- 14 Ağustos 2018
- 21.115
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.959
- 598
bizim komşumuzun başına geldi.kendi kedisine oldu hem de.Evde kimse yokken kedicik o üstten açılan cama her nasıl yaptıysa sıkışıyor ve boynu kırılıp ölüyor.Eve gelince buluyorlar.sımdı anladım ozaman baska tabı
ozaman sineklıklerı elden gecırmek gerek sıkı olsun kı acamasın ya da pımapenlerı ustden acılıra cevırmek lazım metal bır aparat takıyorlar mevcut klasık pencereye hop oluyor ustden acılan pencere basıt yanı ozaman gıremezler
Vasistas mı ne onlara takılıp ölen çok kedi var çok tehlikelibizim komşumuzun başına geldi.kendi kedisine oldu hem de.Evde kimse yokken kedicik o üstten açılan cama her nasıl yaptıysa sıkışıyor ve boynu kırılıp ölüyor.Eve gelince buluyorlar.
Ahh yazik icim gitti yabizim komşumuzun başına geldi.kendi kedisine oldu hem de.Evde kimse yokken kedicik o üstten açılan cama her nasıl yaptıysa sıkışıyor ve boynu kırılıp ölüyor.Eve gelince buluyorlar.
Korkutmuyorum cani degilim merak etmeyin. Beni gorunce panikliyorlar. Benim alerjim var tuylerine ayrica cocugum disarda seviyor ama evde gorunce korkuyor. Hayvan sevgisini ogrettik yani sadece evimizde istemiyoruzPerde??? Çok değerliler herhalde
Allahın sessiz kulları hanımefendi korkutmayın yem su verin çocuğunuz içinde iyi olur kediyle büyümek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?