimiz ,ama fatma kocasyla bazen bi bakiyom sinir kupu,yorum yapiyolar,esiyle neymis amcam bana orda insanlrn yannda sormicakmis ,hayir diyorum bizde oyle bisi yok sorulur yok hayr oyle olmicakti ,simdi bu kadin bna gonderdigi feysteki gondermelrde birinin kuyruk acisi var diyo.e abuk subuk satasan sensin.onun esini ailesi istememis,cok iyi oldg abisyle arasi aclmis küsler ,ve abim bna cok duskundu (ama donem donem cok agr sijintlrmz oldu baskrnn agzna bakup bana saldrrdi)bunlari kadinda gordu.ama surekli sarilan seni sevym diyen kardeslerdik ve oyle mutlyduk.kadin kacmis nikahinu ypms sonra babasi icin geri gtmis gelinlik gydgnde hamileymis.kacip geri geldg icin bu heyecanlri yasayamadi .hep anltrdi ben uzulurdum,herkesin basina herswy gelebilir .ama biliyorumki o bna fesatlik kiskanclik besledi ve ailemle arami acti.su heyecanlu gunlrmde ailmle aram acik

Arkadaslar aklima geldikce yaziyorum ,ben aslnda cogu seyi kabullenmisim,annem onun yptgi her konusmanin normal benimkinin anormal oldgnu empoze etti,bana derki hep sen kimseyi cekemiyosun,herkeste kusur ariyosun,sen boyle yprsan senin komsun olmaz,giitgn yer seni kapiya atar.e donem donem herkes birikryle sikinti yasar annemin buna sahit olmasi benim bazen onla paylsmm gayet normalki,sanki hicbirimiz kimselrle sikinti yasamiyorz,anneminde cok insanla skntsi oldu hakszliga ugradi ben onun yanndydim,savundugu fatmada surekli birilryle tartsr ben binada bi kisiyle tartstim o kac kisiyle mesela .surekli su soyle ypti boyle ypti die anltr ve anlattgi kisiyle anam baginu keser.ama benim anam tuttrdu sen hep boylesin diye .ben tartsmktn kacinan bi insanim yani karsmdki haksz tartsma adabini bilmiyo iliskimi keserim elimden geldgnce.sizler bile mesela omrnzde sadece bi kisylemi araniz acildi,tartstiniz ya da küstunuz

Arkadaslar ailemle aralari acilsn istemedm ama artik istyrm ama ondan ziyade kendmi suan burdn kurtrmk istyrm.ev rwsmen cezaevi.annem domuz gibi bakiyo.abimle küsüz.ben seni atmym diyo annem atmynda kadinla sıkı fıkısin bna kotusun nankorsun hasta ettin bni diyosun.kadin annemle benim iyi guzel bi konusmami cekemiyo.benim onu kiskanmam gerekirken beni kendi anamdn kiskaniyo.ben kendmi onla denk gormedim cunku benim anam yani.ama simdi annem bna bunlari yasattgi icin kadinla beaber,kiskaniyorum.annemi sevseydi bizi bu evde surekli birbrmze dusurrmuydu.annemi hasta eden fatma.onun annesi yilda 2 3 kere gelir.biraz sivri dilli dominant kadin ama bana der iste cok hanimsin soylesn boylesin..fatma gelir bna der ki beni kiskandrmak icin anam sa a oyle soyluyo.en son yasadim bu durmla ilgili..kadin bi yesillik sebze biseyi adini unuttum onu ayiklyo,gel sende sec filan dedi annesi seciyodym kadin bisiler anltyo ben sadexe dinlyom bi kiz varmis hediyeleri begenmezmis ve baska olumsz seyler ,sonra fatma bana bakti birden ayni hassaskiz gibi dedi,annesise aa sana hic yakistramadim dedi,fatma abla yoo ben hicbizamn oyle bisi yapmadim dedim.yok canim yok diyo.yani surekli boyle seyler.sonra anladim derdini..duygusal animiydi blmym annesi gelince cok bunaliyo cunku annesi yern dibine sojuyo onu..agladi yanmda ..annem bna ne dedi biliyomusun dedi " hassaskiz bile evi olan biriyle evleniyo ,sen kiralarda surunuyosun"o an uzulmustm bu duruma onun o haline ama annesnde kizmistim " bile " ne demek.ben bigun bile demedim annesi bna demsti hassas kiz evide varmis oglanin,iyi ypmissn filan bisiler ..ben de demistim ben evi var die degil onu sevdm icin evlencem evi olmsydida evlenirdim...sonra fatma durup durup birilerne hassaskizin evi varmis iyi yere gidiyo diyo..ben salak deglim herseyi anladim ama canini yakmadim.ben sanane dedmden beri yuzune bakmyom amw o durup durrken ahmete selam soyle diyo..manyak ya

anneniz arkadassiz kalmak istemiyor diye çocuğuna komşusunu tercih ediyor hatta abiniz onun yüzünden sizi dovuyor ilgincmis gerçekten. Ailenizin başka ferdi varmı onlar ne yapıyor peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…