Evıme hosgeldınız arkadaslar

çok güzel bir evin var güle güle otur.zevkin çok iyi.paradan da hiç kaçılmamaış zaten mobilyalar çok güzel özellikle rengi.modern.ve ayrıntılarda aksesuarlar çok güzel durmuş tablolar küçük süsler...

betülcümm tatlsiim cok saol yaa yorumun icin hilal nil nasil tatlimm masallh kocamn olmusdu fotosunu gördümm yerim onu yaopuyorumnanaktan

betülcümm tatlsiim cok saol yaa yorumun icin hilal nil nasil tatlimm masallh kocamn olmusdu fotosunu gördümm yerim onu yaopuyorumnanaktan

çok mersi canım evet büyüdü bir konuşuyor bir konuşuyor sanırım erken konuşcak ve hiç susmayacak çok iyi .bizde arda abimizi öpüyoruz.mucukŞeniz

çok mersi canım evet büyüdü bir konuşuyor bir konuşuyor sanırım erken konuşcak ve hiç susmayacak çok iyi .bizde arda abimizi öpüyoruz.mucukŞeniz

ayy yer sehnaz teyzesi onu yaa masallhh.bizimkide öyle cnm cenesi cok düsük ama bizimki genelde ciglik atarak konusmaya calisiyo hehehe

ay bayıldım vallahı cok cok guzel bır ev esyalarını kendın mı sectın cok guzel maşallahh..

Bu eve bayıldım Allahım neşe içinde güle güle oturmayı nasip etsin.

Evin süpermiş bayıldım tek kelimeyle maşallah her köşesi zevkle döşenmiş a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…