gerçekden cok güzel dizayn edilmiş eviniz güle güle oturun cok hoş
boş muhabbetlerin kadını hadi güle güleee zavallı şeyy git eğlencek başka bişeyler hatta kocanla oyna seni eglendirir biz sana yetersiz kalırızzz :roflol::roflol:
sevdigim arkadaşımıın avukatıda olurum hakimide sen git milleti doldur hani msn demiştim yaa sana aynenn ...git :roflol::roflol::roflol:
güle güle oturun
arkadaşlar ben genelde herşeye yorumsuz bakıyorum siteye pak fazla girip çıkmıyorum ama farkettiğim şu ki burda herkes herşeye güzel demek zorundamı,öyle bi kural mı var?koyuyosanız eleştiriye de açık olcaksınız kaldıramıosanız eleştiriyi koymayın kardeşim.bişeyede olmamış denince neden farklı anlamlar çıkarılıyo.ya herkesin zevki aynı olmak zorundamı evet bencede basık ve küçük e çünkü benim evim büyük ve o yüzden küçük evler basık gelioo bu kadar yanii.BOYUNUZ OLDUKÇA KISA SANIRIM YA DA ÇÖMELERK Mİ YÜRÜYOSUNUZ:):):)AYRICA ALYA ARDA MELTONUN EVİ BU EVİ İÇİNDEKİLERLE BİRLİKTE ÜÇ KERE İÇİNE ALIR:)
tabiki kocamla eglenicem - elalemlemi eglenicem sen öyle birisimisin yoksa??
bos muhabbetlerin kadinin muhabbet kusuda sendin unutmaaa....
süper bi ev hiç bi uyumsuzluk yok herşey çok yerinde ve çok hoş güle güle oturun
evin çok güzel cnm güle güle oturun,oğlunun odasına bayıldım mutluluklar evinizde......
cok güzel olmus huzurlu bir sekilde oturun insallah.bir sorum olacak yatak odanızı nerden aldınız ?? cok güzel
evin gerçekten çok güzel ve zevkle döşenmiş. güle güle iyi günlerde otur.....
evinizi çok beğendim. renk uyumu da bence çok güzel olmuş.
evin çok güzel canım.güle güle otur
çok güzel güle güle orue canım nasılda uyuyorr salıncağında kuzun maşallah...şu üçlü resim çerçevesinede bittimm çok güzel kuzu ile daha süper olmuşş..maşallah.
maaşallah herşey çok güzel.
çok beğendim evini.
Allah güle güle oturmak nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?