Evime giren kediler

Gtayldz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
292
195
53
33
Kizlar mrb. Ben bahce katinda oturuyorum aile apartmaninda. Aslinda camlarimda sineklik var ama surgululer ve gergin olmadiklari icin kenarlarindan kedi giriyor. Camlari acmaya korkuyorum artik. Dun aksam oglumu uyutmaya calisirken girmeye calisti oglum cok korktu. Genellikle mutfaktan (ön cepheye bakiyor) ve yatak odasindan (arka cepheye bakiyor) giriyorlar ustelik tek kedi de degil farkli kediler. Ben odaya girince kedi de korkuyo bende korkuyorum cikmak isteyip ya perdeye takiliyo ya da sineklige takilip cikamiyor hizlica perdelerimi de yirtiyor. Ne yapacagimi bilemedim. Basina boyle birsey gelip de cozum bulan var mi?

şu minnoş kedılere panter muamalesı yapmayın ya :)
malum turkıyenın en buyuk hayvanat bahcesı antepde . pazar gunu gıttım tesaduf aslanların kükreyısını gordum hıc belgeseldekı gıbı falan degıl gercek an be an tanık oldum cok etkılendık resmen duygulandım aslan kılını bıle kıpırdatmıyor oyle agzını pek acmıyor bıle ama bır kukredı yemın edıyorum atmosfer tıtredı yok boyle bır sey aslansın ya gercekten aslansın helal dıyebıldım

cok asiller şu kedıgıller patılerınden operım onların

cocugunuz nıye korkuyor ben kedı kopek pirana balıgı papagan tavsan civciv akrep bıle besledım henuz hıc bır zarar vermedı ınsanlardan daha cok korkarım ben almanyada bır hayvanat bahcesınde dunyanın en tehlıkelı turu adı altında sadece ayna olan yer varmıs sız dusunun

korkutmayın cocugu cok tatlı annecım yolunu sasırmıs yazık deyın sevsın cocuk

Allahım ne harika bir ev.
Oğlunuzu Allah bağışlasın bence panik yapmayın, hatta onlarla büyümeye alışsın.
Kizlar evet kedileri de diger hayvanlari da bende cok severim ama benim alerjim var tuylerine bilek ve dirsek iclerim kizarip kabariyor malesef dokunamiyorum ve boyle de olunca herseyi yikamam gerekiyor. Yani her ne kadar cok sevsem de bir sekilde engellemem gerekiyor eve girmelerini

sımdı anladım ozaman baska tabı
ozaman sineklıklerı elden gecırmek gerek sıkı olsun kı acamasın ya da pımapenlerı ustden acılıra cevırmek lazım metal bır aparat takıyorlar mevcut klasık pencereye hop oluyor ustden acılan pencere basıt yanı ozaman gıremezler

Arkadaşlar konu sahibi hayvanseverlikten bahsetmiyor ben de kedileri çok severim yıllar önce beslemiştim de evimde ancak çalındı. Ama haberim olmadan aniden oradan buradan sokaktan evime hayvan girsin istemem bi konu sahibinin yerine koyun kendinizi. Mutfağıma da girsin istemem.
Konu sahibi yardım istiyor. Bence pencerelerinize daha sağlam sineklikler var onlardan yaptırabilirsiniz. Onlar çekmeyle açılmıyor. Takılıp çıkartılabiliyor. Belki masraflıdır ama en azından sürekli açık tuttuğunuz camlara taktırın. Giremezler o şekilde.

Sizden önce o evde oturan birileri olduysa onlar eve kedi alıştırmış olabilirler mi? Benim evim de bahçeli ama öyle bir sorunla karşılaşmadım henüz. Bahce citlerim oldugu halde bahcede dolanirken görüyorum ama iceri girmiyorlar ki ben de suan sineklik bile yok. Yemek kokusuna geliyo olabilirler. Yemek yaptiginiz esnalarda kapi pencere yerine aspiratör kullanın. Yesinler diye kapi onune su veya yemek tarzi seyler koyuyorsaniz ona da alismis olabilirler. Bu tarz seyleri kapi onune degil uzak bir yere koyun.

ya yerım aynen onlar zaten ac oldugu ıcın gırıyorlar bahceye mama bırakmak mantıklı hemde karınları doyar

Bir pimapenciyle görüşün, galvaniz tellerden yapılan sineklikler var, pencerenin etrafına 4 tane küçük yuva yaparak oturtuyorlar, hem açamazlar hem de yırtamazlar, ben yıllarca kullandım.
Deli gibi kedi severim, evde kedim de var ama sokaktan giren aşısız hayvan çok sevimli bir durum değil tabi, tellerinizi yaptırın ama sizden ricam bahçenizin kuytu bir köşesine bir mama ve su kabı koyun, onlarında rızkı belki sizin evinizden yardımcı olun lütfen

Kizlar herkesi alinti yapamadim. Ac kalmiyorlar biz surekli yiyecek ve su koyuyoruz. Benim evim ormana son ev ve malesef ki buraya surekli kopek birakiyorlar. Elimizden geldigince hepsine su ve yiyecek vermeye calisiyoruz. Camlarimda demir oldugu icin mecbur surgulu yaptirdik ama sabit takilip cikarilabilir birsey olabilir dediginiz gibi

En güzel fikir bahçeye mama koymak, aç olunca her yolu deniyorlar karınlarını doyursunlar diye. Gerçi benim evim yol geçen hanı da olma yolunda ilerliyor. Mama koysam bile arada dur ya bu koltukta rahat gözüküyo hem orda uyuyan başka kedi var bende deneyeyim diyen çıkıyor. Kümes teli diye geçen acayip ucuz plastik teller var. Onlarla pencere önündeki demirleri kaplayın, içeriye de giremezler. Hiç bir yerden açıklık kalmasın ama kafasını soktuğu her yere girer kediler.

Sinekliklerinizi değiştirin.

Kedi yanlisi oldugum icin neden cocugunuzla birlikte korktugunu anlayamayacagim ama kedi yani. Pencerelere cozum bulun yeterli.
Aniden gormek korkutuyor cunku. Ustelik kediler de insana cok alisik olmadigindan onlar da panikliyor. Ayrica benim alerjim var tuylerine girdiklerinde herseyi yikamam gerekiyor o yuzden. Yoksa bende cok seviyorum kedilerle ilgili bi problemim yok sadece evime girmeleri onlar icin de benim icin de iyi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…