Evıme hosgeldınız arkadaslar

CAHıL ıLE ETME SOHBET
SANAR YAPARSIN ĞIYBET
YıNE ALDI BENı HEYBET
CAHıL ıLE ETTıM SOHBET

ORTADAN ANLAR HECEYı
MAHVEDER GÜZEL GECEYı
HERKES ANLAMAZ HECEYı
CAHıL ıLE ETME SOHBET

SEN LA DERSıN O LO ANLAR
BUYÜZDEN YANAR CANLAR
CAHıL ıLE ETME SOHBET
ANCA SENı ARıFLER ANLAR

Söyleyecek kelimem bile yok size....Yazıklar Olsun...

arkadaşlar ben genelde herşeye yorumsuz bakıyorum siteye pak fazla girip çıkmıyorum ama farkettiğim şu ki burda herkes herşeye güzel demek zorundamı,öyle bi kural mı var?koyuyosanız eleştiriye de açık olcaksınız kaldıramıosanız eleştiriyi koymayın kardeşim.bişeyede olmamış denince neden farklı anlamlar çıkarılıyo.ya herkesin zevki aynı olmak zorundamı evet bencede basık ve küçük e çünkü benim evim büyük ve o yüzden küçük evler basık gelioo bu kadar yanii.BOYUNUZ OLDUKÇA KISA SANIRIM YA DA ÇÖMELERK Mı YÜRÜYOSUNUZ:):):)AYRICA ALYA ARDA MELTONUN EVı BU EVı ıÇıNDEKıLERLE BıRLıKTE ÜÇ KERE ıÇıNE ALIR:)

tabiki kocamla eglenicem - elalemlemi eglenicem sen öyle birisimisin yoksa??
bos muhabbetlerin kadinin muhabbet kusuda sendin unutmaaa....

Son düzenleme:

eet cömelerek yürüyorum SANA NEEE
cokmu zoruna gitti güzelimm
hem seni ne ilgilendiriyo o meltoo ile bizim aramizdaki olay hadii sen baskaklarina karis ben sana göre degilimmmlmaz:lmaz:

tabiki kocamla eglenicem - elalemlemi eglenicem sen öyle birisimisin yoksa??
bos muhabbetlerin kadinin muhabbet kusuda sendin unutmaaa....

konusmalarina dikkat ett
dilege sen öyle birimisin yoksa diyemezsinlmaz: baska mesgale bulun knedinize pleaseeee

Son düzenleme:
süper bi ev hiç bi uyumsuzluk yok herşey çok yerinde ve çok hoş güle güle oturun

evin çok güzel cnm güle güle oturun,oğlunun odasına bayıldım mutluluklar evinizde......

cok güzel olmus huzurlu bir sekilde oturun insallah.bir sorum olacak yatak odanızı nerden aldınız ?? cok güzel

evin gerçekten çok güzel ve zevkle döşenmiş. güle güle iyi günlerde otur.....

evinizi çok beğendim. renk uyumu da bence çok güzel olmuş.

evin çok güzel canım.güle güle otur

hepinize cokk cookkkk tesekkür ederimmopuyorumnanaktan

çok güzel güle güle orue canım nasılda uyuyorr salıncağında kuzun maşallah...şu üçlü resim çerçevesinede bittimm çok güzel kuzu ile daha süper olmuşş..maşallah.

çok güzel güle güle orue canım nasılda uyuyorr salıncağında kuzun maşallah...şu üçlü resim çerçevesinede bittimm çok güzel kuzu ile daha süper olmuşş..maşallah.

maaşallah herşey çok güzel.
çok beğendim evini.
Allah güle güle oturmak nasip etsin.

cokk tesekkür eddeerimm arkadaslar cok saolunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…