Evıme hosgeldınız arkadaslar

aa canım neden incelemeye alınmış acaba konun merak ettim doğrusu...bu arada evine bayıldım burdaki en güzel evlerden biri yani...dizaynı çok güzel hem sade hem şık..güle güle oturun arda eşin ve sen...sağlıcakla kal...

cok saol cnmm güzel dileklerinden dolayii

sikayet olmus sanirim ondan dolayi incelemeye almislar neyeeki bitti incelmee

aaa kim şikayet etmişkii?üstüme iyilik sağlık ...senin konunu kim neden şikayet etsinki canım?bi sorsaydın konu sorumlularına...

aaa kim şikayet etmişkii?üstüme iyilik sağlık ...senin konunu kim neden şikayet etsinki canım?bi sorsaydın konu sorumlularına...

amann cnm bosverr kim ettiyse kendi bilir valla kendi ayibi ne diyimm
zaten kimin ettigide acikca meydanda dememe hic mi hicc gerek yokk kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

gule gule otur evin cok guzel...
evini incelemeye aldiracak sebep ne? bu da incelemeye aliniyorsa pes dogrusuuu..
masallah diyelim evinde anlasilan gozz varrrr...

ALYA-ARDA*, ARDA-ALYA+, Azeri kizi, cerez, karakuzummm+

şehnaz konuyu okuyana bak bi:roflol:

Son düzenleme:
canım evin çok güzel ben de çok beğendim güle güle oturun
en çok oğluşun odasına bayıldım ne kadar güzel ne kadar ferah,perdeleri de çok güzel...
oğluşun salıncakta yatarkenki fotosuna da ayrıca maşallah diyorum çok tatlı
salondaki resmi çok güzel kendiniz mi akıl ettiniz onu çok hoş duruyor...hani şu 3 resim var ya o...
mutfağındada baharatlar çok hoşuma gitti rengarenk güle güle kullan
genel olarak çok hoş çok uyumlu allah mutluluğunuzu arttırsın

arkadasım evıne bayıldım gercekten cok hoş, ferah.. allah huzurla oturtmak nasıp etsın

Ya ben oğlunun odasına yerleşip, orada yaşamayı istiyorum.. Çoooooooookkkkkkkkkkkkkk istiyorum ( Mümkün mü?????????? Lütfennnnnnnnnnnnnnnn.....

arkadasım evıne bayıldım gercekten cok hoş, ferah.. allah huzurla oturtmak nasıp etsın

Ya ben oğlunun odasına yerleşip, orada yaşamayı istiyorum.. Çoooooooookkkkkkkkkkkkkk istiyorum ( Mümkün mü?????????? Lütfennnnnnnnnnnnnnnn.....

gel cnmm heheh yasa tabii neden isdemeyelimmopuyorumnanaktan

hepinize cokk cokk tesekür ederimm

ALYA-ARDA*, ARDA-ALYA+, Azeri kizi, cerez, karakuzummm+

şehnaz konuyu okuyanlara bak bi:roflol:

dilekcim konuyu okuyanlara bak bi derken beni de kastettiysen eğer kırılırım sana çünkü ben hiçkimseye karışmadım bugüne kadar ayrıca hacerin bu konuyu okuduğunu sonradan fark ettim. he yok beni kast etmediysen sadece okuyan yazmalıydın dün bu mesajını fark etmemişim bile. bende inatla seni sorup duruyordum şehnaza özledim görüşemiyorum diye. ben hepinizle görüşüyorum aranızda olanlar beni ilgilendirmez lütfen olaylar bana sıçramasın. ben hiçbirinizle kötü olmak istemem herkesin yeri ayrıdır bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…