Amaci benim ailemle olan birbrmze duskunlugumuzu kiskandi kendi abileryle arasi acikti,benimde acti ,kendi annesi onu yerin dibine sokar suan benim annemde ayni.kendi kacarak evlendi ve ben suan kendi halinde kendi isine bakan bi kizim die catladi,cunku o hep basklrna catar,onun gbi ailemle aram acilsin ve ben kacim die bakiyo.Ailemle konustum onun tarafinda ama aslnda biliyolar benim hakli oldumu ama onun yanindalar
Evet,esiyle abim is arkadasi bi fabrikada ve ayni binada aile gbiyiz brraber memlektlrmeze gttik filan,annem öluyo cocuklri icin istememde vs.yardimci oldu dondu mutfak iskrnde ama karsilikli hep bunlar kadin gorunurdw cok yardimsever bende nankor kiz ,ya kadin meydan okuyo bna vicdani olan bunu yprmi ,iyi sabrettum ,abim onun icin bna saldryo ertesi aksam kahkhlr havada herseyin farkbda kadin ama oynuyo haksz bile olsydim bu kadinin bna bukdr kiskrtmsna izin vermiceklerdi ben o acilarla yasaeken ailemi alup sinemaya gtti .ya kadin beni bitrmye and icmisAbinle baya samimi herhalde bu bayan
Haklisiniz o kadar karisikki kisaca bana kafayi takan ailemle arami acan ve gozumun onunde nispet yapan bi kadin varanlamadım. komşu sana laf soktu annen de sana küstü nişanlın naptı kim napmış
Ama çok ilginç. İnsan bile bile neden kızını ezdirir ki??Ailemle konustum onun tarafinda ama aslnda biliyolar benim hakli oldumu ama onun yanindalar
Dostum sen boyle kapalı kutu gibi konusursan kimse sağlıklı yorum yapamaz. Örnek ver örnek , ne oldu ne bitti de ailen sana bilendi böyleBana herfrstta laf sokuyo.aileme beni geciyo ailem bna saldryo ve evime girip cikiyo,mesafe koydum yuzne bakmyom ama ailem surekli baski yapiyo onla konusmam evine gtmm icin filan,kadin iyi niyetli gbi gozukup ailevi islerme karisiyo nisanimi nerde yapicagma kadar,ve gozumun onunde bna meydan okuyo,ailenle arani acarim diye soylemyo ama hareketleryle,lutfen kimse komsu hakldr demesin arkdslar burda yaziyomki samimiyetme inanin,ailem zaten bna inanmiyo cok kotu yasamayan bilemez
Uzuldum bu yorumunuza ,suan ben gercktn zor durumdayim ailem beni atip komsumu tutuyo ve ben baski goruyorum,kadinda benim cevap veremedimi gorup dahada ustme geliyo nispet yapiyo ailemle cok cok iyi olup kahkahlr yemekler gezmeler ..ben yasadim bunca seyden sonra sinirime iyi hakim oldum cok sabrettim kolay mi abiniz sizi dovmeye kalkiyo o kadin icin sonra yanina cagririp kahkhalr atiyolar .anneme beni sikayet edip bna saldrtyo anami gunlerce konusmuyo.anam suratima cok afedrsniz domuz gibi bakiyo .suan sagliksz oldm durum uykum ,ve kendimi boyle ispatlamaya cakisip saatlrce anlatmam.ama kadina gdip saldrmadim kendimi yedimSizi de ailenizi de sağlıklı bulamadım
Gerckten tam bi olay yok kadinin ufak ufak beni aileme gecmesyle basladi,yillarca yapilan kisa seyler var ,kadin cok iyi oynuyoDostum sen boyle kapalı kutu gibi konusursan kimse sağlıklı yorum yapamaz. Örnek ver örnek , ne oldu ne bitti de ailen sana bilendi böyle
Evet dedim yalvardim hatta nolur gozunuzu acin sadece gozlemleyin kadini atmayin ama benim onlq konusmama karismyin dedim.annem bna kotusun kizim sen ,fesatsin ,beni dertten oldrcen ,sen yarn gtcen benim yalniz kalmami istyn diyo,nankormusum ,ahlkszmisim.belki benzer bi olayi yasayan anlar beni ,suan kadinla kavga yok ama bi savas var ve o kapimin onunden gecerken evde diger insanlr mutfakta kisik sesle bana duyuruyo ha ha haaa diyeAma çok ilginç. İnsan bile bile neden kızını ezdirir ki??
Bence konuş ailenle. x zaman sonra bu evden ayrılıyorum şu an birlikte son zamanlarımız ama o kadın yüzünden ben evde dakikaları sayar oldum ve siz buna izin veriyorsunuz.. Şu an sizinle en güzel zamanlarımızı geçirmemiz gerekirken siz onun tarafındasınız bu yüzden giderken içimde kırgınlık olacak size karşı de.
Ay cok guldum iste isteme olup ana tektas takildi ,henuz nisan olmadi,nebililim sozlu denir bizim orda suc duyurusunda bulunablcgm bi kanitim yokki insanlara cok normal geliyo bunlar ,oysa benimki siradan bi komsu aile vs.catismasi degil.kadinin abimle iliskisi yok bu konuda guvenyrm ,ama bazi kadinlar vardr hani dilini kullanip baska erkekleri etkileyen kardesim hesabi iste oylehımm ilginç.
eger şizofren veya paronoyak degilsen. kadın seni aile ve ilişki durumu kıskanmış olabilir. bazı kadınlar ben neyi nasıl yaşadıysam etrafımdakiler de aynı olsun der ve yaparlar.
yada abin ile kadın arasında bir ilişki var. kadın bundan yüz buluyor. böyle birşey varsa evdeki herkesin haberi var bir sen bilmiyorsun demektir.
eger yapabileceksen gözün kara ise : bir daha ugraşırsa savcılıga git ve suc duyurusunda bulun. dava hakaret olabilir. psikolojik siddette girer bu durum.
sözlüne gittiginizde onun ne işi var orada. komşu komşulugunu bilir. bu arada sözlü de ne kadar komiksözlü ne la..
psikolojik şiddetti kullanabilen fena can yakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?