şu minnoş kedılere panter muamalesı yapmayın ya :)Kizlar mrb. Ben bahce katinda oturuyorum aile apartmaninda. Aslinda camlarimda sineklik var ama surgululer ve gergin olmadiklari icin kenarlarindan kedi giriyor. Camlari acmaya korkuyorum artik. Dun aksam oglumu uyutmaya calisirken girmeye calisti oglum cok korktu. Genellikle mutfaktan (ön cepheye bakiyor) ve yatak odasindan (arka cepheye bakiyor) giriyorlar ustelik tek kedi de degil farkli kediler. Ben odaya girince kedi de korkuyo bende korkuyorum cikmak isteyip ya perdeye takiliyo ya da sineklige takilip cikamiyor hizlica perdelerimi de yirtiyor. Ne yapacagimi bilemedim. Basina boyle birsey gelip de cozum bulan var mi?
Allahım ne harika bir ev.
Oğlunuzu Allah bağışlasın bence panik yapmayın, hatta onlarla büyümeye alışsın.
Kizlar evet kedileri de diger hayvanlari da bende cok severim ama benim alerjim var tuylerine bilek ve dirsek iclerim kizarip kabariyor malesef dokunamiyorum ve boyle de olunca herseyi yikamam gerekiyor. Yani her ne kadar cok sevsem de bir sekilde engellemem gerekiyor eve girmelerinişu minnoş kedılere panter muamalesı yapmayın ya :)
malum turkıyenın en buyuk hayvanat bahcesı antepde . pazar gunu gıttım tesaduf aslanların kükreyısını gordum hıc belgeseldekı gıbı falan degıl gercek an be an tanık oldum cok etkılendık resmen duygulandım aslan kılını bıle kıpırdatmıyor oyle agzını pek acmıyor bıle ama bır kukredı yemın edıyorum atmosfer tıtredı yok boyle bır sey aslansın ya gercekten aslansın helal dıyebıldım
cok asiller şu kedıgıller patılerınden operım onların
cocugunuz nıye korkuyor ben kedı kopek pirana balıgı papagan tavsan civciv akrep bıle besledım henuz hıc bır zarar vermedı ınsanlardan daha cok korkarım ben almanyada bır hayvanat bahcesınde dunyanın en tehlıkelı turu adı altında sadece ayna olan yer varmıs sız dusunun
korkutmayın cocugu cok tatlı annecım yolunu sasırmıs yazık deyın sevsın cocuk
sımdı anladım ozaman baska tabıKizlar evet kedileri de diger hayvanlari da bende cok severim ama benim alerjim var tuylerine bilek ve dirsek iclerim kizarip kabariyor malesef dokunamiyorum ve boyle de olunca herseyi yikamam gerekiyor. Yani her ne kadar cok sevsem de bir sekilde engellemem gerekiyor eve girmelerini
bu cok mantıklıbahçeye mama koyun girmezler hayvan açsa yemek kokusuna eve girer yani engellemek imkansız gibi bir şey.
Kizlar mrb. Ben bahce katinda oturuyorum aile apartmaninda. Aslinda camlarimda sineklik var ama surgululer ve gergin olmadiklari icin kenarlarindan kedi giriyor. Camlari acmaya korkuyorum artik. Dun aksam oglumu uyutmaya calisirken girmeye calisti oglum cok korktu. Genellikle mutfaktan (ön cepheye bakiyor) ve yatak odasindan (arka cepheye bakiyor) giriyorlar ustelik tek kedi de degil farkli kediler. Ben odaya girince kedi de korkuyo bende korkuyorum cikmak isteyip ya perdeye takiliyo ya da sineklige takilip cikamiyor hizlica perdelerimi de yirtiyor. Ne yapacagimi bilemedim. Basina boyle birsey gelip de cozum bulan var mi?
yani ben köyde öyle yaparım merdivene kadar çıkıp çamur yaparlardı dışarı bahçeye hep yemek koyuyorum gelen yeyip gidiyor çok ta hevesli değiller korka korka evlere girip yemek aramaya açlık ama işte.bu cok mantıklı
ya yerımyani ben köyde öyle yaparım merdivene kadar çıkıp çamur yaparlardı dışarı bahçeye hep yemek koyuyorum gelen yeyip gidiyor çok ta hevesli değiller korka korka evlere girip yemek aramaya açlık ama işte.
Kizlar mrb. Ben bahce katinda oturuyorum aile apartmaninda. Aslinda camlarimda sineklik var ama surgululer ve gergin olmadiklari icin kenarlarindan kedi giriyor. Camlari acmaya korkuyorum artik. Dun aksam oglumu uyutmaya calisirken girmeye calisti oglum cok korktu. Genellikle mutfaktan (ön cepheye bakiyor) ve yatak odasindan (arka cepheye bakiyor) giriyorlar ustelik tek kedi de degil farkli kediler. Ben odaya girince kedi de korkuyo bende korkuyorum cikmak isteyip ya perdeye takiliyo ya da sineklige takilip cikamiyor hizlica perdelerimi de yirtiyor. Ne yapacagimi bilemedim. Basina boyle birsey gelip de cozum bulan var mi?
Sinekliklerinizi değiştirin.Kizlar mrb. Ben bahce katinda oturuyorum aile apartmaninda. Aslinda camlarimda sineklik var ama surgululer ve gergin olmadiklari icin kenarlarindan kedi giriyor. Camlari acmaya korkuyorum artik. Dun aksam oglumu uyutmaya calisirken girmeye calisti oglum cok korktu. Genellikle mutfaktan (ön cepheye bakiyor) ve yatak odasindan (arka cepheye bakiyor) giriyorlar ustelik tek kedi de degil farkli kediler. Ben odaya girince kedi de korkuyo bende korkuyorum cikmak isteyip ya perdeye takiliyo ya da sineklige takilip cikamiyor hizlica perdelerimi de yirtiyor. Ne yapacagimi bilemedim. Basina boyle birsey gelip de cozum bulan var mi?
Pencerelerimde demir oldugu icin sabit gergin sineklik olmuyor. Oluru bu sekildeydiSinekliklerinizi değiştirin.
Aniden gormek korkutuyor cunku. Ustelik kediler de insana cok alisik olmadigindan onlar da panikliyor. Ayrica benim alerjim var tuylerine girdiklerinde herseyi yikamam gerekiyor o yuzden. Yoksa bende cok seviyorum kedilerle ilgili bi problemim yok sadece evime girmeleri onlar icin de benim icin de iyi olmuyorKedi yanlisi oldugum icin neden cocugunuzla birlikte korktugunu anlayamayacagim ama kedi yani. Pencerelere cozum bulun yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?